• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Yanaktan makas almaya çalışmak?

Berilya00
Berilya00 Takip Et
Xper 3 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Erkek arkadaşım (sevgili olarak değil) sıramın önünden geçerken yanağımdan makas almaya çalıştı. Neden böyle bir şey yapmıştır?
Yanaktan makas almaya çalışmak?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Koltuk0001
    Koltuk0001 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 70%
    +1 yıl

Sınıf gibi ortamda iseniz, sınıfa hava atmak için yapmıştır. Erkekler arkadaş bile olsa kızları hava atma aracı olarak kullanır. Makas attığını muhakkak birileri görecek biçimde yapar bide.

1
    352 Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hava atar gibi bir halı yoktu, hatta böyle dalmış gibiydi içi geçmişti sanki 😂 zaten arkası dönük olduğundan kimse görmezdi 1 2 tane erkek falan hariç.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamamdır erkek senden hoşlanıyor. Erkek kıza dokunmak ister, içi geçmişse bide 😂. Seven erkek ya dokunmak ister ya da dokunmaya cesaret edemez. Seninki 1. maddedeki. İyi şanslar 😂😂😂. Zaten arkadaş olan kız erkek arasında, erkeklerin çoğu kız arkadaşına ilgi duymaya başlar. Kızla erkek arkadaş olamaz mı dersen OLUR ama erkekle olan samimiyet sınırı biraz daha açık tutarsan olur. Şaka yapıp, dokunup dışarıda İKİNİZ arkadaşça vakit geçirmişseniz eğer, erkekte sevgilim olarak neden vakit geçirmeyelim der içinden ve ilgi duymaya başlar. Sınıf arkadaş samimiyet düzeyinde bir arkadaşın olsa bunu yapamaz çünkü sınırlı. Sende biraz erkekle kız samimi arkadaş olamaz mı düşüncesinde onu samimi arkadaş konumuna almışsın. O da beni samimi buluyor, neden sevgilim olmasın demiştir.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hahah, bugün bir erkeği yakışıklı bulduğumu söyledim, aynen yakışıklı yardır gitsin dedi bence pek bişey beklenemez 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Öyle demek zorunda 😂😂 Erkek hemen kendine demişsin gibi bağlamaz olayı. Ben de başkası da böyle bir sözle karşılaşsa başkasından bahsetmişsin gibi hedef şaşırtırdım. Çünkü mecburuz.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Başkasından bahsetmiş gibi hedef şaşırtmak derken? Anlayamadım da.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Pardon bunu söyleyince kıskanmadı beni diye söylemek istedin dimi? Hani hoşlansaydı benden ^boşver o kimki, yakışıklı filan değil, uzak dur ondan^ demesini bekledin herhalde. asdfghj. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Evet biraz öyle oldu 😂 Ne yapar ki?

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bir daha denemedi zaten boşver 😂😂 Hep kanka diyerek takıldım 😂 . Ben onu kıskandığım zaman gayet arkadaşça yaklaşmıştım, sattın beni gibisinden 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Sen ondan hoşlanıyorsun. Soru da sormuşun bide. 😉 Neyse ki erkek (senin tavrına göre) hoşlandığından veya ilgi duyduğundan biraz daha emin olmak istiyor. Biraz daha zamana ihtiyaç var gibi sizin durumun. Sen yeni emin oldun duygularından, oda biraz daha sinyal bekliyor senden. Zaman çözecek işinizi. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İstemiyorum zaten kanka falan iyi gidiyor böyle, hem o bana uymaz. 2 3 tane sebep var boşver Teşekkürler bu arada tüm yorumlarınız için 😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Yok kestirip atma hemen bence. Mutlu oluyorsan yanında ve tanıyorsun onu. Sebepler aşılır.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

En iyi görüş için de saol. 😊😊 Gerçekten başkasını böyle tanıyamayabilirsin ve kendine yakın hissedemeyebilirsin. Bence karşılıklı olan hoşlantı da var. Kestirip atma.😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya zaten bir daha yanağımdan makas almaya yeltenmedi, onu geçtim diğer kız arkadaşlara da genel tavrı bu, sadece biz daha iyi anlaşıyoruz, hepsi bu.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bu arada genel tavır dediğim yanaktan makas almak değilde elini omzuna koymak gibi

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Kızlara dokunmasına pek takılma derim. Samimiyete bakar bu iş ama sana birşeyler hissetmiştir. Sonuçta başka kız arkadaşları var ve sen sevgili olarak görecek tek adaysındır. Sende hoşlanmaya başladın. Bence arkadaş ile sevgili olma arasında fark var ve o farklı durumu sana yansıtıyor.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Nereden o kadar şeyi gördün, oradan çok mu tecrübesiz duruyorum 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Çok mu iyi tahminde bulunuyorum? 😂😂 Hayır tecrübesiz veya tecrübeli olmak senin içindeki hissettiğini yanlış konumuna sokmaz. Senin içindeki ve onun davranışları hoşlantını şekillendirir.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Açıkçası soğudum ondan biraz ama iyi bir arkadaş. Ben ondan hoşlanırken o da benden hoşlanıyor gibi duruyordu, şimdi kanka falan diyorum sanırım geri adım attı hiç öyle bir şey sezmedim 😂 Ben takdirle geçtim o düzle, hemde iyi eğitim alıyoruz. Onun çok çaba sarf etmesi lazım diye düşünüyorum. Bana göre olmadığını biliyorum. Teşekkürler Size de benim sorularıma bıkmadan cevap verdiğiniz için :)

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Estafurullah ben yardımcı olmak isterim her sıkıntınızda. Ama size şunu söyleyeyim, ben bir kızdan hep kanka lafı işitseydim ben de geri adım atardım. Yani sen yeşil ışık yakarsan ona, o kesin yaklaşır sana. Takdir aldım dedin galiba lisedesiniz. asfghj. 😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Valla üşenmedim fake hesap açtım, uzun zamandır kimseden hoşlanmiyormuş onu öğrendim sende meraktan kalma diye yazdım bunu şu an 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asdg.😂 Olsun senle 2 kelam laf etmiş olduk. Siteden ayrılacakasın büyük ihtimal. Olsun uzun zaman kimseden hoşlanmamak sorun edilecek bişey değil. 👍👍 Liseli kendine iyi bak ben her zaman buradayım. Bulursun beni bir şey olduğunda.👍😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Var bir şeyler hazır buradayken sorayım :) bir erkeğin size hemen güvenmesi ve çok önemli bir sırrını vermesi, bu arada telefon numarasini da vermesi (ben istemedim) ne anlama gelir? Bana çok benziyor bu kişi ruh ikizim olduğundan şüpheliyim 😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Samimi olmaya çalışmış, ^^^bana güvenebilirsin, ben sana güveniyorum çünkü^^^demeye getirmiş erkek. Hem samimi olmaya çalışıp hem de senden güven beslemeni bekliyor erkek. Çünkü ^^^sırrımı bile sana veririm o derece samimi olmak istiyorum senle^^^ diyor erkek. Hem de numarasını vererek, hem de sırrını söylerek combo yapmış asfgh 😂 Tabi erkek tarafı bu samimiyeti ileri zamanda 💜 AŞKA 💛 dönüşmesini isteyecek. 👈👈👈👈kalpli kısmı unutma.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Yalnız dün konuştuk şu an ben bekliyorum mesaj atsın diye fakat hala atmadı acaba telefonuna kadar verdiğine göre benden mi adım bekliyor? Bu arada dün arkadaşlarla şişe çevirmece de cesaret dediğim için bu çocuğu seçtiler çocukla da önceden tanışıyoruz aslında iyiyiz ama neden konuşmuyorduk bende bilmiyorum. Trollemem lazımdı ama sevdiğim için Kıyamadım sonra cesaret dediğim için yaptığımı söyledim, başka bir hesap kullanmıştim ismimide söyledim sonra konu konuyu açtı derken devamını biliyorsunuz işte 😊 Telefonunu verdi sırrını verdi ki bu oyle küçük bir sır değil, benden mi mesaj bekliyor acaba? Ya da beklesem mi?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Erkekler hemen mesaj atmaz. 3 gün kuralı var. Numarasını öğrendikten sonra 3. gün akşamı mesajın gelecek büyük ihtimal. Hemen mesaj atamaz erkekler çünkü o samimiyetin oturması için süre geçsin ki sen erkek hakkında iyi veya kötü bir sonuca varabilesin mesaj attığında cevap verip vermeyeceğin konusunda. Eğer 3. günün sonunda mesaj atmazsa sen mesaj at. Zaten 3 günde bu durumdan beni haberdar edersin. 😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bu günde atmadı 2 oluyor bugün. 3 gün kuralını bildiğini nereden bileceğim ki? İlk başta çok önemli bir sır verip bana telefon numarasını veriyor (bu arada ben vermedim) neden bu kadar beklesin ki? Konuşmayı ben bitirmiştim ödevim var diye acaba benden mi mesaj bekliyor? Beni şuradan takip edebilirsin arada konuşuruz demiştim hemen takip isteği atıyorum deyip atmıştı. Ne yapsam bekleme mi ya çok kararsız kaldım. 😔😔😢😢

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Şimdi hemen mesaj bekleme 1 gün daha bekle. Sen numuranı vermediğin kişiye mesaj atmazsın, o bunun farkında. Sana mesaj atacak. Mesaj atmazsa zaten sil kafandan.👉👉👉 Bu kadar diyaloğa mesaj atmalı erkek, ama 1 günde daha bekle. Erkek tarafının hemen mesaj atması kızlar tarafından basitlik olarak algılanıyor. Nedeni de ^^^hemen mesaj attı sadece konuşabildiği kadar benimle konuşmak için mesaj atıyor^^^ derler kızlar diye belli bir süre geçmesi lazım. Zaten aranızda diyalog geçmiş, takipleşme ve konuşmalar olmuş. Sana mesaj atacak bence. Sabret biraz 😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya, numaramı vermemekle kötü mü yaptım? Mesaj atması nasıl bir mesaj atacağım ki hem ben utanırım beklerim yani 😂 Offf 😞

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Vermemen daha iyi. Versen numaranı basit göstermiş olurdun kendini bence. Utanıyorsun ve bekle biraz daha.😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bence aklına bile gelmiyorum, bir anlık gaza mı geldi de sır verdi telefonunu verdi diye düşünüyorum😞

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

1 gün sonra o belli olacak o durum. Ama hemen kötü düşünme.😞

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya mesaj atmazsa ne olacak nana atmaz gibi geliyor hem atsaydı atardı ya

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Dur daha bekle 😉 Sabreden derviş muradına ermiş. Mesaj atmazsa B planına geçeceğiz. Şu an A planındayız ve onun sonucunu görmedik.😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hala atmadı ya 😞😞 vazgeçmek yok diyorsun yani sksmksmsms. Yalnız neden o kadar güvendi sır verdi numarasını verdi, 3 gün kuralını boşver be sevse atardı ya, aklına bile gelmiyorum bence şu an 😞

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Aklına gelmemekle alakası yok. Aklına gelmemen imkansız. Bir erkek kızla ilgilenmişse kesinlikle aklında olur. Numara verilmişse, o da biraz kızların ilk mesaj atmayacağını biliyorsa mesaj atacaktır.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Yani, whatsappta çevrimiçi oluşunu izledim bence pekte umut ışığı yok 😞 Telefon elinde ama mesaj atmıyor derim ben buna. Öfff..

