Neden buraya yazdım bilmiyorum. Ne olursa olsun bizim bağımızdandır belki de. Belki bir gün görür ihtimaline sığındım. Birini seviyorsunuz. Öyle ki canınızdan çok seviyorsunuz. Her şeye rağmen yapamıyorsunuz onsuz. Tüm kötülüklere karşı. Her gün kavga etseniz de barışıyorsunuz ama gün geliyor size eskisi gibi olamıyorum diyor... Bin küfür duysanız bundan iyi değil mi? Sevgisi de zamanla azalacak birinin yanında durmak mantıklı mı? Ben peki Allah'a emanet deyip engellemek zorunda kaldım. Onun yanında o böyle hissederken kalamazdım. Bana onu uzaktan sevemeyeceğimi söylerdi hep.. şimdi bundan sonraki ömrüm ne kadar olur bilmiyorum ama sonuna kadar onu tek seveceğim. Arada engeli kaldırıp baksam da ona yaklaşmayacağım. Siz böyle bir durumda ne yapardınız?
Bugün sevgilimle ayrıldık. Heyecanını yitirmiş bana karşı. 5yıllık bir ilişkimiz vardı. Geçen hafta yanıma gelmişti. Öpüşmüştük. Madem heyecanın yoktu niye öptün beni dedim. Heyecanımı kazanmak için dedi. Ama kazanamamış belli ki. Ve ben bu hareketten ve bu laftan tiksindim. Mesafeler bize engel oldu. Araya 6 aydır mesefe girdi başka şehirlerde yaşıyoruz diye. Bana ondan geriye kalan küçük bir kozalak. Ve benim karşımda durup benimle dalga geçiyor. Beni yaralıyor. Geride bıraktı gözü yaşlı bir evlat. Allaha havale ediyorum.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allahından bulur emin ol. Bir gün bir başkasının onu senin kadar sevemeyeceğini anladığında pişman olacak emin ol. Bende bugün bitirdim. Bitirmek zorunda kaldım. Canım yanıyor anlıyorum seni.. Allah yardımcımız olsun
Bir kavgada ayrıldık. 1 ay boyunca beni sormuş kardeşime arkadaşlarıma ama söylememeleri için yemin verdirmiş. 1 ay sonra dayanamayıp ben yazdım yalvardım yakardım. Oda seviyor bende ama istemiyormuş artık. Biz olamayız, biz olmak istemiyorum artık dedi sevdiği halde. Ne denir bilmiyorum unutmak istiyorum çok zorlanıyorum. Madem böyle birşey düşünüyor bence sende kalbine köz basıp biraz uğraş ilk günlerinizi hatırlat filan. Olmayacak gibiyse de benim gibi ciğerlerin yana yana unutmayı dene.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden unutacaksın? Onunla olabilmek için mi sevdin? Ben o yüzden sevmedim. Eğer onu unutursam sevdim diyebilir miyim? Unutmaya çalışırsam. Neden unutmak zorundayım.. acı da çeksem tek başıma sevmeye devam edeceğim. Biz yapamıyoruz diyenlerden nefret ediyorum. Çabaları olmadığı için yapamıyoruz bahanesine sığınırlar. Ben unutmadan tek seveceğim
Günlerce çırpındım. Eridim bittim mesaj yazarken gözlerimden akanları saklamak için yutkunamadım. Seviyorum, nefret edemiyorum ama istemiyorum seni dedi. Kalbimin içinde her yanı keskin bir topaç dönüyor sanki. Her bir çarpışında lime lime ediyor beni. Dayanılır gibi değil. Seçeneğim var mı? Kimseyi sevmek, kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum. Unutmak istiyorum ama içimden gelmiyor. Aklımdan çıkartmaya çalışıyorum. Aklım çekiniyor. İnsanlar neden bu kadar zalim?
En İyi Cevaplar