AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
Sonuçta hepimiz bir şekilde deformasyon yaşamak zorunda kalıyoruz. Ve ben güzel isem misal güzelliği benden alabilir ama zekayı ondan alsın diye evlenirdim şahsen.
ilk basta cirkin gelse bile, eger huyunu sevdiysem gozume guzel gelmeye baslar zaten.
muhtemelen seçmem ama hangi yaşta olduğuma da bağlı
Duygularım ona ait hissederse kendini doldurursa içimdeki gönlümdeki yerini neden olmasın
tabiki evet bir noktadan sonra görünüş hep ikinci planda kalıyor ztn
Şöyle bir durum var insanın sevdiği kişi, dünyanın en güzeli/yakışıklısıdır sevene göre..
Hayır her şeyin dış görünüş olmadığı gibi karakter de her şey değildir
Evlenemem önce gözüme hitap etmeli sonra yanıma yakışmalı sonra beynime uymalı sonra huylarını beğenmeliyim. İşte bu yüzden kapıda kaldım.
Eksiyenler çirkindir.
evlenirim tabikide önemli olan iç güzellik benim için beni seviyorsa çirkin olsa da olur
Çirkin veya görünüşü kötü olan kadın yoktur az votka vardır. Veee yokumm diyorrr 😏
Secmezdim.
Dunya yakisiklisini kimse aramiyor ama en azindan bana hitap etmeli sadece ben begensem bile yeter.
Allah ömür verirse hepimiz yaşlandığımız zaman buruşuk tonton takma dişli pamuk gibi saçlı büyükanne ve büyükbaba olacağız
Sevgide önemli bişey sevmediğim insan ne yapsa batar bana yapamam galiba insanlara doğru olan yaramaz
şimdi dürüst olmak gerekirse çok çirkinde olmasın.. yakışıklı olsun.. sırf akıllı falan gilan diyede olmaz
Ahlaklı edepli olanı tercih ederim ama gozumunde beğenmesi şart
Güzellik gelip geçici. Hem zevkler ve renkler değişebilir. Potansiyel çok önemli çok :)
Huyu suyu guzelse dahane en büyük güzellik onda zaten
Sadece dış görünüşe bakarak yargılanıyorsa, o evlilik olmaz ki.
guzellik bir yere kadardir. her sey gelip gecer ama insanin huyu degismez. o yuzden evlenirdim
evlenmem sonuçta bir ömür yüzüne bakicam görüntüsü içime sinmeli gördükçe göresim gelmeli
Adriana lima ilede evli olsan eğer karakteri huyu düzgün değilse sizin gözünüzde zamanla çirkinleşecektir. Bu durum kızlar içinde böyledir bence evet aşık olduğunuz şey güzellik olabilir ama önemli olan ömürlük olmasıdır
Zamanla o sevgi onu gözümde güzelleştirir. Evlenirdim
Evlenirim ama bakımlı da olması gerek çirkinliği sorun değil
yaw zaten karakterini öğrendikten sonra gözler tipi pek önemsemiyor
görünüş her türlü değiştirilebilir , heleki şu yıllarda , fakat huylu huyundan vazgeçmez
evlenmem. evlenirsem aldatirim. o yizdenevlenme. herkes dengine
sen sanki çok güzelsin
kafaya bak? coo gyzelim noldu? ayrica begendigimi alirm diyorm gelmis sanki cok guzlsn diyor senin iq seviyen 0
Gercekten sevmişsem eğer tipi de güzel gelir herhalde , fakat yalnızca mantıkla ya da huyla bu işler yürümez
Hosuma gitmeyen adamla nasil bir hayat surdurebilirim acaba? Sirf huyu iyi diye her gordugumde ay bu da cirkin ama iste nabalim mi dicem? Cok sacma
tabıykıde hayır yuzunu begenmedıgım bırıyle ömür mü geçer yüzü guzel olsun dıgerleri bı sekılde halledılır.
Tıp var ama karakter yok genelde cogunda.. ben ederdım sonucta swnı sevenı sev senın sevdıgını degıl
Önemli olanda bu değilmi dış görünüş değil iç görünüş önemli
Önemli olan iç güzellik olduğu için neden olmasın evlenirdim
dışını beğenmediğinin içiyle ilgilenmezsin. gerçek bu
İşin içinde evlilik var ya yapmam öyle birşey muallak begenilmeli her taraftan
Görünüşün pek bir önemi yok. Temiz kalpli huyu güzel olsun Aileci olsun yeter. Seçerdim
kızlar hayır demiş vay be. yok ben estetiğe gideyim ya
Evet evlenirim diyenler de vardır, sen de o'nlardan birisiyle evlenirsin? Ama o'nlara da inanmıyorsun, yalancılar dersin.
@Bugraaltas inanmam tabi
evet evlenirim huyu bozuksa hayat bana zından olur zaten.
hiç beğenmiyorsam evlenmezdim sonuçta her gün yüzüne bakacağım aynı yatağa gireceğim insan o
Görüş de huy da ikinci planda kalır, birçok somut ve soyut değerlilerimi feda edebilecek kadar seviyorsam, gelecek hayallerimi süsleyebiliyorsa, görüşü çok da önemli değil, evlenirim.
Mantığım ağır basmadigindan hayır tabiki. Sevmek lazım aşk lazım
ınsnabalrı kalbıne gore degrlednrın ben olsma evlnrıdım.. cunku benı aldatmaz.. kıms eonu begnemz... ayırca en onemlı sey kalbı guzlese benı cok sevııorsa tabıkı evlenırım
Dusunmeme bile gerek yok onemli olan iyi es olmasi ve huylari zaten gorunus tirt :)
Kalbinde kimse yoksa bir şans ver ama umutlanmaması sadece tanımak için konuşmak istediğini söle.
Yanina yakisacak. Sadece huy olamaz. Tip de olacak.
Bilmem hareketleriyle beni kendine çekerse neden olmasın😕
Tipini hiç begenmedigim olmaz, orta şeker biriyse kabul ederim.
Evet evlenme şansım yüksek güzellik geçici kalıcı olan karakter
Orta derecede begeniyosam evet ama hic begenmiyosam bilemedim..
ya parasi ya da tipi için evlenirler baskq bisey umrunda olmazlar çoğu kişinin
Tamamen tipsiz olamaz elbette güzeltarafi vardır olur
zaten kişilik huyu düzgün olmadımı prenses olsa ne işe yarar boştur.
Evlenirdim cunku Rabbim o sevgiyi zamanla verevektir. Ama tabikide dış gorunuste onemli sen duzeltirsin
Zaten gorunuse bakmiyorum gorunus fasisti degilim sukur. benim icin zeka onemlidir maneviyati vs
Güzelliğe dayanan evlilik zamanla o güzel yüzlerin kırıştığı gibi huy anlaşmazlıklarıyla kırışacaktır.
seçerdim kesinlikle bu zamanda böyle birini bulmak samanlıkta iğne bulmak gibi bişey
o değilde resimdeki adam kadını aldatmisti ama kadının emeği çok vardı be güzel biyografiydi
ya ileride sevmediğin huyları da çıkarsa ığğyy düşünsene hem tipsiz hem huysuz en önemlisi maddi sıkıntısı olmasın ve kişisel temizliği iyi olsun ;-)
ben alırdım güzellik geçicidir güzel olupta onun bir ömür kahrını çekeceğime huyunu sevdiğimle evlenir bir ömür mutlu olurum
Evlilik düşünmüyorum.
görünüşünü de beğenseniz huyunu da sevseniz kafa yapınız da uyuşsa evlenmeyin be usta