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Çevrimiçi olabilir. Ama sen bekle. Eğer bekleyemeyeceksen sen mesaj at. Atabilir misin ki ona mesaj? Bu kadar sabırsız olduğun için sen mesaj at diyorum.😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Azıcık yol göster ya 😂 Çok çaresiz hissediyorum kendimi o başkalarıyla konuşsun anca. Tek anlamadığım şey 2 gündür mesas atmadı neden daha sonra atsın ki?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Şu eklediğin sosyal paylaşım sitelerinden mesaj at. Face mi insta mı fark etmez. 1 ini seç ve mesaj at. Taktik maktik yok BAM BAM BAM mesaj atacaksın. adfhjll. 😂😂😂 Bu erkekle okulda filan yanına git konuş sohbet et ertesi gün.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya aynı okulda değiliz, o başka şube de ben de geçen sene o şubedeydim, orda tanışıyoruz. Seneye bizim şubeye gelecek. Şube dediysem okulun farklı yerleri yani. Ya nasıl mesaj atayım sence benden mi bekliyor mesajı? Beklesem mi?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamam 😂 inan bir mesaj at sen. Kızdan gelen mesaja kesinlikle cevap verecektir. Sana bekle desem için içini yiyecek asdfg. 😂😂 Ondan rahatlarsın mesaj at sen.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya rahatlamak önemli olan değil bence aklına gelmiyorum ve neden mesaj atmıyor olabilir benle yakın olmak istiyorsa bunlara cevap versen sırf seni dinleyeceğim bak söz 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Aklındasın bence erkeğin fazla kız arkadaşı yoksa veya kızlarla çok samimi değilse mesaj atacaktır, yarın mesaj atacağını düşünüyorum face veya instadan. Ama yarın mesaj atmaz ise sen mesaj at. Herşeyi yarın akşam belirleyecek.😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Neden yarın akşam açıklasana biraz 😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ee samimiyse ne olacak kalacak mıyım öyle 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Kalmayacaksın sen kızsın ve erkek senden nefret ediyor olsa bile (farz edelim bu durumu) erkeği kendine rahat bağlarsın. Süre konusuna gelince 3 gün erkeğin kızın gözünde basit olarak görmemek için. Siz kızlar 3 gün sonra mesaj atalım ki ^^^ bu benle arkadaşça konuşmak istiyor abaza gibi ilk günden mesaj atmıyor^^^diye düşünün diye. ABAZA görünmemek için. Mesele bu. Abaza olduğumuzu düşünmeyin diye.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Abaza mı 😂😂 yarın atmazsa ne olacak peki? 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Yarın atmaz ise seni umursamıyordur veya HERŞEYİ senden bekliyordur kesin. Aklında olan insan ne olursa olsun 3. gün mesaj atar. 4. güne atmaz. 3. gün sonrası umursamamazlık süresi olarak geçer. 3. gün sınırdır. 3. gün atlanmaz. 4. gün ve ondan sonrası umursamayan kişi kategorisi süresi olarak geçer. Sen mesaj atsan (o mesaj atamazsa tabi yani hiç mesaj atmadı 3 günde diye) sen mesaj atsan seninle konuşur ama sadece arada seninle konuşmak için konuşur, aklında olduğı için değil. Aklında olan erkek mesaj atar ama 3. gün atar.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Üçten nefret ettim, yaşasın birler 😂 Şaka bir yana bekleyeyim o zaman. Yalnız o 3 gün kuralı kızın numarasini alırsan geçerli değil miydi? Ben vermedim ki numaramı o verdi 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamam ama face ya da insta dan da bu geçerli. Seni takip etti diyelim, hemen mesaj atılıyor mu oradan atanlar vardır ama atılmamalı hemen. Sosyal medyadan da whatsaptan da kızla hemen iletişime geçilmez. 😂😂 Sosyal medyayı kontrol et.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Mesaj atmazsa beni umursamıyor mu 😱 ? Ya neden telefonunu verdi o zaman, sırrı cidden büyük bir şey ailesi, 10 yıllık arkadaşı birde öğretmeni biliyormuş bana öyle söyledi. Ya umursamasa der miydi her şeyi yarım saatte, ayrıca ben onu sadece trolleyecektim cesaret dediğim için. ( sen bir de bana sor sksmksm) Umursamasa demezdi bence ya. Hem sen bana hiç soru sormuyorsun istersen sorabilirsin bende yardimci olmak isterim 😄

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Şöyle yapalım seni kendine bağlamak istemiş ve bağladı ama o bu durumunun farkında o zaman. Herşeyi senden bekliyor mesajı bile. Şöyle yap numarandan mesaj atma sosyal medyadan mesaj at. Sohbetiniz iyiyse senle ilgili konuşuyorsa oradan ^^senle telefondan rahat konuşuruz^^ diyip sen whatsaptan mesaj atıp konuşmaya devam edin. Erkek kendine ^senden için^ sırrını vererek bağlamış. Sen sabırsızsın sosyal medyadan mesaj at, konuşmalarına göre ölçüp telefondan devam edersiniz konuşmaya.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Yok mesaj atmayacağım hem saat biraz gec oldu sanki 😂😂😂. İlgileniyorsa sırrını telefonunu verip kaçmayacak, kendisi mesaj atsın banane sksmskmsms 😂😂 .

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamam sen bilirsin, 😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hem meraklı gibi dururum, hem de ilk mesajı o atmalı sonuç olarak aslında trollemek için zaten ilk mesajı ben attım, biraz da o uğraşsın.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamamdır, inş güzel olacak. sonrası.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İnş : )

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

😊😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Selam :) . Hala mesaj atmasını bekliyorum whatsappa daha girmemiş zaten. Eğer mesaj atmazsa akşama kadar b planımız nedir? 😂😂 Ne yapmam gerekir?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

B planı akşam mesaj atacaksın. Sosyal medyadan mesaj atacaksın. Whatsapta çevrimiçi olduğu an mesaj atacacağız instadan veya faceden. Muhakkak cevap verecektir. Sohbet kuracağız, konuyu konuyu açacak ve ^^^ben whatsaptan daha kolay konuşuruz^^^ diyip mesajlaşamaya oradan devam edip numaranı vermiş olacaksın. Sonrası devamlı olacak.😄

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İyi ki sorularımı yanıtlıyorsun senin gibisi zor bulunur 😂. Seni her şeyden haberdar edeceğim bundan sonra fikir almam gerekirse hep sana danışacağım. Çok teşekkür ederim, akşama görüşürüz. 😄😄😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Taktik maktik yok bam bam bam mesaj atacaksın asdghk. 😂😂😂 Rica ederim.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hala mesaj atmadı ne yapsam?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Mesaj at, konuşamadık senle de. Numaradan mesaj atma, insta veya faceden mesaj at ne yapacak bir bakalım.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bence ben yanlış anladım, çünkü sevseydi mesaj atardı üç gün oldu ya, bir insan hiç mi merak etmez? Hiç mi mesaj atmaz? Bence sırrını ve telefonunu vermesi bir anlık hevesli derim çünkü hala mesaj atmadı bana. Bence boşversem iyi ederim?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Biraz heves diye demeyelim de senin adım atacağından emin gibi. Ama dene bir hatır için dene olur mu? İçin içini yemesin, mesaj atmaktan sana zarar gelmez. Mesajlaşmanıza göre anlarsın sevip sevmediğini. Kıyafet denemek gibi düşün bunu. Beğendiğin kıyafetin sana yakışıp yakışmadığını deneyerek anlarsın, Yakıştıysa seversin, yakışmaz ise almadan mağazadan ayrılırsın. Kafanda ^^denesem mi denemesem mi^^ diye aklına yer etmez. Denediğin için kaygı oluşmaz. Bir dener misin ki mesaj atmayı ona, ama sosyal medyadan dm den filan at.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Benim atacağımdan nasıl emin olabilir ki, telefon numaramı vermediğim birine hani o biliyordu mesaj atmayacağımı?

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hani numaramı vermediğim birine mesaj atmayacağımı o da biliyordu?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Ya şimdi gerçekleri tekrar bakalım. 3 gün oldu A planında sana mesaj atacaktı ve senin mesaj atmayacağını düşünüyordum. Ama şimdi A planı çöktü, B planına geçtik. B planı senin mesaj atmanı tavsiye eder ama sosyal medyadan. Eğer oradan iletişim kurarsan emin olursun ne düşünüp düşünmediğinden. Eminsen duygularından telefona geçersiniz, emin değilsen konuyu kapatır bir daha mesaj atmazsın. Bir dene, erkek seni adım atmak istediğinden emin gibi, sır verip, konuşup, sana numarasını vererek. Erkek Sana numarasını ^beni ara^ demek için verdi. A planı çökmeseydi keşke, B planında taktik ve düşünceler değişir ondan yani bu anlattıklarım.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Peki ben mesaj atmasam sence o bana tekrardan mesaj atar mı yoksa zaten konuşmayı ödevim olduğu için ben kapatmıştım, kırılır da vazgeçer mi?

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Peki ben mesaj atmasam sence o bana tekrardan mesaj atar mı yoksa zaten konuşmayı ödevim olduğu için ben kapatmıştım, kırılır da vazgeçer mi

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Atacak bence senin mesaj atamana kesinlikle cevap verilmeli ertesi gün. Erkek bir kızın mesajına karşılık ertesi gün kıza mesaj atmalı. Eğer atmaz ise erkek 2. gün o gün kafandan silersin onu, herşeyi senden beklemesin. Bir mesaj at, konuşmasına bak samimi olmaya çalışıyorsa arada sana küçük küçük arkadaşça ayağına yatıp iltifat ederse süper olur gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ama erkek sana karşı çok yalaka konuşursa seni basit kız olarak görüyordur. Aradaki sınırı koruyarak seninle ilgili konuşursa güzel olur. Ama mesajını bitirirken laf arasında^^^ bana ulaşman zor olmamalı, eskiden iletişim zordu şimdi çok kolay oldu ama kullanmasını bilene^^^ diye tatlı bir sitem et ki sana mesaj atsın. Hadi göreyim seni, hep derslerden konu açma, erkeğe açık kapı konu açmasını sağla ki konuşma olsun arada. Yapabilir misin bunu?

