Evet, ne düşünürsünüz böyle erkekler hakkında? Ben birazdan biriyle görüşeceğim, böyle yapayım mı? 😂

Valla arkadaşım oyle erkekten hayır gelmez. Bunu gösteriş hava için yapar. Onun maddiyata önem verdiğini düsünüyorsun galiba ve bunlarla avlayacagini saniyorsun bence:) bana bir erkek oyle gelse kaçıp kurtulurdum. Ama şu an ben oyle bir cuzdan bulup kacip kurtulacak bir haldeyimm allahin isine bak. Bende bir paylasim yaptim paraya ihtiyacim var bana yardm etsene
Ya siz görüntü olarak eski üyelerden birine çok benziyorsunuz ama yorum ve sorularınız alakanız yok dedirtiyor.
Neyse, soruya gelirsek. Amaç? Masaya sahip olduklarını dökünce daha tercih edilesi olacağını mı sanıyor? Acırım, malından başka güvenebileceği bir şeyi yok demek ki. Olay yerini terkederim.
Bunun Grey ile alakası nedir? O kadar şey söylemek için alakasız cevap atmışsın ki, dur şu içindekileri bir duyayım ben.
Cevabımın tam olarak alakasız olan kısmı nedir? Anlamadım.
Yukarda yazdıklarını söylemek için bu yorumu yapmışsın. İçinde merak ettiğin şeyler varsa, söyle, konuş. Bunu burdan yazıp beni veya bir başkasını zan altında bırakma. Hoş değil
Kimseyi zan altında bırakmadım, bahsettiğim üye artık sitede değil ve zaten isim de vermedim, görüşüm bu yönde. Başlığa odaklı cevap verdim ve 'alakasız' bir yorum varsa buyrun gizleyin.
Mesele gizlemek değil.
"Sizi kime benzettiğimi bilseniz mideniz bulanır. Ona benzediğiniz için ön yargım oluşmuştu size karşı."
Bu benimle ilgili kişisel bir görüştür bak. Bunu bana söylemelisin, açtığım soruda yorum olarak yapmamalısın. Başkalarına da yanlış bir görüntü verirsin bana ait. Bu hoş değil.
Görüntü olarak diye belirttim orda? Bu tepki neden? Ve zaten devamında alakanız olmadığını ekledim. Şu an siz üstünüze alınmak için cümlelerimi saptırıyorsunuz.
Saf olmadığını ikimiz de biliyoruz. Bir daha böyle yorumlar yaparsan tepkim böyle olmaz haberin olsun.
Uslubunuza dikkat edin, konuyu nereye çekmeye çalıştığınıza dair en ufak bir fikrim yok. Ayrıca, takipçi kabul etmiyorum. Bir daha istek atmazsanız sevinirim. Keyifli paylaşımlar.
Konuyu nereye çekmeye çalıştığın çok açık. Algı yaratmaya çalışıyorsun.
Gelip burda sadece soruya görüş yapmak yerine, beni başkasına benzeterek hakkımda neler neler söylüyorsun. Ve saf biri de değilsin, bunu bilinçli bilinçli yapıyorsun.
Bir daha böyle bir şey yaparsan tepkim bu kadarla kalmaz. Nick vermedim diye 'üyeleri hedef alan paylaşım' yapmadım diye bir şey yok.
'Hedef' diye dusunduğünüz üye kim? Kimden bahsettiğimi düşünüyorsunuz? Hayır bahsettiğim üye cidden sorunlu bir üyeydi, kim olduğunu bilseydiniz bu tepkiyi vermek yerine aksi yönde bir yorum yapardınız. Yönetim bile benimle aynı fikre sahiptiki şikayet taleplerimize kulak verip hesabını uçurdu o üyenin. Neyse, uzatmanın bir anlamı yok. Tekrarlıyorum; uslubunuz hoş değil. İstediğim şekilde yorum yaparım. Siz farklı alıgıladıysanız eğer, bu sizin sorununuz.
Madem o kadar bahsettin, Bana o kişinin nickini söyler misin (buradan değil)
Bu neden bu kadar umrunuzda, hayret bir şey. Uzattınız , size hiçbir şey söylemek ya da açıklamak zorunda değilim. :)
İyi akşamlar!
Yok ya sen cidden saf değilsin, üstelik bunu sen de biliyorsun, şu davranışlara bir bak.
Senin bu davranışın hoş değil, bunu bir incelesin üst yönetim.
İncelesin, benim açımdan bir sorun yok. :)
@KızlarSoruyor
Bu sitede level artmaya başladığı ve üzerine de moderatörlük eklendiği zaman üyeler melâike kesiliyor. Bunu sana daha önce söylemiştim, oysa bu gerçek sima değil sadece bir maske.
@Hüzün_Kovan_Kuşu zeki insanlar çok tatlı, takip listemdeki değerli üyelerdensin o yüzden 💙
Savaşamı gidiyoruz bu cephanelik ne :D
Cevap
1Cevap
Sıkıntı yok rahat davransin. Ama göstermelik olduğunu anlarsam ikinci buluşma diye bir şey olmaz.
Evet on yargili olmamali
Yani evet
Gösteriş yaptığını düşünürüm
Bütün ceplerini boşaltmak nedir yani 😂
Ceplerde para var, daha onlar bosaltilmadi
😂😂
Oturunca rahat olmuyor anlarım. ama bizim arabanın anahtarını koyarsam işler değişir 😂
Görgüsuz ayii hemenn terkkk ki benden zengin olmasi olağan değil
Çıkarsın silahını koysun bir de. Telefonu anlarım da cüzdan ve araba anahtarına anlam veremiyorum.
'' oldu o zaman görüşürüz '' deyip masadan kalkarım 😂
Niye yahu tanımadan etmeden.
Grey yapsa öyle demezsin ama
c4741eb6c04de66e582aaa208ad55394
allahım grey kim
Gri
peki
Masadan kalkmazsın dimi
hayır kalkarım pembe olsa da kalkarım bordo belki
ahaha kafan mı güzel :D
'Al bak bunlar zenginliğimin göstergesi, akşam bize gel.' der gibi resmen.
Erkekler biz kadınlar gibi çanta taşımadıkları için bence çokta abes bir sey değil 🌺
Normal bende biyere gidince aynisini yapiyorum bazen
Düşünme tenezzülünde bulunmam böyle insanların karakterlerini az çok biliyoruz artık.
artik alistim oyle kisilere. sorun yok
Evrilememiş erkek onlar, sevin yoksa üzülüyorlar.
Görgüsüz der uzaklasirim.
telefon olabilir de diğerleri saçma
En uyuz olduğum erkek tipi
dikkatedeceğımı sanmıyrum
Sonradan gormedir
Alakası yok yahu
Nereye koycak ki başka
Tesbihide vardir diger yanda mavi bmwsi
GÖRGÜSÜZ derdim
Samimiyetsiz glr
Abartı
Tam evlnmelik derdim