Aldatan kişiyi usulca hayatımızdan uğurlamak kadar şahane bir duygu yok, hayatımızdan çıkardığımız aldatan tarafa manevi olarak bir sürü bedel ödetilmesi gerekir. Lakin çiftlerin ilişkisi resmileşmiş ise aldatan tarafa bir bedel ödetilmesi gerekiyorsa da en çok görüleni tazminat davası ve nafaka istemidir, bunlara ek olarak sizce aldatan tarafa nasıl bedeller ödetilmelidir? Ya da yokluğum ona en büyük ders olur deyip kılınızı bile kıpırdatmaz mısınız?
Aldatan tarafa bir bedel ödetilmesi gerekiyorsa, sizce bu bedel ne olmalıdır?
Genelde kilimi kipirdatmam ama ben major depresyon hastasiyim anksiyete krizine girersem beni aldattigi insana zarar vererwk onun canini yakarim veya kendisine insan disi muamele yaparim ( siddet asla )
Şayet yapılırsa bana böyle bir şey karşımda köpek olup ağlasa bile hayaletmiş gibi davranırım. Diyeceğim tek şey ise bir defaya mahsus "Seni Allah'a havale ediyorum." sözü olur.
sevgili isem beni aldattı gibi bir ifade kullanamam haram bişeyi haram yaptı diyerek savunmak kadar mantıksız bişey yoktur evli isem düşünemden boşar 5 kuruşta nafaka vermem bu kadar basit
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgiliyken ya da evliyken fark etmez. Hataları ile baş başa bırakıp o yokmuş gibi davranmak en güzeli. Karşı tarafın nasıl pişmanlık duyduğunu tarif edemem. ^^
En İyi Cevaplar