Çok özledim, geri döner mi?

Çook güzel bir ilişki yaşadık daha uzun sürmesini dilerdim yalnızca 1,5 ay sürdü.Çok iyi anlaşıyorduk, yaralarını kapattım, sigarayı bıraktırdım. Bana hep senle kendimi buldum senden önce ben ben değilmişim diyodu. Cidden seviyordu hissediyodum, yalansız güvenilir biriydi. 6 ay önce yaşadığıilişkiden çok yara almış kız bunu terkedip gitmiş başkasıyla hemen çıkmaya başlamış. Bu onu çok yaralamış; kızdan nefret ediyor , ama yaşadıklarını unutamıyor. Benle çıkarken aklına o zamanlar geldiğinde beni aldatıyo gibi hissediyormuş, üzülmeme dayanamıyomuş , pek de görüşemediğimiz için bitirdik. Ayrılalı 1,5 hafta oldu, daha 5-6 gün önce konuştuğumuzda seni seviyorum ya dedi bende seni dedim ama bitirdik işte. bir ortak arkadaşıma demişki o kızı sevmiyorum zeynebi seviyorum, sadece yaram kapanmadı o kızı da unutmak istemiyorum dedi. Yani kafası allak bullak , her paylaştığım şeyi beğeniyor. Bu da canımı yakıyor.. şu an üni sınavına hazırlanıyor , yazıp daha fazla üzülmek istemiyorum. Sizce nolacak
Çok özledim, geri döner mi?