Ne düşünürsünüz?Kılıbık mı yoksa aşık mı?
yada ben istemem öylesini?
(karısına değil kız arkadaşına ona göre yorumlayın)
yada ben istemem öylesini?
(karısına değil kız arkadaşına ona göre yorumlayın)
Ben bir dostumla yemek yapmaya çalışırım aşcıdır kendisi adı beyül ikimizde mazemeleri çıkarıyoruz birlikte herkes kendininkini yapcak işte o şunu koycaz falan diyo ben kendiminkini bozuyorum sonra onunkinide bozuyorum dagıtıyorum ortalıgı gülüyoruz gülüyoruz falan açlığı his edince pizza söylüyoruz o_O
En işe yarar taktiklerden biri.. Çok ekmek yedik ordan..
benim çok alışık olduğum bir durum olduğu için hiçbir şey düşünmem. çünkü normal bir durum. benim erkek arkadaşımda bana yemek yapar. hatta %90 o yapar :)) benimde yaptığım zamanlar var tabi. babamda evde çok güzel şeyler yapar. ama tabi çoğunlukla annem yapıyor.
Mutlu olurum, su sekil : link
Dans ederim, ziplarim filan.
Cevap
6Cevap
Valla kardeş zamanında yapmadığım yemek kalmamıştır :) Ne yapak bizim eski hatun yemek yapma özürlüydü bende profosyonel aşçılık eğitmi almış biriyim mecburen iş başa düşüyordu:D
Bence asık derım guzel bırsey hayatımdakı ınsanın benım ıcın bırseyler yapması hos bence ya da beraber yapsak cok daha eglencelı olabılır ;)
Valla yapmışlığım var kılıbık olduğumuda düşünmüyorum. İnsan sevdiği insana bir çok şey yapabilmeli yemek çok basit bir şey
Haaaa karısına deseydin başkaaa...
Kız arkadaşı demişsin.. O zaman farklııııı...
Bir adam, hem de kız arkadaşına, yemek yapıyorsaaaaa... bu tabiki deeee... demektir kiiii...
Olm acıkmışlardır lan.. Ötesi var mı?
güzeldir tabi ki severim, hele de elinin lezzeti varsa
hanimina veya kiz arkadasina önemli degil, seviyordur.
erkek dedigin zaman türk kızı sanırım biraz maço erkek tipi seviyo :D yani bende öyle
tabiki aşıktır..sevdiği kişiye emek edip bişeler yapıyor olması kılıbıklıksa eğer olsun oda güzel.
mercimek çorbası yapmıştı ben okuldayken çok mutlu olmuştum yapardı ya benim sevgilim çok mutlu ediyodu benii
bebeğim bana bir kere yapmıştı birlikte yapmıştık yerim ben onu bitanecim yardımlaşmak güzeldirr
Aşık diye düşünürüm.Gayet güzel bir şey.Erkekler de yemek yapar.
yemek yapmak hobim.hep yemekleri ben yaptım. şuana kadar kimse şikayetçi olmadi :|
ben sevmem bence erkekler oyle yapmamali kadinlarin yapabilecegi seyler var erkekler yapamazlar biz nasil cok guclu degilsek
helel olsun tbrkler
sanada helal olsun ben dogru olana soyluyorum tek bana gore oyle yani ondan i*ne,lezbi oluyor erkek kadin gibi davrandigi gibi.
evet sadece bir ornek verdim
ya biliyorum ama degismiyor :)
hahah :) neyse ben en iyisi siliyim bu fotografi cokta guzel cikmamistim zaten :D
sanada :-) ALLAHA EMANET OL. X
kızlar böyle erkeklere bayılır :D
En iyi ustalar erkek :)
bana yemek yaparsa canını yirim ben onun
Erkeklerin yüz karası kılıbık hatta karı kılıklı falan :D
hangi saçı uzun beni eksiledi :)
Yemegi birakir onu yerim
romantiktir <3
o candır caaan:D
bayılırım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar