Abimin sevgilimi öğrenmesi?

3 senedir beraber olduğum bir sevgilim vardı. İkimizde birbirimize aşıktık. Beraber olmak için çok kişiyi arkamıza almıştık. Bir sürü sorunları beraber atlatmıştık. Kavga eder 1 2 hafta konuşmaz ama tekrar barışırdik. Çünkü ayrı yapamazdık asla. Üniversiteye aynı şehri kazanmak istiyorduk. Ben hayatımda sadece birini sevdim ve seveceğim. Her şey harika gidiyordu, hiçbir sorunumuz yoktu. Hani biz böyle yapışık sevgililerden de değiliz. Mesafeli, yani uzaktan severdik birbirimizi. Bir gün abim telefonda gördü sevgilimi. Mesaj attı, küfür etti sevgilime. Tabi başka şeyler de ortaya çıktı. Üst üste geldi her şey. İçki içtiğini ve sigara içtiğini öğrendi. Bana dedi ki ben nasıl emanet edeyim seni bu çocuğa, düzgün biri değil. Tabi O sırada sevgilim numaramı silmiş. Abim de bana "bu mu senin 3 senedir sevdigin çocuk, g*t korkusuna numaranı sildi". Ve o günden bu yana daha hiç konuşmadık, görüşmedik. Günlerdir ağlıyorum, özlüyorum, üzülüyorum. Kendimi tek atma şeklim hayırlısı buymuş demek. Abime çok sinirli ve öfkeliyim. Evet belki doğru davranışları yoktu ama kötü biri değildi, en azından aşka saygısı olabilirdi. Hayatım boyunca abimin bana yaptığı bu kötülüğü asla unutmucam. Peki siz böyle durumda ne yapardınız? Hala seviyorsunuz ama çok zor birlikte olmanız?

Abimin sevgilimi öğrenmesi?