Sevgilim sosyete görünümlü cahil. Lütfen yardım edin.

Arkadaşımla 6 yıldır çıkıyoruz. İlk günden beri çok saçma biriydi. Hala öyle. Farklı hayatları ve yaşam tarzlarını sorgulamam ama bu kadarı beni delirtiyor. 6 yıldır neden bitmedi derseniz, 100 kere bitti geri başladı.

Sevgilim çok cahil, hep doğruya yönlendirmeye çalışıyorum. Eski kafalı ve düşüncelerinde çok inatçı. Özünde doğal biri değil. Benim yanımda ağzından gaz çıkarıyo rahatça, sorun değil samimiyiz. Ama İstanbul'a tatile gitti. Telefonda sosyete gibi konuşmaya başladı. Yanında biri olmadan. Farklı hayatlara özenen, kendi kişiliğini yaşayamayan bir yapısı var. Onun her konuda cahil ve saçma sapan yorumları yüzünden sinir hastası oldum. Kendi halinde biriydim ben. 6 yıl sonunda kavgalarda camlara yumruk atar hale geldim. Ve bunca yıl sonunda bir baktım birbirimize intikam amacıyla bakıyoruz. ya da sadece ben öyleyim bilmiyorum. Bazen bakıyorum çok iyi bana karşı. Onu çok mutlu etmek istiyorum. Bazen bakıyorum mahalle karısı gibi çemkiriyo. Cahillik akıyo ağzından. Hiç bir konuda tartışamıyoruz. Önce kendi seviyesine indiriyo muhabbeti. bir bakıyorum onun dilinden gidiyorum. Sonra tecrübesiyle yeniyo beni kolayca. Haklı olduğum hiç bir konuda haklılığımı ispat edemiyorum. 6 yıl boyunca ağzınızın bağlı olduğunu, mmmm mmm diyerek ve el kol hareketlerinizle iletişim kurmaya çalıştığınızı düşünün. bir süre sonra küfür girdi ilişkiye. Sonra şiddetli kavgalar. Buradan bilgi alıyodum bazen. Üye oldum sonunda. Destan yazsam eksik kalır anlamanız için. 60 yaşında hissediyorum. Ama ayrıl demeyin. Dediğim gibi bu iş inada bindi. Ya bilgisiz olduğunu farkedip ya ben ne yapıyorum diyecek, ya bu iş intikama doğru gidecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Siteyi kullanmayı fazla bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kitap okuyarak olacağını sanmıyorum. Bende fazla okumam. 6 ayda bir elime polisiye roman geçerse okurum. Kendim biraz şöyleyim, müzikle uğraşıyorum, ufak şeylere takılmam, en güzel kızında sıçtığı hiç aklımdan çıkmaz, her an ölecek gibi davranır anı yaşarım. hayat görüşüm farklı biraz. Kendimi anlatmayı sevmem de anlayın diye. Kız arkadaşım ise benim tam tersim.

Güncellemeler
+1 yıl
galiba sevgiden çok takıntı oldu bende. sinir krizleri geçiriyorum çünkü. sinir hapları kullanıyorum durum ciddi. onlayken arada ufak ayrılıklar ve yeni tanışıklıklar oluyo. diğer kızları çok kolay bırakıyorum. hatta tam kafa dengim olanları bile. saçma belki ama tam kafa dengim bir kızı bıraktım bu kızı düzeltmek için. kızla ayrılacak neden bulamıyodum, saçma sapan tartışma çıkardım. düşünün.
Sevgilim sosyete görünümlü cahil. Lütfen yardım edin.