Sevgilimle okulda öpüştüğümüz için disiplinlik olduk o okuldan atıldı bende uyarı aldım. Ailelerimiz okula geldi annem onunla sevgili olduğumuzu biliyordu ama disiplinlik olduğumuz için ve o serseri olduğu için görüşmemi yasakladı dışarı çıkamıyorum o okuldan atıldı babası koleje yazdırdı okuldan annem arabayla alıyor. Bir birimizi çok seviyoruz 2 senedir sevgiliyiz Bu cumartesi bir arkadaşım annemi dışarı çıkmam için ikna edecek yanımıza sevgilimi de alacağız Ama bu ilişkiyi nasıl devam ettireceğiz? İlişkine son ver demeyin hayatıma son vermekle aynı şey demek Ondan vazgeçmeyeceğim sadece nasıl görüşebiliriz fikriniz var mı :( ?
Annem sevgilimle görüşmemi yasakladı ilişkimizi nasıl devam ettireceğiz :( ?
Sevgin gercekse eger annen anlar ve dayanamayip seni 2 haftada 1 ya da 1 2 ayda bir sokaga birakir sevgiline git bak diye telefonunu verir ya da evde internet kullanabilirsin
Yav birakin bu isleri derslerinize odaklanin. Havali ve bol kazancli meslekleriniz olsun. Bos is yok o beni optu dayi oglumda onu optu mış mış mışta muş muş muş.
Allah der ki : kimi benden çok seversen onu senden alirim. Onsuz yasayamam deme seni onsuzda yasatirim. Bu yazdigimi internete yazip devamini okuyabilirsin sonra nasil gorusebilecegini anlarsın...
anana babana yazık. sevin ona birşey demem ama insan gibi sevin. evlenmeden öpüşmek seks yapmak sevişmek durumu kötü yerlere götürür hem toplumdan soyutlanabilir hem ahlakınızdan olabilirsiniz !
En İyi Cevaplar