Sevgilisi yokç
Çok bakımlı gidiyorum zaten okula
Fark ediyordur domuzluk yapıyordur. Kendini daha çok gösterecek giysiler giyip makyajını daha özenli yap ve bu sefer sen fark etme umursama o fark edecektir 😏
kutphnde zor tabi uln bn bile oraya 2 grm ders calisym die gdyodum baska alnlarda dene sansini
Aynı dönemden arkadaşım
okl cikisi musat bir anda gt sole hisdlerini
22 yaşındayım açılmak için çok yaşlı hissediyoeum :D
yok artik le brncames bise olmaz cek kenari hisslerim bu sende sapsin nekadr suredir gel erkekim ol de maasaya yumrugunu vur 👍
Dkfjjsjffj
Memeni aç fark eder o zaman
Fark etmeyecek erkek yoktur güzel kardeşim değilse tabi
Cevap
20Cevap
sen o aptal aşıklardansin anlaşılan, kıyamam sana yaa😂😂
Artık beni bir gör duy zalımın evladı diye bir bagır
çarpışıp kitaplarını yere dusür belki farkeder.😂😂 biraz türk filmi izlede ders al😂😂😉😉
Farkedilecek bir güzelliğin yok demek ki
Evet yok ama b sevmeye hakkım olmadığı anlamına gelmez deüil mi?
Gelmez tabi ki ama olmayacak birini elde etmeye çalışıp da sonra ya beni niye terketti demeniz de doğru değil. Sonra üzülen siz oluyorsunuz diğeriyse gönül eğlendirmiş oluyo. Herkes dengini bulsa onunla daha da mutlu olacak oysa. Bütün bu huzursuzluklar justin bieber hayranı sizin gibi kızlar ve aynı tutumu sergileyen erkeklerden yayılıyor. Kızın kıçına don alacak parası yok ama ille de zengin olsun diyor. Yahu zengin sayısı çok az piyasada. parası olan da haklı olarak seçici oluyo kızları düzüp düzüp en sonunda kafası uyuştuğu başka r zengin kızla evleniyor. Nihayetinde olan sana ve senin gibi erkeklere oluyo.
Yakışıklı olduğunu düşünecrk kız sayısı bence azdır. Dış görünüşü için sevmedim bende zaten
Sevdiğin çocuk seni sevmiyor belki
Belki mümkğn tabiki
Hayat müşterez 😄
salak demekki cocuk 😂😂😂
Valalhi ya fögmc
Vay garibim sevdiğini söyle o zaman herşey değişir
Söyleyemiyorum :'(
Kaybedecek hiç biseyin yok eğer sosyal medya hesabını biliyorsan ekle ordan ufaktan sohbet edin sevdiğini belli etcek hareket lerde bulun baktın teklif etmiyormu ben senden hoşlanıyorum diyeceksin ne demiş şair hayat dediğin geçiyor Seviyorsan söyle düşünmeden gelirim seninle her yere sevdiğini söylemek sana hiç bişey kaybettirmez sadece dikkatini çekmeyi başarırsin kabul etmese bile bir kız bana sevdiğini söyledi geldi yüzüme söyledi hatta ondan sonra ona aşık olmuştum ama sonra kader yollarımızı ayırdı tabi :) her neyse dediğim gibi güvenini topla söyle
Ya aslında tanıyorum aynı sınıfta ve dersanedeyiz. Çok yakın arkadaşımın iyi bir arkadaşı falan. Ancak 22 yşındayız ve bilmiyorum öyle açılmak için vs yaşım geçti gibi geliyor. Bir de çocuk biraz dindar hoşlanmaz bence böyle bir hareketten
Bende dindar biriyim onu öyle düşünme ben zaten sana direk sevdiğini söyle demiyorum sosyal medya hesabını bulursan sohbeti başlat gerisi gelir diye düşünüyorum görüştüğü biri filan varmı?
Hayır yok. Hatta hiç kız arkadaşı yok hep erkek birkaç arkadaşıyla takılıyor.
Anladım ne güzel dediğin gibi durust biriyse eğer ne olursa olsun sen sevdiğini söylesen bile seni incitmeden gerekli bir açıklama yapacaktir
şu an gidiyor ya ühüü :(
:(((
Gitti neyse başka zamana artık :'*
Yüzüne mı söylemeyi düşünüyordun ,?
Yok hayır ama bilmiyorum yanımdayken iyidi. Koridorda arkadaşlarıyla durdu yarım saat kadar bende orada tele konuşuyordum eskiden bakıyordu artık bakmıyor :( bende çok bakamıyorum. zaten çok beceriksizim :(
Umarım herşey gönlünce olur
sen fark ettir kendini git açıl.
Mini giy. etkili ve basit yöntem. adfg
Seksi ol göze bat farkeder
domal karşısında :Ddsks
Onları annen gibi kadınlar yapsın canım
kaynatiyoruz surda bir anneye laf atmaya utanmiyormusun sen?
Attıım. Siktiiir
amina koyduğumun zillisi
Hadi yürü lafı yedin otur aşağı dmfns
Sen gel oturacagin yeri biliyosun
Muhtemelen başkası vardır
kagıt fırlatmayı dene
Istersen olmaz oluruna birak
yanaş, temasta bulun?
Üzülme ya ben fark ederim
kitabını çek
Sen de ders bnce :D
başkasını sev