AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
idealleri için ölebileceğim insan
Dünyada bulunmuyan bir miras bir güzeellik
eksi veren atatürk düşmanlarına bak :D
eksi vermeleri önemli degilde atatürkü sevmeyenlerin ben amk .
sevmiyorum çünkü onun mason olduğuna dair belgeler var mason biriyle işim olamz masonlar İslam düşmanıdır . Kimse sevmek zorunda değil . Ahirette hesap verebiliyor mu acaba şuan ?
kimse sevmek zorunda değidlir. ama bu belgeleri çok merak ettim :):):)
Merak etme o adam milyonlarca anaların babaların dualarını aldı.
o milyonlarca analar babalar birşey bilmiyorsa kandırılışmış ve cahil kalmışsa ben sevmeliyim anlamını mı doğuruyor ?
Hiç bir masonla tanıştın mı ?
Hayatında mason locasında bulundun mu ?
Toplantılarına katıldın mı ?
o olmasaydı diyen kemalistler Allah'a şirk koşuyorlar . Ondan önce Osmanlı , Osmanlı'dan önce Türk devletleri vardı . Herşeyden önce Allah var . İşte yukarda yalana kanmış bir kemalistin komik sözleri ; " eğer ki bugün Sudi Arabistan kralının
1928 yılında sırf Atatürk'ün korkusuyla yıkamadığı İslam dininin
Peygamberi Hz. Muhammed'in mezarı oradaysa ve Allah kabul etsin Hacca
giden bütün vatandaşlarımız gidip kabrinin başına Peygamberimizin dua
edebiliyorsa bunların hepsini Atatürk'e borçlular
belge dediğin birkaç youtube videosu mu yazık üzülüyorum size.
adam ezber beyin.kendi haline bırakalım arkadaşlar
youtube vidyosuna gerek yok aklı olan herkes onun mason olduğunu anlar . Devrimi gerçekleştirene kadar Müslüman Türk halkına " Allah din , kitap " demiş sonrasında köprüyü geçip devrim gerçekleştiğinde Dinlere ve dinimize soğuk davranıp üstüne üstelik hakaret etmiştir , İslam'a dair ( isim , soyad , kıyafet , harf , kültür vs ) ne varsa kaldırmıştır . Bana bunu acıklayın Atatürk'ün haklı olduğunu mantıklı bir şekilde kanıtlayın ben de sizden olacağım .
Sen bizden olma, kurbanın olayım olma.sen doğru bildiğin yolda kafilenle yürü, uçuruma sürüklen.sokaklardaki insanlara sinirleniyorum bazen şu haketmeyenlerin hakkını da niye siz savunuyorsunuz diye.
Atatürk , stalin , franco , hitler benim için aynı derecede faşisttir . Hepsi illimunati tarafından kendi ülkelerine ajan olarak gönderilmiş ve milliyetçilik akımlarını her tarafa enjekte etmiştir böylece ümmete ve Allah'a şirk koşulmuştur .
Stalin milliyetçi değildir. Onu çıkar listenden.
islama dair isim kıyafet ne kaldırdı söyler misin? benim ismim kuranda geçiyor demek ki yasaklamamış. yolda herkes istediği gibi kara çarşaf giyip dolaşıyor.yazı kaldırdı diyosun sırf kolaylık olsun diye latin alfabesi kullanıldı.isteyen arap alfabesi öğrenir.sizin gibilerle yaşamaktan tiksiniyorum.
Ajan olarak gönderilmiş :):) Sen kimsin ? mücahit misin ?
evde oturup kimseye faydası olmayan birisin bunları yazıyorsun.nerden bılıyorsun Ajan oldugunu ? mason oldugunu ? youtube deki 1-2 el hareketi videosuyla mı bu yola çıktın ?Din üzerinden siyaset yapılıp halk kandırılıyorsa o şuan ki hükümettir.birşeyleri bildiğini zannediyorsun ama şuan kandırılan sensin Gelmiş burda allah kitap konusuyorsun seytanlara hizmet ettiğini bilmeden
çarşaf anayasaya göre atatürkün ilkelerine göre yasak . Atatürkün ilkeleri de islam'ın şartları gibi bu da bir şirk ... Muhammedoğlu ahmet oğlu hasanoğlu isimlerinin kaldırılıp soyadı kanununun gelmesinin sebebi tamamen İslam düşmanlığıdır . Asırlardır kullandığım alfabe Atatürk zamanına gelince mi zor oluyor ? Halka soruldu mu hayır kimse kaldırılmasın dedi ama diktatörünüz gücü ele geçirince İstiklal mahkemelerini kurdu bunu unutmayın objektif olun tapınmayın , yalnız Allah'a tapının .
sana daha fazla laf anlatmıycam bildiğini okuyorsun.
hayırdır Atatürk sizin peygamberiniz mi de şeytanlara hizmet ediyorum ona laf dedirttirmiyorsunuz ? Eleştireye bile tahamüllünüz yok sanki bir dinmiş gibi sorgusuz sualsiz bağlanmışsın o'na ... Ajan olarak gönderildiğini çok araştırdım ve mantığıma yattı çünkü asırlardır yapılmak istenen oyunun bir parçası olduğunu biliyorum Ata'nın ...Atatürk soyunu araştırmaya kalkanlar işin içinden çıkamıyor çünkü çok karmaşık neyse ...