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İyi peki yarın atayım en iyisi saat geç oldu biraz sanki 😂😂 . Bir daha mesaj atmazsa bende atmam değil mi?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Aynen öyle atamazsın mesaj bir daha atmazsa. Hayır geç değil tam sırası bence, erkek uyumuyordur şimdi. At mesaj hadi ya hep ya hiç. Yarını bekleme.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Taktik maktik bitti şimdi icraat zamanı hadi göreyim seni. 😉😉

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bence ben atmayayım ya, direk sileyim kafamdan. Whatsappa da girmiş zaten, telefon elinde ama mesaj atmıyor derimben buna hem zaten trollemek amaçlı ilk mesajı ben atmışım, hala ne duruyor ki? Beni bu hesabımdan takip edersen arada konuşuruz diye konuyu kapatmıştım oda hemen atıyorum deyip atmıştı. Bence mesaj sırası onda.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamam benden bu kadar. 😯 sen bilirsin teklif benden karar senden. Kendine iyi bak, ama kararının arkasında ol ve pişmanlık duyma bu da son tavsiyem olsun.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Tamam teşekkürler 😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Mesaj attın mı? 😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hayır yarın atacağım okul bittikten sonra : )

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ne gibi bir konu açsam onu düşünüyordum 😛

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

De ki ^^seninle konuşacağımız çok konu olacak bir yerden başlayalım en iyisi^^ yaz bunu sevgili olma garantili. asdgjk. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Aaa manyak 😂😂 sjsj. Ben çok utangaç biriyim öyle bir şey yazamam ki. Sadece " Nasılsın? " yazacağım 😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bu arada hala yazmadı acaba aklına mı gelmedim ki? Başka arkadaşalarıma bu olayı sordum hepsi çok utangaç bir çocuğa benziyor dediler sjjs

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Oha attım valla attım attım Oha 😱😱😱 Attımmmmm ksmsksmsnsmmsmsms yoldaymış eve gidiyormuş sonra yazsam olur mu yolda zor oluyor dedi sjsmsjmsks bekliyorum şimdi heyecanlı bekleyiş ksmsks bahanem de hazır onu önemli bir konuda uyarmam lazım : ) çok güzel ya aklımı ısırasım var ksmsksmsnsmmsmsms 😊😊😊😊😊😊😄😄😄😄😄😄😄😊😊😊😊😊😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Oh be Rahatladım bak.😂😂 Bu nasıl bir sevgi mutluluğudur, nasıl seviniyorsun ya. 😄😄😄 Bak ne güzel olmuş, boşuna evham yaptın. Eve gitsin mesajlaşmanıza göre hareket edersin.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya hevesim kaçtı, seneye bizim şubeye sadece belki gelebilirmiş büyük ihtimal gidiyor ama. Sevgili konusunu falan da öyle çok şey yapmıyor yani sevmiyor belli ki. Neyse sana da teşekkür ederim :)

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Hemen pes etme sinyal gönder ne tepki verecek bir dene. Sinyal gönder.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hayır ya ayıp olur zaten bence belli etti yeterince bence sevgili olma işleri boş işler falan deyince ben de destekledim yapacak bir şey yok diye. Hem en yakın kız arkadaşı ona vurduğunda o da bir şey diyemiyormuş falan dedi ben de dedim ondan önce dedim çünkü bana benim çok kız arkadaşım var erkeklere nazaran deyince öyle oldu yani. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri erkek ve arkamda oturuyor benden çekmediği kalmadı bazen dalga geçince sinirleniyor ama başka türlü sinirlenemiyor dedim. O da bende verene o da bana sinirlenemiyoruz falan dedi gerek yok soğuttu zaten 10 dk oldu en son bir mesaj yazdı çıktı bende konu nerden buraya geldi ben seni uyaracaktim dedim şimdi gelmesini bekliyorum bakalım ne yazacak. Ama şu saatten sonra benim için bitmiştir ya 😞

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

üzüldüm 😞😞 ama şöyle birşey var en azından denedin. Bundan sonrası kafanda silersin ve rahat olursun. Bunu yapmasaydın için içini yiyecekti.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Açıkçası biraz üzüldüm ayrıca yarım saat oldu hala cevap verecek en son yazdığım şeye. Neyse aynen öyle bundan sonra konuşmayı bitiririm herhalde mesaj atarsa. Teşekkür ederim bana gerçekten fazlasıyla Yardımınız dokundu 😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Önemli değil 😊 ama bir şey. Keşke biraz sevgine karşılık verebilecek ilgili olabilseydi. Çok fazla kız arkadaşı olan erkek, diğer kızları hava atıcı şekilde konuşmuş, sana karşı bile konuşmuş. Neyse ki kafandaki soru işareti gitti, artık önüne bak.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bana karşı bile derken? O kısmı anlamadim da bir önemi yok artık gerçekten :) Tekrar teşekkürler.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Yani erkeğe mesaj atan seni bile, ^^işte ben zaten çok kız arkadaşım var^^ dediği için. Bir kızla konuşulurken başkasından pek bahsetmeseydi. En azından çok kız arkadaşım var demeseydi diye dedim. Erkeğe kendisine aşık olsun olmasın böyle senle konuşmasaydı. Sen ona aşık bir şekilde mesaj attın ama o kızlar etrafımda çok zaten diyor. 👉👉 Sevgili olsanız zaten sen bu çok fazla olan kız arkadaşlarından rahatsız olacaktın, sevgili olunan kişilerde karşı cinsle fazla samimi olmamalı bana göre 👈👈👈 kişisel düşüncem tabiki bu el işaretleriyle gösterdiğim.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bilmem belki de öylesine yazdı sonuç olarak ben üzüldüm mü üzüldüm üzülmeye devam mı ediyorum belki evet ama illa ki geçecek. Gereksizler kategorisinde benim için artık.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Olsun ama canını sıkmamaya bakacaksın. Hoşlantının karşılığı hayal kırıklığı, ama bu hayal kırıklığı parçalarını süpürüp çöpe atman lazım. Bunu da hayatta kendin yapacaksın, sevdiğin şeyleri bu aralar daha çok yap. Sana ben tavsiye vermeden yapamayacağım galiba, her durumuna tavsiye asdgjkl. 😂😂😂 Tavsiyeye devam edecem sonra. 😄😄😄

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Baba çocuk ilişkisine dönmeye başladı bu olay farkındayım 😂 İstediğin zaman hal hatır sorabilirsin bana ama şimdi yalnız kalmaya ihtiyacım var biraz kendimi kitap okumaya vermem lazım yazacağınız şeylere daha sonra bakarım : ) İyi akşamlar.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asdghk. 😂😂 Sana da iyi akşamlar. Vampir kitapları buna bire bir asdgh. 😂😂 yine tavsiye verdim bak.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hey 5 gün sonra Nbr yazdı napsamm 😂 İçime bir heyecan geldi ama hemen kanmayacağım;:)

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya ama şöyle de bir şey var belki instagramdan son mesajımı görmedi ama 5 gün sonra mesaj attı yani napsam acaba bekletsem mi ya?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

İnstadan görmüştür mesajı bir insan instaya girmeden yapamaz. İster beklet ister bekletme ama konuşacaksan biraz soğuk konuş, önceki konuşmanızdan iğneleme yap, ^çok kız arkadaşın var zaten^ filan de laf arasında.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ben onu yolda gördüğümde benim kalbim acısın belki de gözümden 1 damla yaş aksın ama o benim mesajıma 5 gün sonra başka bir mesajla cevap versin hem de Özür dilemeden? Oldu canım

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Zaten konuşacaksan diye yazdım yorumumda, yazmak istiyormuşsun gibi napsam diye yazınca böyle yorum yaptım. Cevap vermemen en iyi. Bide sen lise kaçtasın?

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Yani her türlü mesaj atarım ya çok kız arkadasin yok muydu senin ya diyerek atar yaparım be kadar takarsa. Ya soğuk cevap veririm Nabza göre şerbet ayağı yani. Ya da her şeyi içimde bitirip iyidir senden naber dayı diyerek olaya girerim 😂 benim için 3 seçenek var bizim şubeye gelme olasılığı varsa yeni düşman kazanmam en azından onun için de mesaj atmam şart yani. Lise kaçta olduğumu ne yapacaksın

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Merak ettim, biraz fazla aklını takmışsın bu erkeğe, eğer lise 2 veya lise 1 deysen küçüksen normal karşılardım, ama lise 3 bunu sana söylemedim seninkisi hoşlantı değil, erkeğe hayran kalmışsın ve buna ergenliğin etkisi büyük. Erkeğe hoşlantı zannettiğin saplantı haline dönüşmüş bence, sen ne düşünüyorsun. Sence erkeğe hissettiğin hoşlantı mı? ergenliğin etkisiyle saplantı mı?

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya ikisi de değil zaten vazgeçmiştim banane falan moduna girmiştim de birden mesaj atınca kafam karıştı açıkçası. Ne yapsam ki diye kararsiz kalınca da size Danışayım dedim. 😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Sorabilirsin tabiki böyle şeyleri, sorduğun iyi oldu. kafan karışabilir olur öyle şeyler sen lisedesin, gönlün bir erkeğe kendini yakın hissedeceksin bu normal ama fazla kafanı takmaman için yazdım bunları, mesaj at veya atma mesele bu değil. Yaşın ilerledikçe geçmişte bu yaşadıklarına güleceksin. 😊😊 Sana ergenlik muhabbeti yapıp, hissettiğin duyguları küçümsediğimi zannetme sakın ben de ergendim, ben de bir kıza kendimi yakın hissettim ama şimdi ^keşke bu kadar kafama takmasaydım yıpratmasaydım kendimi^ dedim. Erkek sana yakın olabilseydi en mutlu insan olurdun bu duygularına karşılık bulunca ama 5 gün sonra filan körelmiş duyguların tekrarlarsa, erkek sınıfa geldiğinde her gün onu gördüğünde, yıpranacaksın. Sadece sana şunu söyleyeyim kendini yıpratma bu duyguların vakit geçtikçe ağırlaşmasın. Belki bu dediklerim sana saçma gelecek ama kendin duygularını yom etmeye bak o erkeğe karşı.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Saçma gelmedi bence de öyle olmasi lazım her şeyden önce bence şu an benim duygularımla oynuyor ya da boş bir Vakti kaldı ve öylesine mesaj attı. Sadece normalce konuşacağım çokta uzatmam bu muhabbette burada bitsin en azından bir şey olmamış olur. Teşekkür ederim size yeniden :)

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Rica ederim. Ben sadece karşılığı olmayan güzel duygunun, insanı bir süre sonra yıprattığına bizzat ben yaşadım, bende lisa hayatı geçirdim. Lisede olmanı küçümsemedim asla, bir daha belirtmek istiyorum bunu. Senin de karşılığı olmayan sevginin kafa karışıklığını yaşamanı istemezdim, kimse de böyle olsun istemez zaten. Bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu ama önce kendini düşün, kendinden sen sorumlusun. Seni mutlu edecek olan duygu da senin, seni yıpratacak duygu da senin. Sen kendi kendine doğru duyguyu benimsemen lazım. Bunu da kendin yapacaksın. Güle güle, kendine çok iyi bak, memnun oldum senle konuştuğuma. Hoşçakal.👋👋😊😊Başka bir konu olursa kafana takılan zaten buradayım bulursun beni. 😇

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Selam ✋ Mesaj atmıştı ya hani "Nbr" diye. Bende "İyi senden" dedim. Gece attım mesajı yanıt olarak. Dün yazamadım kusura bakma sarj bitti yazmış. Onun kusuruna baksaydım 5 gün yazmadığın için burnundan getorirdim "Şimdi neden yazıyorsun?" Diye dedim. Mesaj atar bugün içinde ama hep bir bahanesi var. Ben de dışarı çıktım telefonu yanıma almayı unutmuşum diyeceğim akşama kadar beklesin öyle. Biraz da o çeksin canım 😊 Hem bana karşı bir şeyler hissetmiyorsa böylesi keser anca onu.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Merhaba, Şarjım bitti yazması, çok klişe yalan olmuş, mesaj atmak isteyen bir şekilde mesaj atardı. Yani seninle ilgilenmemesi bir yandan, seninle ilgileniyormuş gibi mesaj atacaktım demesi çok tezat. Aynen dediklerinin harfi harfini ben de yapardım senin yerinde olsam.☺

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İnstagramı sevmiyorum, numaranı verirsen wp de okul dışı hep aktifim dedi. Bende hm anladım yazıp numaramı verdim falan işte wp den mesaj attı Nbr, işte burası iyi daha az önce konuştuk ama dedi. Şimdi Sarıyere gidiyoruz eve geçeyim paso yazarım kurtuluşun yok artık dedi 😂 Yalnız senin çok kız arkadaşın vardı en son onları da ihmal etme dedim. Evet , yok Ceren lale var zaten dedi. Bende benim de var ama aklıma mesaj atmak gelmiyor yani yazismiyoruz dedim. Biliyoruz dedi nedense. Şimdi benim çıkmam lazım eğer yazabilirsem yazarım dedim. Tamam görüşürüz dedi görüşürüz dedim öyle konu kapandı. Napsam? 😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Birde yakın erkek arkadaşıma mesaj atmak aklıma gelmiyor deyince o da aynen dedi 😂 Aslında aklıma gelmiyor değil konuşmak istememek o skskks

