Kozmetik mağazası önünde sabırla bekleyen erkekler mi yoksa asker yolu gözleyen kızlar mı daha sadık? Soruyu eğlenceli olarak da ciddiye alarak da cevaplayabilirsiniz. Ucu açık. 😇 #hill
Asker yolu gözleyen kızlar
Kozmetik mağazası önünde bekleyen erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kozmetik mağazası önünde sabırla bekleyen erkekler mi yoksa asker yolu gözleyen kızlar mı daha sadık?
Asker yolu beklemekle gratis önünde beklemek mantık açısından farklı bir durum bence. Asker beklemek sadık olmakla alakalı. Gratis önünde beklemedi diye kimse kimseye sevmiyorsun diye bir cümle kullanmaz. Saçmalık kısacası şu gratis önünde beklemek. Git işini kendin hallet bacım sen sevgilini iddaa bayisinin önünde bekliyor musun? Bekler misin tabiki de hayır. İşin özü kendine güvenen sadık kalabilen insan asker bekler. Hakkını verdiği sürece de o erkek bir ömür boyu da bekler gratis önünde de bekler. 😉😂
Kızlar sadık değildir hepsini bir kefeye koyma demeyin hepsi aynı malesef kimisi daha iyisini bulur gider kimisi sevgisi yanında yok diye gider kimisi ilgi gormedi diye gider kimisi cok ilgi görür sıkılır gider kimisi aldatır gider kimisi aldatılır gider ama hepsi mutlaka bir gün gider
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu mağazalar kapı önüne bekleme kulübesi filan yapıp çay, sıcak çorba dağıtsa bizler için güzel olurdu
wlla her ikiside sadık olur kadınlar hep öyledirrr :) bir yere gttin mi gec gelir ya da evden gec çıkar kendimden biliyorum bnde öyle gec hazırlanırım evden gec çkarım eşim hep bekleyen taraf olur napalm artık anca hazırlanıyoruz ya da anca mağazadan kozmetikciden çkıyoruz :) hep bekleyen erkekler olur ama asker yolunda ise kadnlar mecbur sabırlı olabiliyor her ikiside aynı oranda :)
Bunun kozmetik mağazasıyla alakası yok insanın ici ruhu kahpeyse her türlü pisliği yapar ben cok turbanlıda gördüm üstü minare altı kerhane ne ummadığım kızlar yoldan çıktı en cok namuslu ayağına yatan kızlardan korkar ve uzak dururum bir erkek olarak
Gratis onunde bekleyen akşama kaz gelece yerden tavyk esirgemiyo ya prezervatif bakarlar ya duş jeli ya kayganlaştirici kokulu kremler. sevgilisi ile gelenler hep pislik peşindeler. firsat buldukçada reyon aralarinda birbirlerini kistirirlar. Askerligi mehmetcikleri neyle kiyasliyolar
Korkularımı yenmiştim. Bende onunla giriyordum mağazaya. Şimdi o beni bekliyor kapıda utana sıkıla. Ne işin var senin bunca kızın arasında dallama. Ya diyorum benlesin, ya diyorum senleyim. Tamam diyor çıkalım dışarıya ben sonra uğrarım bir ara
askere gidenin psikolojisi çok ayrı ama bekleyenin durumu da beter. ben bekledim dağdaydı telefonu çekmiyordu saatlerce karakkolda hat düşürmeye çalışırdım tuncelideydi ortalık karışıktı çok kötüydü. Ne duışarı çıkabilrirsin ne gülümseyebilirsin. O orda öyleys-ken mutluysan suçlu hissedersin. kımıldayasın gelmez haber alamazsan çıldırırsın. yaşamayan bilemez bkz.:https://dilhane. wixsite. com/yaren
Mağaza önünde, tuvalet önünde, apartman önünde v. s... bekletildim ve aldatıldım. Iki seçenek içinde kesin bir şeyler demek doğru olmaz bence bu tür şeyler le kıyas edemeyiz.
Asker yolu beklemek mağazada kendini kaybeden kız arkadaşlarımı beklemekten daha kolay yemin ediyorum nefret ediyorum aval aval alışveriş yapacam diye oyalanan arkadaslarimdan
En İyi Cevaplar