Kadınların çoğu tarafından olmazsa olmazıdır. İllaki evlenme teklifi yapılacak..İnternet'te okuduğum bir yazıda, şöyle bir yorum vardı: Aslında bizde öyle bir adet yoktu.. Bunlar hep filmlerde görüp özendiğimiz şeyler diyordu.. Haksız da sayılmaz sanırım. "Neden mi? Maalesef bazı kadınlar için bu çok önemli. Çünkü bu artık bir şov haline getirildi ve herkes birbirine anlatmak ve kendi hikayelerini yarıştırmak için sabırsızlıkla bekliyor.."
Sizin böyle bir hayaliniz var mı? ya da sizin için önemli mi diz çökmesi ya da çökmemesi? #Meczup
Güncellemeler
+1 yıl
G.1
Sizce, Evlenme teklifi ederken "yere diz çökme" ritüeli kadınlar tarafından önemli midir?
Yere diz çökmeden olmuyor mu?
Bana değerli olduğumu hissettirdiği sürece çökmese de olur. Diz çökmek hiçbir şeyin ölçüsü olamaz bence. Asıl olay evlilik teklifi üzerinde kafasını ne kadar yorduğu, ne kadar hazırlık yaptığı ve bana teklifi ederken bakışlarının anlattıklarıdır. Gerisi teferruat. ;)
Özel bir teklif bekliyorsun sen. Kimsenin şahit olmasına gerek yok. Haklısın, bütün gözler hemen sana dönecektir.. Kız görüyoruz ya teklif alan kızlar hemen ağlıyorlar acaba bundan mı?
Ne demek aşk mabedinde ki Tanrıçaya bir sunma gibidir evlenme teklifi elbet o zaman erkek önünde diz çökecek ve aşk tanrıçasından onu kabul etmesini bekleyecek.. Şimdi ''hadi ulan karım olda bitsin bu iş.''diyen bir maço ile evlenmek nasıl olur acaba?
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diz çökmeden de güzel bir teklif yapamaz mı? Söylemek istediğim bu.
Elbette masada oturuken de yapılır ama insan sevdiği , yüreğini verdiği, bir ömrü paylaşacağı ve çocuklarının annesi olacak bu sevgiliye ne olur o yüceliği tattırsa..
Öncelikle beni etkileyen birisi ciksin evlenme teklifimi ben ona göre siparisini veririm. O teklif bana edilecekse benim özelligim oldugu kadar esi benzeri olmayan bir teklif etmesi gerektigini akil edebilir.
Ben karlarla süslenmiş kış ayını istiyorum teklif için. Her yer kar ve onları süsleyen renkli ışıklar olsun. Sevdiğim adam (bu kısımdan emin değilim içinde olduğum karmaşıklıktan dolayı hala neyse) karşıma çıkacak ve bam direk o yüzüğü parmağıma geçirecek ve "Evleneceksinn ulan benimle" ulanı kaldıralım ya da "Tak ulen o yüzüğü parmağına ya benimsin ya kara toprağın" İyice yeşilçama bağladım ben kaçar
diz çökmek bence çok anlamlı. onun önünde alçalmak ve sevgini sunmak. onun çok değerli olduğunu vurgulamaktır. manasını idrak ederek yapıp hissettiriyorsa harika. Evet bende yapmak istiyorum bunu.
Evlilik teklifini 8mart 2014 de unutamayacağım kadar güzel bir süprizle aldım. Evet, bence her kadın için özeldir. Her kdın yaşaamak ister o anı. Hikayeni yarıştırmak vs değil de, ilerde anlatabileceğin güzel anılar biriktirmek adına..
Filmlerde olur canım o 🙏🏼 Türkiyedeyiz türkçe yazıp türkçe konuşuyoruz, akşam eve gittiğimizde tüm iş stresini geçtim televizyonu açtığımızda evlilik programlarının tekrarını izlemek zorunda bırakılıyoruz. Yapmayın ne dizi ne çökmesi 🍷
illa reklif mi lazımmış ben ailesiyle tanıştım aklında öyle bişey de yok tu beni yolcu ederkende cıkardım yüzügünü al bunuda parmagına tak boş olmadıgın belli olsun dedim olay bitti 😛😅
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce, Evlenme teklifi ederken "yere diz çökme" ritüeli kadınlar tarafından önemli midir?
Yere diz çökmeden olmuyor mu?
En İyi Cevaplar