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Biraz geri adım atmış, senin tavrını anlamış, bu bir mucize. asdfhj. 😂😂 seni önemsemediğinin farkına varmış. ^^seni ihmal etmeyeceğim^^demeye getirmiş ^^kurtuluşun yok paso yazarım^^ diyerek. çok güzel olmuş baksana sevindim. 😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Oleyy ya skmsksmskmdksmsm şimdi çok sevindim cidden 😊😊😊😊😊😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Erkek seni ihmal etmeyecek, zaten ^^2 tane kız arkadaşım var^^ diyip sen onlardan bana daha yakınsın demeye getirmiş. Hadi bunun devamı inş gelecek.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Nasıl da mutlusun daha da artsın mutluluğun. 😊😊😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Neyse eve gidince yazarım artık. Eve geldiniz mi? diye. Onlarda bir yere gidiyorlardı en son. Beni ihmal ettiğini ve önemsemediğini nasıl anladı ki 😂 ? Hiç ima etmemiş gibi soruyorum ama sjjsjs. Bana karşı hisleri var mıdır sizce?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

İnstayı sevmiyorum, numaranı versen wsapta hep aktifim demesiyle, hep ^^seninle sohbet edip konuşabiliriz^^ demeye getirmiş ondan. His demiyelim de fark etmiş senin farklı olduğunu. Kız arkadaşlarına laf atınca sen ^^fazla arkadaşım yok^^ sende onlardan daha yakın arkadaşım demeye getirmiş. Hani sen ^^ben yakın arkadaşlarıma mesaj atmıyorum^^ diyince, o da ^^biliyoruz^^ demiş ya. Erkek sana ^^mesaj bende atmadım sana ^^ demiş erkek. Herşeyin farkında. Çok güzel. 😂😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

^^2 tane kız arkadaşım var adam akıllı, sende onlar kadar yakınsın bana^^^ demeye getirmiş erkek. Çok güzel hem seni benimsemiş hem mahcup sana karşı, hemde seninle konuşmak istiyor. 😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ayvayı yedim desene 😂 Arkadaşız sadece demek ki. Yani öyle hissediyor zaten sana demiştim ya hani geçmişte benim yazdıklarıma bak orda var sevgili konusuyla ilgili ne düşündüğü. Bende geri vites yapıp ona öyle dedim aslında öyle de olmalı. Neyse bir şey hisssetmiyor demek ki. Teşekkür ederim 😞

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya neden bu beni yakın görüyor toplasan toplasan ne kadar konuştuk biz gerçek hayatta. Yani aslında bana çok benziyor gözlem yeteneği iyi fark etmiştir iyi biri olduğumu. Yani diğer arkadaşları yanıma gelip benle takılmazken o gelmişti beraber bir şeyler yapmıştık benim de amacım zaten arkadaş kazanmaktı. Ay aman bilmiyorum kafam çok karıştı 😂 Ama hissetmiyorsa bir şey diyeceğim bir şey yok her şey olacağına varır

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Dur ya hemen insan insana hoşlantı duyduğunu zannetme. 😂😂 Sen seven tarafsın, sevdiğin kişinin hoşlantısını kazanacaksın. Her kişiye atılan mesajla karşı taraftan hemen hoşlanamaz kimse. Seninle önce samimi olacak, veya sen olacaksın, sonra sen sinyaller göndereceksin. Erkek sana ilgi duymaya başlayacak, sonra bu duygularını kesinleştirip sana açılacak. Erkek veya kız bir mesajla hemen aşık mı olacak, sen de olmazdın. Bu olayların tam tersi sende olsa, erkek hoşlansa senden, sana mesaj atsa sadece 2 gün bununla hemen duygu mu beslerdin erkeğe. Erkek sana yaklaşacak, samimi olacak sende hoşuna giderse hoşlanacaktın. 😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Öyle erkekten ayran gönüllü olmasını bekleme, bende öyle insanları sevmem, sende sevmezdin ayran gönüllü insanları. Sen erkeği sevdiğin için sana hemen gelmesini istiyorsun. Herşey zamanla olacak, her sevgili olanlar 2 günde konuşup çıkmaya başlamaz. Ha başlarlarsa arada sevgi olmaz o gönül eğlendirmek olur. Gönlünün eğlendirilmesi için kullanılmak istemezsin dimi erkek tarafından.😂😂😂 Erkek dana sevgi beslemeye başlayacak samimi oldukça bu olacak, sevgi bağı ile bağlanıp sevgili olacaksınız.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Aynen boşver

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İki buçuk saattir konuşuyoruz sisksmsmms

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Süper işte o da senle vakit geçirmekten hoşlanıyor.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ama şimdi bitirdi kitap okuyacakmış yarın okul var falan dedi. Zaten konuşacak konu bitti her şeyi sordum yani. İyi geceler uyuyacaksan dedi. Aslında cevap bekliyordu ama, sende uyuyacaksan iyi geceler yazdım sjsjjsjs. Bence iyi yaptım. Çok şey konuştuk kafam davul gibi oldu sjsjjsjs

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Ne güzel olmuş, kafan davul gibiyse olsun o kadar. 😂😂😂 İnsan uzun konuştuğu karşı cinse ilgi duyar, bu konuşmayı sık yapmaya çalış o da mesaj atar zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek. 😄

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ama beni yakın arkadaşlarına eklediğini ima etti ama çok değil bir konuşma geçti ve bizde artık onla yakın olduğumuz için dedi sanırım. Cerenin bilmediği bir takım şeyleri sen biliyorsun dedi. Çünkü onun beni kendine yakın gördüğüne inanmadım bunu da belirttim. Senin çok kız arkadaşın var biri olmasa diğeri olur hem seneye bizim şubeyede gelmeyeceksin (şube dediğim diğer bina) yani eğer benle iletişimini kesersen dışarda arkadaşlarını falan da görmem tanımam senin için bir dezavantajı olmaz dedim. O da ben denemem. Tek mantık sana güvenmesem neden bu kadar şeyi anlatayım Cerenin bilmediği şeyleri biliyorsun dedi. Bende iyi o zaman dedim. Böyle yani 😊 .

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamamda kimse arkadaşı olmayan kimseyle çıkmaz, arkadaş olacaksın sonra sevgiliye dönüştüreceksiniz. Erkek güzel açıklamış, ^^seni yakın görmesem anlatmam bu olayları^^ demiş. Seni erkeğin diğer kızlarla olan ilişkin erkeğin gözünde önemsiz, bu çok iyi bir şey. Senin cereni sevip sevmemen, erkeğin gözünde kötü veya iyi konuma sokmamış. Yani erkek sadece kendi düşüncesiyle seni biliyor ve tanımak istiyor. Cerenin veya diğer ismini bilmediğim erkeğin, kız arkadaşlarının sana karşı olan bakış açıları önemsiz erkeğin gözünde. Erkek kendi doğrularıyla seninle ilgilenecek. Anladığım kadarıyla zaten erkek seni farklı bir konumda tutuyor.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Zaten benim hakkımda herhangi bir şey diyemezler çünkü beni o kadar iyi tanımıyorlar. Farklı bir konum derken?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Biraz daha samimi olabilinecek arkadaş konumu. Sonuçta herşey samimi olunmakla oluyor, samimiyeti hoşlantıya dönüşecek ilerde.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Her samimi olduğu kişiye hoşlantı duyacaksa başkasına da duyabilir 😔

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Hayır yanlış anladın, seni farklı görmesi için tanıması lazım onu kastettim, Sen tanıt kendini yaklaştır kendine o zaman. Kızla erkek arkadaş olmasın mı istiyorsun?, İran gibi ülke olalım. Kızla erkeğin konuşması yasak olsun. Benim de kız arkaşdaşlarım var yani onların hepsine aşık mı oluyorum hayır tabiki. Sen farklı görün erkeğin gözüne sana yaklaşacak.😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bir şeyler olacak artık. 😂😂 Sen hiç şu an ki durum gibi başka biriyle yakın oldun mu diye sormuştum. O da Hayır deyip bana sormuştu, ben de kafa dengi biri çıkarsa demiştim. İşte ben kafa denginim mesela şu kişiler de var deyip bana yakın olan kişileri saydı. Bu arada Cerenle çok yakınlar ve konuşma arasında hep onu demişti yakın oldukları için sanırım. Arkadaşlar ama yakın arkadaş yani. En sonunda "Sende Cerene taktın 😂😂" Deyince ama sorularının cevabı hep o dedi 😔😔 Kırıldım ve konuşmak istemiyorum, hani yakın olursun tamam da günün 8 saati okulda hep birlikteyiz, falan tarzı cümleler demeye ne gerek var. Ben kendi yakın arkadaşımı o kadar gözüne sokmamıştım. Neyse artik kendi bilir

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

😞😞 belki cerene danışıp senle konuşup arasını yapmaya çalıştı. Cerenden yardım istedi, senle yakın konuşmak için. yardım istemek güzel bir şey olabilir. Kötü taraftan düşünme bence hemen. Sana mesaj atarken heyecan yapıp, mesaj atamamış ve cerene durumu anlatmış olabilir. Bende bir kıza mesaj atacaksam (eğer hoşlanıyorsam o kızdan) bir kız arkadaşımdan yardım isterim. Çünkü heyecan yaparım sevdiğim kıza mesaj atarken saçmalayabilirim. Bence bu iyi bir şey. Cereni sevmiyor onu anlamış olduk bu kadar yakın arkadaş oldukları halde erkeğin gönlü kaymamış cerene.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Erkek sana kafa denginim demiş, sonra başkalatını da saymış bu da çok iyi bir şey. Sana direk sen kafa dengimsim, karşıma kafa dengi birisi çıkmadı demesinin yanında hemen ilgili olduğumu anlamasın diye diğer kişiler de kafa dengim demiş. Bende olsam bende böyle derdim.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Hemen bir kıza koşulmaz, sen kafa dengimsin dese bile bu başkaları da kafa dengim demek zorunda. Ama bak yavaş yavaş sevgili ilr ilgili herhangi birşey konuşmaya başlamışsınız bu da iyi bir şey.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bana gene sırlarını anlatıyordu bende dinleyip soru soruyordum, sele buluşup konuşsak 4 kitap olur sana bunlardan dedi. Ben de olabilir dedim 😂😂😂😂 sksjsjsj. Birde dün kaçta okuldan çıktıklarını sordum secmelilere isteyen kalıyormuş, aramızda diyalog geçti o tarafa gelsem mi öğretmenlerimi özledim falan deyince. Gel dedi. Ne zaman geleceğini söylersen o gün söyle ben beklerim dediiii 😊😊 sonra tolga diye birisi vardı geçen sene o başka okula gitmiş sanırım, tolga da gelmedi dedi hemen arkasından. Bende belli olmaz bakarız geleceğim zaman söylerim dedim ve bil bakalım ne yaptım 😊😊 . Hemen herkesi topladım ve secmelilere kalmadık birde azar yedik kalmamak için, sınıflara baskın yaptık sonra onların sınıfına geldik. Kapıyı açtık 4 5 kişi girdi sonra bende girdim. Şok olmuş gibiydi sanki ksmskmsksm 😂😂😂 dün konuşurken sevmediğim bir hoca vardı dikkat et 40 yıllık dostum gibi davranırım dedim, gerçekten dikkat ediyordu bana baktı baya ama fazla kalamadık ders işlendiği için sjsj

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Bak senle dışarda buluşsak konuşuruz demiş. Aranızda seni belirlemiş. 😂😂 Daha ne olsun , devamı olacak.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Aranızda seni belirlemiş derken? Ama bugün hiç whatsapp a girmemiş hem mesaj da atmadı, sabah çok az konuşmuş olabiliriz 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Ne güzel gözü sana takılıyor işte, seninle aynı ortamda senin olduğunu görünce bilecek.😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Oo takılmaz mı hem de çok takılıyordu geçen sene de. Bu sene de aynı demek ki dikkat ediyor düşünüyor sevindirici bir şey bu 😊 Önemsemese yapmaz ki. Birde şöyle bir olay geçti konuşurken, dışa değil içe bak falan dedi zaten dışa bir süre sonra herkes alışır önemli olan içi dedim. Arkadaşlik anlamında konuşuyorduk. (Ne alakaysa dış görünüşle konuyu oraya getirdi) İyi ki dışa fazla bakmıyorlar, yüzüm on off düğmeleriyle kaplı dedi. Ben hiç fark etmedim dedim 😂. Sadece gözlerim yeşil olduğu için yırtardım dedi. Ona iltifat etmedim ama tekrardan ben hiç fark etmemiştim dedim. Zaten seni kabul edecek insan önce düşünceye önem vermeli dedim 😛 ki bence çok tatlı ve yakışıklı, belki sevdiğimdendir ama görünce Nutkum tutuluyor birde hemen yanaklarım al al olur benim utanınca, utanıyorum da zaten 😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamam dışa değil içe bak, bu bir sinyal sana. Ne güzel erkek baya sana sinyaller gönderiyor, sinyallerine karşılık verebilmen çok güzel, biraz daha sen sinyal göndermeye çalış. Erkek senin kendisiyle ilgilendiği kadar sana karşılık sinyaller gönderiyor. Sana iltifat etmek istiyor. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Heh çok güzel, girmiş whatsapp a ve bana mesaj atmamış. Hani hiç kurtulamayacaktım ilgisinden, artık kurtuluşum yoktu paso yazacaktı? Hani hani? 😞😔😞😔

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Ya dur hemen bekle bu kadar konuşunca sürekli sana mesaj atamaz. Atar belki bugün, atmazsa yarın atar. İnsan her zaman mesaj atamaz bu beklenti içinde girme. İşi olabilir yorgun olabilir. Hem maç var şu an maç izliyor olabilir 😂😂😂 Atar mesaj bundan sonra. Maç bitsin ondan sonra atar belki. 😂😂😂 Hemen 1 mesaj atmadı diye erkeği yok sayma. Bak sana ne güzel sinyaller göndermiş, devamı gelecek.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İyi tamam ama bugün onların olduğu yere geldik ben uğraştım yani okuldan çıkmak o kadar kolay değil karşılığını almak istemem normal bence. Ama neyse bakalım artık benden bekliyorsa daha çok bekler mesaj atınca direk konuyu oraya döndürüp tüm herkesi ben topladım gelmemiz izin almak falan kolay olmadı diyeceğim 😂😂 Hem belki öyle deyince anlar benim onla ilgilendiğimi çünkü daha dün konuşmuştuk. Kısacası benden mesaj beklemesin 😂😂 sjsj

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

tamam mesajı sen atma zaten o mesaj atacak. 😂😂😂 Olanların keyfini çıkar, erkek ilgileniyor senle. Daha da ilgilenecek. 😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Nasıl ilgileniyor ki? Ben açık açık bir şey görmedim senin bana demen lazım, lütfen 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Anlattım ya, kafa dengimsin demesi, iç güzellik demesi, senle konuşmak için cerenden yardım alması.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Benle konuşmak için Cerenden yardım aldığını nerden çıkardın? Birde aklıma bir şey daha geldi. Biz konuşurken kız arkadaşım mesaj attı, kız arkadaşıma selen diyelim. Selen mesaj attı bir saniye dedim. O da sen Selenle ilgilen istersen dedi. Yok iki kişiye yazabilirim zaten birazdan biter onunla deyince, ben şu an 4 5 kişiyle yazışıyorum dedi. Ben seni uğraştırmayayım benle bitir onlarla konuş dedim. Yok gerekli değil şimdi daha hızlı yazıyorum dedi. Ama ben pek sevmem öyle şeyleri vaktin olunca yaz bana, bu senin karşındaki kısıya verdiğin değeri gösterir deyince, aynen ama zor durumda kalınca birden fazla kişiyle yazışmak zorunda kalıyorsun dedi. Biri aradan çıktı oh be dedikten sonra, diğerleriyle de bitirmek istiyorum görüşürüz deyince neden yazıyorlar dedi. Bir sor bakalım kendine acaba neden dedi. Bende sevmem öylelerini kopmayan kene gibiler dedim. Sonra tek kaldık falan konuştuk biliyorsun oraları

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Kedişi varmış 2 tane daha önceden çektiği fotoğraflari attı bana. Fotoları 1 2 ay önce çekmiş, üstte cerenin ona yazdığı bir şey vardı. Bende Ceren sana bir şey yazmış kıza cevap versene dedim. O şimdi olan bir mesaj değil , güldürdü dedi 😂😂 Bende iyilikte yaramıyor kabahat bende 😒😒 dedim 😂😂 Biraz çakmış olmalı artık sjsjsjsjssj😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Pardon ben yanlış okumuşum. Tamam güzel işte, bazen sen laf atıyorsun, bazen de o laf atıyorsun şakayla karışık güzel güzel samimi hale geliyorsunuz. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bekleyeceğim 😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hala mesaj atmadı :) Belki bugün atar.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Atar atar 😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bugün bana instagramdan mesaj atmış, okuldan çıktın mı ben sizin okulun yanındayım diye. Cevap gelmeyince beni 1 dakika sonra aramış, duymamişim. 2 dakika sonra da ben onu aradım 😂😂. Alo dedim , alo (adım), sizin okulun önünden geçiyordukta, sen okulda mısın ki? Dedi. Aaaa ( şaşkınlık ve üzüntü ) Hayır ben çoktan çıktım okuldan dedin. Tamam görüşürüz dedi iyi görüşürüz dedim. İnstagramdan attığı mesaja da benim telefonumun sesi her zaman kapalı olur ve biz okuldan 4 40 ta çıkıyoruz bir daha geçme Şansın olursa haber ver bekleyeyim yazdım. O da tamam veririm demiş. Benden mutlusu yok şu an, tahmin ediyorsunuzdur :)))))) 😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Okulda çıktıktan 8 dakika sonra beni aramış, koştu mu naptı bilmiyorum 10 15 dakikalık yol var diğer şubeyle aramızda 😊😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Gerçi onlar bizden 10 dakika önce çıkıyorlar yani koşmadı muhtemelen ve geç kalmış beni aramak için, onlar 16 30 da çıkıyor biz 16 40 ta. İnstagramdan mesajı 16 47 de atmış, beni de 16 48 de aramış. Gerçi orda beklemiş olabilir 😂😂 sjsjs

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Süper işte artık seni çekinmeden direk arayabiliyor. Mesaj atıp seni merak ediyor, sonra telefonla arıyor. 😂😂 Seni beklemiş düşün bide.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ay bilemedim ki şimdi 😂. Bana daha önceden telefonda konuşmayı daha çok tercih ediyorum demişti belki ondandır. Mesajında "Ben" sizin okulun ordayım demiş. Ama konuşurken sizin okulun orda geçiyorduk dedi sanki. Belki gerçekten sadece geçiyordu. Bilemem ki orasını.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Aa bir detay yakaladım, mesajda ben sizin okulun yanındayım diyor ama konuşurken biz sizin okulun önünden geçiyorduk diyor. Sanki biraz değiştirilmiş bir cümle :) Ayrıca telefon ilk çalışında açıldı 😊😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamamdır çok güzel, erkeğe tam gaz sinyallere devam et, süper gidiyor herşey.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hiç bir şey süper gitmiyor, bugün gelmedi ayrıca mesaj falan da atmıyor, dün en son haber ver dediğimde tamam veririm demişti mesaj olarak o kadar. 😞😞

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Belki de sadece gerçekten oradan geçiyordu ve aklında bile yoktum diyeceğim, çıkış saatimden 7 dakika sonra mesaj atmış, 1 dakika geçtikten sonra da aramış. Ama bence aklında yokum 😞😞

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Oradan geçse bir kız kimsenin aklına gelmez. Seni yakın hissediyor ki seni bildi orada olduğunu ve mesaj attı. Yine kötü düşünüyorsun bugün mesaj atmadı diye. Daha aranızdaki hoşlantının adı konulmadı. Her zaman mesaj beklememen lazım. Sana her gün mesaj atsa sende sıkılırsın o da sıkılır. Hem her zaman konu o da açamaz sende konu açamazsın. Ayrıca konuşmak için müsait sen olmazsın o olmaz. Sevgili olursanız her gün sana mesaj atar. 😊😊😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Zaten konulmaması lazım daha şimdiden ya, olmaz ki öyle şimdi çıksak ne kadar sürecek 😂😂 . Hoslandığımızı hissettirsek yeter bence, aramızda ki hoşlantının adı konulmamış olabilir, beniM orada olduğumu düşünmüş ya da bilerek gelmiş, ne kadar tesadüf ki bana bizim şubeye gel geleceğin zamanı söyle seni beklerim, hocaları da görmüş olursun dediği gün gittim, ertesi gün de o geldi :) Sadece oradan geçmesi değil ayrıca, mesaj da sizin okulun yanındayım sen çıktın mı yazıyordu 😊 öyle yani 😂😂 daha ne kadar tekrarlayacağım bilmiyorum ama yazarken bunları da göz önüne almak istiyorum, yoksa moralim bozuluyor ben de böyle bir kızım 😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

5 dakika önce çevrimiçiymiş, bence bahane. Yakın kız arkadaşıyla 8 saat aynı okuldalardı ama, ayrı kaldıklarında da imdatlarına wp YETİŞİYORDU?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Şimdi adını koymanız imkansız zaten birbirinizi tanımanız lazım. Farz edelim ki demeye getirdim olayı. Her gün mesaj sadece sevgili olan insanlara atılır. Diğer durumlarda her gün mesaj atılmaz ve mesaj alınmaz aynı kişiden. Onu anlatmak istedim ben. 😊😊 Aynen dediğin gibi çok ince fikirlisin bu hoşlantı konusunda. 😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

O mesaj atıp arayıp soracak, banane 😊😂. Ben atmam, belki çok canıma tak ederse. Bekleyip göreceğim, ilgilenmezse eğer kendi kaybeder 😛.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asdfhkl 😂😂😂 çok nazlısın, erkekler nazı sever ama abartmamak şartıyla. asghki. 😂😂😂 Bu da bir taktik olsun sana.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

E her gün mesaj atılmaz dedin, sanki mesaj attı da ben cevap vermedim ya 😞😞 Konuşurken gayet samimiydim, naz falan değil bu ya sen an görmemişsin hem meraklı gibi durmaz mı, mesaj atınca şimdi. Ayrıca eğer bir daha bizim okulun oradan geçme Şansın olursa haber ver bekleyeyim dedim, baya baya buluşalım dedim ne diyeyim daha 😂😂😂😂😂 . Çok ince fikirli ve dediklerimi gayet iyi anlıyor, böyle biri kaçmaz. Şu an ne yapıyor bilmiyorum ama nasıl davranması gerektiğini biliyordur diye düşünüyorum 😛

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asdghk 😂😂😂😂😂 tamam sen olayı çözmüşsün ne güzel, ben bir yere kadar olacağım zaten sonrasını sen yolunu bulacaksın, tabi erkek te sana eşlik edecek. 😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Kaçma kaçma sen bana lazımsın koltuk 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asfghkl. 😂😂😂 buradayım. Kaçamam zaten rekor kırıyoruz bir yorumun altında 175 görüş yorumu.😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Evet evet, abime farkın yok artık 😂😂. Kaçma kaçma sksmksms

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asfgjkl. 😂😂😂 yine yakaladın beni. 😮😮 ben seni sen beni takip etmiyormuşuz. Takip edem daha kolay yakalarsın. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hala mesaj atmadi, dün de atmamıştı ve wp ye bile girmemiş bugün 😞

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Umursayan insan merak eden insan bir mesaj atabilir bence, okula bir daha gelmedi zaten, dün wp de baya çevrimiçi duruyordu. Demek ki başka kızlarla da konuşuyor. Bana mesaja atmıyor hemde. Neden uyarmıyorsun bu çocuk seni sevmiyor diye 😢😞

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

İşi vardır. Dün Whatsapta takılıyor olması onun kızlarla konuştuğu anlamına gelmez. Bende kaç saat whatsaptayım ama bizim erkek gurubu var geyik muhabbeti yapıyoruz. 😄😄 Büyük ihtimal işi var. Bugün whatsapa girmemişse. Hemen ümit niye kesiyorsun. Sen hemen sevilmek istiyorsunuz. Her zaman mesaj bana atsın istiyorsun. Hemen olmaz bu işler, sabır.😄😄😄

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya ne sabır sabır, sevmiyorsa mesaj da atmaz, daha önceki yorumlarına baktım sende benim için pek ümitli değildim, geçmişten şimdiye baksana bir 😞😞

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Ama olaylar değişti, seni okuldan sonra bekledi, mesaj attı, sinyaller gönderdi. Umut yoktu var oldu. Hemen kestirip atma şu oğlanı, bir gün mesaj atmadı diye. 😄😄😄

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ne kestirip atıcam malesef olan bana olacak 😂😂. Düşünsene 2. Kere üzülmek.. Ama gerçekten 2 gün oldu merak eden insan mesaj atardı diye düşünüyorum ya

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bence aklında bile yoktum sadece zaman geçirdi benle desem, tek mantık sana güvenmesem neden bunları anlatayım, ben denemem demişliği var. Napicam ben ya, öf

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

En başa döndük bir baksana 185 yorum oldu ve bu yorumlar destan gibi uzun. 😄😄 ya Bakma sen daha, seninle çıkmayı düşünmüyor ama sen ona sinyaller gönderirsen senin onu sevdiğinden daha çok o seni sevecek. 😄😄😄

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Herkes aşık olanlar, hep biribirlerini aynı anda sevdiği için mi aşıklar. 😄😄 Sen bit düşün bu soruyu.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Saçmalık bu senin yaptığın resmen duygularımla oynuyorsunuz

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Hayır, şimdi birisi sevicek, sevdiğine yaklaşacak, o da seven kişiye aşık olacak. Birisi severken diğer ona hemen aşık olmuyor ki, sonradan tanıyor ve sonradan aşık oluyor.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

sen de seven tarafsın, karşındakini kendine yaklaştırmalısın.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Hemen olacak şeyler değil bunlar, zamanla oluyor. Aradan 1 gün geçti ve mesaj atmadı diye bozunma hemen demek istedim.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Napayım ben daha ya

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İnsanların duygularıyla oynamak çok kolay, böyle devam.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Seninle çıkmayı düşünmüyor ama sen onla ilgilendiğini gösterirsen senin onu sevdiğinden daha çok sevicek. Bu zamana kadar boşuna senin sözüne kandım demek ki, şimdi söylediğine göre.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

İnsanın hemen sevmesini bekleyemezsin. o zaman sevgili olanlar dediğine göre aynı aynda aynı saniyede ve nedense birbirlerine mi aşık oluyorlar?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Biri diğerini sevecek ve ona yaklaşacam ve birbirlerini tamamalayacak. Bu ilişkiler böyle oluyor.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Saçma saçma konuşma, senle çıkmayı düşünmüyor demek seni sevmiyor demek ya

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Tamam sevmek zorunda da değil ama ümit verdin sen çok iyi, süper gidiyor diyerek bana

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Şimdi düşünmüyor senin yaklaştığını görünce ilgi duymaya başlayacak. Süper gidiyordu doğruydu dediklerim. 2 gün önce çok mutluydun peki mesajsız geçen 1 günde neden değişiyorsun erkeğe olan fikirlerin

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya erkeğe olan fikirlerim ne değişicek, ben seviyorum da bir şeyler yapmayi düşünüyorum. Yardım almaya çalışıyorum hangi fikrim değişmiş? ?

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Özledim ben mesaj atıcam ya 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

https://i.hizliresim.com/9QEgkN.jpg 👈👈👈👈 Dedin ya mesaj atamadı bana dün, ama full whatsapta çevrimiçiydi diye kesin başka kızlarla konuşuyordur diye yazan sensin ister resim göndereyim.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ha anladım, o kıskançlık krizi konuşsa bile arkadaşça olduğuna eminim 😂 O kadar önemsiz ki aklımda bile kalmamış benim, özledim ben mesaj atıcam en son görüldü atmistim tamam haber veririm demişti sjsj

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

ha şöyle ben sana screen shot atam bundan sonra. 😂😂 Bende diyordum neden bir günde değişim oldu diye. Öyle söylesene madem bende çok bozundun diye algıladım.😄😄

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Naber 😛 diye mesaj attım, konuşulacak şeyi belirledim bile bursluluk sınavlari açıklanmış, 72 kişiden 5. olmuşum övünmek gibi olmasın ama 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Ne güzel çok sevindim hem erkeğe mesaj attın hem konu belli cevap versin gerisi sohbettiniz karar verecek. 😄😄

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İyi sen, ben 10 dk ya falan yazarım sana yemek yicez yazdı tamam dedim, bekleyip göreceğim, bakalım nolacak 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamamdır sohbetiniz bol olur inş.😄😄😄

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İnş😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Birde mesaj atmıyormuş😂 . Ay çabuk yese bari ne yiyor açaba skmdksms 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

😄😄😄 asdgj bitirir şimdi.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hala bitirmedi 😞

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

(İsmim) benim çok ödevim var, bitince konusbailirmiyiz dedi bende kolay gelsin dedim. Görüşürüz dedi görüşürüz dedim, bitince yazarım dedi sen bilirsin dedim. Sen bilirsin kısmı baya bir görüldü olmadı, 2 3 kere whatsapp a girdi çıktı falan. Bence umursamıyor.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Anladım. 😄😄 sana mesaj atar mı bilemem ama çok mesaja atmak istersen eğer erkeğe ödevini bitirdin mi diye konu açarak mesaj atabilirsin. 😄😄 sadece tavsiye bu ama erkekten mesaj beklemek daha doğru bu durumda, ödevini bitirirse mesaj atamalı erkek.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Beni sevmiyormuş kanka oldum bende, bir şekilde ağzından aldım başka bir kizdan Hoşlandığını öyle yani :) sanada Teşekkürler beni yalnız birakmadiğin içinnnn 😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Yapma 😐😐 o kadar sinyal filan vardı. Sen mesaj atmıştın. Seni okulda beklemişti, kafa dengimsin karşıma kafa dengi birisi çıkmamıştı demişti. 😐😐

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Hepsi güzel şeylerdi, senle baya konuşmuştu.😐😐

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Rica ederim, her zaman yardımcı olmaya çalışırım.😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Başka bir konu olursa, (tabi yardımcı olabilirsem) ben buradayım zaten aklında bulunsun. Kendine iyi bak.👋👋

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya bir tane kız varmış, çocuğun baya derinlerine indim fark ettirmeden sonuca kendi de şaşırdı, hoslandığı kızla bu sevgili işini konuşmuşlar şimdilik arkadaş olarak idare ediyorlarmış. Yani ikisi de bir ara birbirinden hoşlanmış ama bunu konuşup ertelemişler resmen. Bana dürüst ol deyip çocuğun derinlerine inince bu çıktı 😂😂. Bence kızdan uzak kalmaya çalışırken beni biraz kullandi gibime geldi. Neysezaten konuşma ilerleyince sana kanka desem sıkıntı olur mu dedim, aynısını bende sana diyecektim dedi. Öyle yani, kızin fotosunu bana atmak istedi ben de at bakalım dedim, kız benden çirkin yüzde yüz. Ama herkesin sevdiği bir tarz vardır tabi ki. Bir sorunum olursa benden kaçamazsin onu unutma 😂😂 arada bir hal hatır sorarım tabi ki. Teşekkürler, kendine iyi bak.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Anladım, kaçmam zaten ama sonuca üzüldüm.😐😐 seni başkasına tercih etmesinden değil de sevdiği kızı unutmak için senle vakit geçirmek istemiş. 😐😐 bu etik değil. Ama sonuçta bu erkekle arkadaş olmadığın anlamına gelmiyor zaten. Ama kendini yıpratma bundan sonra olur mu? Daha önüne hangi seni sevecek erkekler çıkacak.😊😊 Sen kendine iyi bakacaksın bundan sonra.😊😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Kendimi kolay kolay birine açacağımı sanmam artık. Bu kadam yara yeter 😂 Resmen sevdiği kızı unutmak için oynamış benle. Zaten konuşmada çok iyi rol yaparım diyordu. Bana hiç bir zaman dürüst olmadı demek ki.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

😐😐 anladım, rol yaparım demesi kadar samimiyetsiz bir cümle olamaz. Ne güzel bir rol oyuncu bu, keşke dizilerde oynatsalar onu (!) 😐😐 Bu erkeklere olan güvenini çok kırmış. İnş güvenebileceğin bir erkek çıkar karşına.😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İnsan üzülüyor be 😂😂 Duygularımla oynadı benim. Oha ya 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Duygularıyla oynayan insanlar bir gün kendine olan duygularını kaybedecek. Ruhsuz insana dönüşecek emin ol. Zaten duygusuz insan, insan değildir. Bizi hayvanlardan farklı ve üstün kılan şey duygulardır. O zaten hayvandan farkı kalmamış. Rol yapa yapa duygularını kaybetmiş. Senin yapman gereken kendini daha fazla üzmemen, daha lisedesin. Gençliğinin keyfine bak olur mu. Bak yine abin gibi tavsiye verdim. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Bence Duygularımla baya baya oynadı. Okul çıkışı beni bekledi, yok İşte bazı sözler söyledi falan. Ben dürüst olduğum için o fazla saklayamadı kendinde ki sırrı. İşim olmaz bu saatten sonra ne kanka ne diğer türlü. Ne yapıyorsa yapsın 😂😂😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Güzel bu durumu karşı güçlü bir şekilde atlattığın için. Güçlü berilya00 dan bu beklenir. 😎😎😎 bu güneş gözlüklerini sen takıyorsun ayrıca.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Teşekkürler 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

rica ederin ama gerçek bu. 😎😎😎

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

😄😄

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Bak ne güzel mutlusun, mutluluğundan önemli bir şey yok senin için.😄😄😎😎

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ne yapalım bu da böyle bir deneyim oldu 😂. Kendimi yıpratmaya değmez.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Aynen öyle gözlükleri takmaya devam lütfen.😎😎😎😎

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Tabii ki 😎

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Güneş gözlüm dükkanını satın alalım.😎😎😎😎

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Dükkan açmayıp napayım, milli yas mı ilan edeyim yani, olan bana olmuş o az biraz koydu, giden insana üzülmedim zaten.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamamdır bu sözleri senden duymak çok güzel. 😊😊😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Koydu ama 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Olsun yıkılmadın ayaktasın 😅😅

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Kim yıkılmış ki böyle bir şey yüzünden 😂 . Kullandığını düşünüyorum beni. Sence de öyle değil mi zaten 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Öyle tabiki doğru diyorsun, Sen güçlü ol yyeter 😎😎

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Tamam 😎

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Güç demek mengüç demek bir de berilya00 demek. adfhjlşi. 😂😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya 😂😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asfgjll. 😂😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Selam, bugün Berilyanız daha güçlüydü 😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Duruma alışıyordu 😄😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Güçlü berilyadan etrafındaki insanlara güç verecek sözler.😎😎 tak gözlük tak. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hemen 😎😎

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

😎😎 gözlük fabrikası kuralım yetmiyor bu gözlükler😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hemen efendim 😎😎😎😎😎😎😎

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

🏭🏭🏭🏭🏭 güzel herşey tıkırında. 😎😎😎😎

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Evet, bir sahtekar fark ettim 2 gün önce 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Kimmiş o bakalım. yoksa sevdiğin mi? asdfhkş. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Sus 😒

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Sorduğum soru için mi? Yoksa bahsettiğimiz diğer şahıs için mi?😄

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Diğer şahıs diye biri yok çocuk aynı çocuk 3 gün önceyi ne çabuk unuttun koltuk. Bu kadar kişinin bölmesine istemiyordum burda ki yorum olayını. Sende kendini kanıtlamak için yazmışsın zaten

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Azıcık soracak konu bulamadım 😂😂 3 gün şeyi niye unutayım, belki çocuk lafını sevmiyorsun diye şahıs demek istedim. 😄😄

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Tamam. 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Soruma kızdın mı peki? Kızsan da birşey değişmezdi adını silmiştim.😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Güçlü Berilyadan Merhaba 😊 Nbr diye mesaj atmış ellerini kullanamamış 2 3 gün canı yanıyordu en son. Ama Berilya yer mi? Yemez 😊 bir laf sokuyorum görmen lazım, mükemmelim ya 😄😄😄😊😊😊 Ne bo. Yerse yesin

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Erkeği fena gömmüşsün, süper 😂😂 Erkek fena utanmıştır umarım.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ne utanması ya laleyle (kız) sinemaya falan gidiyorlarmış edey edey diye gülüyormuş ve kız çok güzel yazı yazıyormuş falan. Ben yazmasam sen yazmayacaksin falan dedi. Yazarim da konuşacak konu olmuyor dedim. Sende konu bitmez Laletide söyledim artık dedi. Falan işte havadan sudan. En son sen Laleye mesaj at benim ders çalışmam lazım dedim kapattım konuyu. Ben ona bugün mesaj attım zaten diyor bana. Artık sen napiyorsan dedim. Görüşürüz dedim görüşürüz dedi bitti konu.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Ceren bitti Lale başladı demek ki.😂 Bu oğlanın da tanımadığı kız kalmamış 😂 Utanmaz oğlan.😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İkiside Laleli zaten ya öffff

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Ne lale ne ceren ne başka kız isimleri herneyse gitsin onlarla vakit geçirsin erkek. Seni kaybetti, 20 kız arkadaşı olsa bile hiçbiri senin yerini tutmaz, güçlü ol berilya00 😎😎😎

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Sonra mesaj atıcam diye söz verdim mesaja attım, yarın laleye telefon hacklemesini anlatacakmış. Sonra bir şeye kızdı bende noldu falan dedim her şeyi anlatamam deyince ok yazdın görüşürüz dedi iyi akşamlar yazdım onda iyi akşamlar yazdı. Öyle yani atar yaptım ama benim işim olmaz daha onunla. Hani konuşma arasında ben sana yazmasam sen yazmayacaksin dedi ya. Çok bekler. Bir de büyük ihtimalle boş zamanını bene dolduruyor gibime geliyor.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Laleyle gitsin konuşsun ne laleymiş ya dimi. 😂😂 İyi yapmışsın. Doğru düşünüyorsun, konuşcak kimse olmayınca senle konuşcak, Lale mesaj atarsa ona dönecek. olay bu.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Demin anlat dedin ya şimdi anlatabilirim dedi. Gerek yok dedim. Şu hack konusu falan var bizim. Sevdiği insanları tehdit edilince sinirlenmiş ve gereğini yapmış. O az önce bana takanlar Laleyi+seni tehdit etti bende gereğini yaptım. O yüzden direk yazmadım demiş. 12 tane mesaj atmış hala bakmıyorum. 10 dakika falan oldu bakmayacağım da. Her şeyi anlatamam nedir ya? O da benim için gereksiz biri o zaman.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tehdit ne ya nasıl bir tehditmiş ki bu. Kendisi bir de gidip hesap hackliyor. Bunu yapan insan daha çok düşman kazanır. Demekki bir işler dönüyor ki kendisi başkalarının hesaplarını hackleme ihtiyacı duyuyor. Herkesden gizlediği bir şeyler var ama anlamadım. Sen tehdit edilsen ne yaparsın, gider hackerlik mı öğrenirsin, hayır tabiki bu zor birşey. Kimden seni bahsetmiş ve seni nereden biliyor da tehdit etmiş. Erkeğin çevresini neden biliyor birisi ve bunu erkeğe neden caydırıcı etki için kullanıyor. Erkem ne ayak, çevresi ve seni tehdit eden ne ayak anlamadım.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya o kısmı boşver, hackleme kısmında hayatımda ilk defa yalan söyledim, o da bu oldu. O bir şeyler diyordu ben sadece anlamış ve bana da olmuş gibi yapıyordum. Sanırım Laleye bir şey oldu bu konuyla alakali çünkü bunun annesine allein annesi ortak iş kuracaklarmış yani o işlerle ilgililer. Sorun şu ki kalbim daha fazla kırılmamalı ve beni önemsemeyen insanları es geçmeliyim. Lale mesaj atınca sinirleniyor ve benim içinde yapmış gibi gösteriyor sonra da yok İşte o sırada yazamadım falan filan. Boş Geveze laf.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Anladım, Sen güçlü ol yeter. Peki Laleyle ortak yanları çokmuş demekki. Neyse ki artık senin güçlü duruşun oldu bu. Hayat tecrübesi kazandın, artım önüne bakacaksın, sana değer verene değer vereceksin.😎😎😎

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Evet. Gözlüklerimi takayım 😎😎

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tak tabiki. 😎😎😎 bir de güçlü 🙌🙌🙌🙌 insan emojisi.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Kendimi kötü hissediyorum. Kanka olarak yazıyordu bana nbr diye mesaj atmış baya bir konuştuk falan. Kız yanındaymış öyle dedi ödevini bitirdi yanıma geldi oturuyoruz daha bir şey istiyor musun dedi. Tabi ki bir de düğün tarihi istiyorum dedim şaka yani 😂 koydum. Oldu yani Oha dedi. canım konuşsana ne duruyorsun dedim. Oo argo olmaz nono no yazdı. Telefonu Laleye veriyim şekil sukul yapmasın diyor dedi. Parçalasin seni dedi bende naptim 😂 dedim. De yani kötü hissetmekte haksız mıyım resmen dalga geçti gibi bişey sanki benle

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Çok doğru düşünüyorsun, iyi laf koymuşsun, düğün tarihi ne zaman diye 😂😂😂 Kıskandırmak amaçlı, egoist konuşmuş, İşte ^^Lale ödevini bitirmiş, benim evimde beraberiz, başbaşayız^^ gibi bir amaçla söylemiş. Ne Laleymiş ya. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Valla ya ne çektim ksmsksmms napsam bundan sonra?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Sen bilirsin? Sen onunla konuşurken mutlu oluyorsan devam et konuşmaya, ama konuşmadan sonra pişman oluyorsan veya kafan karışıyor isen biraz ara ver mesajlaşmaya. Sana bağlı kendin belirlersin durumu veya bu lale konusunda rahatsız olduğunu filan belirtirsen de rahat edersin belki. Konuşmalarınız devamlı ve akıcı ilerliyor anladığım kadarıyla. Erkeğe ^^ bana kız konusu veya laledir cerendir bahsetme^^ de bahsetmez erkek. Sohbetiniz devam eder bunu deneye bilirsin.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Kısaca sen yolunu bulursun bu konuda.😊😊

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Pişman oluyorum sanki ya, bana yaptıklarını ödetmek istiyorum sanki ama bu hiçbir zaman olmaz, sadece ona mesaj atmazsam ve kırıcı şeyler söyleyip iletişimimi söylersem belki biraz üzülebilir diye düşünüyorum. Onla konuştuktan sonra pişmanlık duydum çünkü telefonu Laleye veriyim sıçsın ağzına demişti en son. Hatta ondan önce kızla aynı evde olduklarını duyunca canım kapa telefonu kızla konuş dedim, ki amacım küfür etmek falan değildi gayet samimiydim. No no no argo kullanma falan dedi. Sonra Laleye vereyim telefonu sıçsın ağzına, şekil şukul yapmasın mermiye omuz atıyok diyor, kız haklı ya yazmıştı. Bende naptım falan dedim. Son yazdığı salakça şeylere de görüldü attım öyle yani. En yakın kız arkadaşının telefonunu lale istedi diye hacklemiş, kız onla konuşmuyormuş, git kızın gönlünü al dedim hata sende, kendi kaybeder dedi. Kızın kardeşiyle Lale kavga etmiş, ilk kardeşininkini hacklemiş, sonra da mal çocuk cerenle kavga etmiş Ceren yani kızın telefonunuda hacklemiş. Nebokyerseye

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Aynı şeyi bana da yapıyor şu an, tek en yakın kız arkadaşı benim, Laleye vereyim telefonu kız sıçsın ağzına, şekil şukul yapmasın mermiye omuz atıyok biz diyor, haklı kız ya nedir ya? Cereni daha iyi anlıyorum şu an, her şeyi hakediyor o mal

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Anladım bende sürekli diyordum, ^^ne laleymiş ya^^ diye. Demekki lale istese bu erkek banka da soyacak, hackerlikta yapacak (yaptı da zaten), dünyayı da yakacak, bide. 😒😒 Ben birşey derdim de neyse söylenmez bu erkek için.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Valla bilmiyorum bana neyi kanıtlamak istiyordu, bundan sonra çok işim olmaz benim. Ama irtibatı o mesaj atarsa kesmem muhabbeti kısa keserim, hal ve hareketleri hoşuma gitmedi. Hacker ya, telefona falan bir şey olmasın sonra 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Sen kendi doğrunu bulmuşsun sevindim, bu erkeğin davranışlarındaki herşeyi değerlendirip kendinin ne istediğini bulmuşsun. 😊😊😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Doğru güzel arada konuş birşey olmaz 😊😊 Telefonunu hackler sonra siteyi bulur, beni bulur benim telefonu da hackler. asfgjlş. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

E öğreniyorum, bu arada lise 3 değilim ben lise 1 im 😂😂. Bunu da öğren sksmskms. O kadar yardım ettin bilmendr sakınca yok, hatta çocuk benden bir sınıf küçük, ondan dolayi ortaokul şubesinde

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asdfhkşi. 😂😂😂 ben seni lise 2' dir diye tahmin ediyordum zaten. Lise 3 olamazdın 😂😂😂 lise 1 o bide senden küçük, abicim naptın sen asfgkl. 😂😂😂 bak koltuk abine 21 yaşında. 😂 şaka şaka abi lafı etmem zaten sana karşı. Abin benden küçük mü? bari. Abin inş benden küçük değildir. 😅😅

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Abim yok benim 😂😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Vay burada da ^^abim gibi tavsiye ediyorsun^^ diyen sendin. Çok kandırmışsın beni.😅😅

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

he sen kendine (benden için) yürüme asılma diye abim var diye laf ettin. ☺☺

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hayır be ben hiç abim var demedim, desem desem hep bir abim gibi bir insanın olmasını isterdim demişimdir 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

https://i.hizliresim.com/nRMQ71.jpg burada ^^abimden farkın yok diye anlamışım.^^^ pardon.😅😅😅

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya bide araştırmış sjsjsjsj 😂 Önemli değil abim

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Abim yok, ben abim de dedim mi? 😅😅😅

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Demede demedin 😂 Abimsin neyimsin, 22 yaşındasin 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Şimdiye kadar demedin zaten şimdi de. Ben zaten 14 yaşında biriyle konuşmamıştım o da oldu 300 yoruma dayandık. asdfhjll. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

14 değil 15 , kendini büyük görmek için çok geç be Üzgünüm, 300 yorum yakındır 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Herneyse 21-15=6 yaş. Sen iyiki buradan bana denk geldin yoksa zaten bu siteden yürüyen yürüyene olurdu. asdhkl. 😂😂😂 2002 doğumlu berilya. 😂😂😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

hadi 300. yorum sana ait olsun. 299 ben kapatayım.😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Neden bana yürüyen olsun, 😂 Bu arada 300. Yorum 😊

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Sen buranın farkında değilsin, sorulara yorum yapmaya başlarsan, takipler, özel mesajlar dolup taşar. Benim arkadaşım yurdumda yan odamda kalıyor, beni trollemek için pembe hesap açmış buradan benim ona yürüyeceğimi zannetti, sonra ne oldu, Bütün erkekler ona yürüdü oda ^erkekler bana yürüyor^ diye ks ye girmedi hala ben onu takip ediyorum ismi ^Timetiz^ Sadece pembe olduğu için böyle oldu. asdgjpş. 😂😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Timetiz seni takip etsin mi 1 tane sözde kız arkadaşın olur aadghkşşgdd. 😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Benden uzak kime yakınsa yakın 😂😂 Sen öyle değilsin iyi denk gelmişim sana skmsms

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asdgj. 😂😂😂 Denk gelmişiz aynen, senin okulun yok mu bak uyku saatin gelmiş abicim hadi sütünü içtikten yatağına uyu asdgjlıqdhkksd. 😂😂😂😂😂😂😂 Çok dalga geçecem senle 😉

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ay uff hiç çekilmez valla 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Hadi abicim nini okuyacağım sana ^^ uyusunda büyüsün berilya, tıpış tıpış yürüsün ninni e e e e eee asdgjkk. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

😂😂 e yok artik

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asfgjklii. 😂😂😂 Dur daha uyumuyorsan ayağımda sallayacam. 😂😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Nbr yazdı napsam?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Sen bilirsin ama cevap verebilirsin istersen?

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Az daha unutuyordum neler dediğini bana Laleyle ilgili. Telefonu vereyimde ağzına sıçsın falan. Oh hatırladım iyi oldu

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Nasıl bir cevap verip nasıl devam ettirsem konuşmayı?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

İyiyim de sonra konu açmayı ondan bekle. Soğuk davran, bu konuşmalarını da hatırlamıştın zaten laleyle ilgili.😅

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

İyiyim? Dedim noldu diyecek bende hatırlatıcam 😒😒

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Süper bence bu konuşmayala o pişman olsun yerin dibine girsin. 😅😅😅😅

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Gdvsgbs yazdı. Şu an evde yoklar ki dedi Banane yazdım. Bursaya gidecekler yarın bende gidiyorum yazdı. Napıyım git dedim. Fender 99 almışım yazdı görüldü attım şimdi de needed bugün soğuksun yazmış civdiviyovum 😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Napıyım can ciğer kuzu sarması mi olalım bir ara getirirsin sıçtırmaya dedim Görüşürüz yazdı sksmajmaksmdmsms

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asdguk😂😂😂 lalenin arkasından bursaya gidecek ha vaybe 😮😮😮 bende çıldırıyorum 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Fena atarlı bir berilya var ve bu atara karşılık veremeden erkek kaçtı. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Görüşürüz dediğine görüldü attım napsam sksmksmsms

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Görüşürüz deme bence hemen kaçtı erkek, neden laleye takıldığını filan sormasını beklerdim, ya da o söze alındığını anlayıp özür dilemesini beklerdim ama kaçtı erkek.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Sen eskişehirde mi yaşıyorsun? Bursa yakın bir yer olmalı şehrinize, erkek kızın arkasından gidiyor 2 günlüğüne. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Hayır İstanbul 😂😂 giderse gitsin beraber sıçsınlar ama birbirlerinin ağzına.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Aaaa bilemedim,😮 Neyse ki orada bir güzel sıçsınlar birbirlerine. 😂😂😂 Sıçmıklar diye adlarını değiştir bence telefon listesinden.😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Aa evet evet sıçmık yazıcam ismini sksmksms. İyi laf koymuşum ki kaçtı bence. Çok terbiyeliymiş gibi konuşma sonuna görüşürüz yazmış birde 😂😂 Gördüm ben onun terbiyesini.

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Ya da şöyle yap ismini değiştir sıçmıklar diye ve ona mesaj atarken ismini böyle sıçmıklar diye değiştirdin deyip screen shot gönder. asdgklş. 😂😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ben onla konuşmam budan sonra da sen lafı oturtabildim mi ondan haber ver 😂 Bayadır içimde kalmıştı da sksmskmsms 😊😄

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

tabiki de o sana bir açıklama yapamayarak ne kadar korkak bir erkek olduğunu kanıtladı. Görüşürüz demek nedir ya bir nedenini sorsun, bir açıklama yapsın korkak tavuk erkek adgukşş. 😂😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Neden korkak tavukluk yaptı ki 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Görüşürüz demesi üzerine sen dedin işte lale gelsin filan diye sonra görüşürüz demedi mi? Arada başka konuşmalar geçtikten sonra mı görüşürüz dedi. Ben sen lafı çaktıktan sonra görüşütüz dedi zannettim

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Napıyım can ciğer kuzu sarması mi olalım bir ara sıçtırmaya gelirim dedim ondan sonra görüşürüz dedi 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Tamam korkak tavukmuş, 😂😂😂 Doğru bilmişim.😅

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Neden korkak tavukluk yaptı ki. Kendini anlatırken hicnoyle değildi. Mermiye kafa atıyorlardı ama. Şizofren bence bu. 😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Aha bak ben bunu düşünememiştim, onların adı sıçmıklı şizofrenler olsun. asfgjl. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Sorduğum sorulara eskisi kadar uzun cevap vermiyorsun ki 😞 sorumu yanıtla önce niye korkak tavukluk yaptı o lafa? Sorup Özür dileyemez miydi?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Pardon.😮😮 ben uzun kısa yazmaya bakmıyorum da net konuşmaya bakıyorum.😅😅 Öyle yapmalıyıdı, senden özür dilemeliydi, gönlünü almalıydı.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ne yaparsa yapsın ya 😞😞😒😒

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Boşver sen onu, o lalesiyle gitsin, sıçmıkçılık oynasınlar. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Aynen skmsjdmdksm

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

asdjkkllş. 💩💩💩💩 bak onlara bu çok yakışıyor. 😂😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Laleyle ona bu 💩💩 emojiyi gönderiyorum. 😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Yine de moralim bozuldu 😞 Nasıl onu seçer yaa

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Gönül bu ota da konar b*ka da o b*ku seçmiş boşver. Bok lalesini seçmiş. asdgjlşdf 😂😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Diyorsun 😒😒 Tatmin edici bir cevap değil ki bu 😞

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Seni seçmedi ama ilerde istediğin erkeği elde edeceksin abicim. asdfhkl. 😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

O nasıl kesin ya 😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Öyle tabiki büyüyünce erkekler daha çok kızları seçmez, kızlar erkekleri seçer ve erkek kızla sevgili olur. Bu kanundur. Şimdi lisede olmanla ünide olman arasındaki farkı anlayacaksın. Abicim durum bu asdghkş. 😂😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Kızlar erkekler arasında seçim yapar, erkekte seven kıza hayır diyemez ve ona layık olmaya çalışır.

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Ya valla daha önceden lale için kız kıl konusunda recep ivedikle yarışır hatta killi diye dalga geçiyorum diyordu. İnce olmasına rağmen Şişko diye falan dalga geçiyorMuş yani ben anlamadım bir gariplik var onlarda da neyse. Üniversiteye çok var benimkini seçtiğimi nerden bilecek, ben mi edicem çıkma teklifini , 😃😃😃😃😂😂

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

adghkl. 😂😂😂 Laleyi kötülemiş erkek ama sonra peşinden ayrılmıyor. Neyse, çıkma teklifi etmeyeceksin tabiki onu kastetmedim. Sen seçtiğin erkeğe sinyaller göndereceksin, erkek gelecek yanına bu kadar, ona sinyaller gönderdik ama kafası sıçmık laledeymiş, ilerde erkek yaklaşır sana. Abicim durum bu. 😂😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Yaklaşır bence de 😂😂 ama şimdi değil değil mi?

Yorumla
    • Koltuk0001
      Koltuk0001
      +1 yıl

Şimdi siz ergen olduğunuz için duygu ve karakter karmaşası yaşıyorsunuz, o sebepten istediğini elde edemeyebilirsin, Bu işi zamanla sen öğreneceksin ve ne istediğini hangi erkeği seçmek istediğini de öğreneceksin ama zamanla.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• -Angeliciouss-
    -Angeliciouss- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Arkadaşın olduğundan. Kesin sen ona karşı bir şeyler hissediyorsun

0
    1 Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Sayılmaz.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

5

Cevap

• Alperenayn
    Alperenayn Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Tatlı olduğunu düşünüyodur. Ya da sevdiğinden (arkadaş olarak)

1
    0 Yorumla
  • Astegmen35
    Astegmen35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

kanı kaynamıs sana bunun altında bırsey aramaa

1
    2 Yorumla
    • Berilya00
      Berilya00
      +1 yıl

Kanı kaynamak derken?

Yorumla
    • Astegmen35
      Astegmen35
      +1 yıl

yanii senı samımı bulmustur ya da bı anlık sana arkadasca sevgı gosterme geregı hıssetmıstır

Yorumla
  • gogebakamiyoruz
    gogebakamiyoruz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

kanı kaynamıştır belki

0
    0 Yorumla
  • zafer_26
    zafer_26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Yürümek için start vermiş

1
    1 Yorumla
    • Beyincikk
      Beyincikk
      +1 yıl

hahah 😂😂

Yorumla
  • hero_man5
    hero_man5 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

sevgili olmak istiyordur

0
    0 Yorumla
  • NicksizAdam1
    NicksizAdam1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Seviyordur

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yanaktan makas almaya çalışmak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İşkur ile işe girmek? 2 cevap verildi
Kalça çalışMAK? 12 cevap verildi
Cımbızla kıl almak? 11 cevap verildi
Sünnette işemek? 29 cevap verildi
Kapalı olmak ve kılları almak? 50 cevap verildi
Jiletle kıl almak? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