Size öncelikle şunu söyleyeyim Atatürk'ü sevmiyorum diye Türkiyem'i ve Türkleri sevmiyorum anlamını çıkartanlarla ben konuşmam asıl . Ön yargılarınızı ve tabularınızı yıkın ben yıktım gerçeği buldum .
darkryder her şeyh şeyh değildir atatürk'ün sahte şeyhleri gösterip aa bakın bunlar öcü demesi gerçek şeyhlerin olmadığı anlamına gelmiyor ve benim şeyhlerle işim olmaz bana Allah'ım yeter .
yorumları okudum ve Atatürk'ü Peygamberimizden daha çok seven insan var zaten bunu yaşayış tarzlarında belli ediyorlar ;)
o zaman şöyle düzeltelim atatürk bir masonputperest'ti linke bakacak olursak ...
birideçıkıp demiyoki şemsiefendinin mezarı neden yahudi kabristanında?atatürkün mezarı neden tapınak gibi?isteseler600yıllık geçmişimizi bulurlar ama ata hakkında sadece ana baba kardeş okadar?harf inkilabı osmanlıya yapılan darbedir.. ata ata diye tapıyprlar..yazık valla ...bosuna thedor herzl dememiş ortadoğuda iki yahudi devlet kurulcak biri israil diğeri, atatürkün bosu bosuna çanakklede gencecik insanlarımızı sehit ettirdi ..kimse görmüyor laikliği getirdi ya ondandır
Mustafa Kemal Osmanlı zamanında İttihatçı askerlerdendi..İttihatçıların tamamına yakını masondur..Mason localarında padişahı hilafeti saltanatı nasıl kaldırabiliriz meşrutiyeti nasıl ilan edebiliriz toplantıları yapılmıştır gizli olarak..Merkezi selaniktir..İttihatçı paşaların osmanlıya kaybettirdiği toprak 5 türkiye büyüklüğünde..Cumhuriyetin ilanından sonra kendi aralarındaki çatışmadan mason locaları kapatıldı..Sonrasında ismet paşa yeniden açtı bu locaları..
nasıl yani çanakkale savaşının atatürkle olan alakası anlamadım
Mustafa Kemal zaten dün dostu olanla belli bir zaman sonra düşman olmuştur..Mason localarını ittihat ve terakkiperver partisi için kullanan Mustafa Kemal mason localarını sonra kapattığı gibi yola çıktığı Kazım Karabekir Rauf Orbay İsmet paşa gibi silah arkadaşlarıylada cumhuriyetten sonra ters düşmüştür..Bi sivri zekalı kemalist düşünüp beynine sormaz kardeşim bu adam yola çıktıklarıyla sonra niye çatıştı kapıştı? Darkryder sende belge kanıt istiyorsan bana gel sen yorumdan belge olmaz..
mason belgesi demek? örümcek kafalı seni :D
bu zihniyetteki % 45 in amerika ve israille işbirliği yapan tayyip erdoğana taptıgını biliyormuydunuz ?
türkiyede israilde nato üyesidir. savaş olsa asker yolluyıcaz adamlara.öyle van münüt falan hikaye bunlar.
camiyi basıp müslümana tecavüz eden amerikan askerine dua eden adamı destekleyen %45 var .. ne islam düşmanlıgından bahsediyosunuz hala
Eğer yaşıyorsanız Atatürk sayesinde ve Atatürkle Din işlerini birbirine karıştıran insanlar var.. bu durum acı.
Hakkında bişey düşünmüyorum. Tayyip'ten bir farkı yok
kendisini sevmeye vicdanım el vermiyor :/
Tek Adam,Adam gibi Adam
Özgürlüğümün sebebini nasıl olur da sevmem
Seviyorum, ülkemizin kurucusunu nasıl sevmem iyi ki Atatürkçüyüm benim için Atatürk her şeydir.
onun için herşeyi yaparımm öl dese ölürüm o derece seviorm atamı.
Hem atatürkü dünya kabul etmis size ne oLuyor :D
Atamı seviyorum :)
atatürkçü bir insan evladıyım betülcüm. sorun da ne soruymuş bee, millet birbirine girmiş
Birşey düşünmüyorum..
Hiç bişey düşünmüyorum
Ananı kurtardı ya onun için.
Bak şimdi otur dua et boş konuşma aç ellerini de ki. Mavi gözlüm sen olmasaydın ben ingiliz tohumuydum şimdi de.
Sinirlendiğin zaman çok tatlı oluyorsun bebs..
Sevmem sevmek için nedenim yok.
Bu topraklarda yaşamıyorsan sözüm yok. Ama burada yaşıyorsan, vay senin haline. Sen gel, onların emek harcadığı bir yerde otur, sonra da ben bu adamı sevmem de. Sen bilir misin ki 1900'de batı trakyada Türk nüfusu ve Türk islam kültürü anadoludan bile daha güzel yaşanırdı. O toprakları Osmanlı kaybetti, şimdi git bak, Türklüğün, İslamın esamesi var mı?
osmanli yıkılmadı rejim degistirdi.hem zaten kim oldugunu bile bilmiyorum gercekte
hayran olunası biri
Hayır. Kendimi bildim bileli faşistleri sevmem.
helal
Severim :-)
Türk'ün son Başbuğu
adam gibi adam
severim tabiki
Seviyorum .
sevmem , iyi şeylerde düşünmem .
sevmeyenlere eksi :((88 çokta umurumda :/
Stalin'in bıyığına kurban olsun onlar :/
aynen :/
sırf profil resmini sevmek için profiline girdiğim gerçeği :(
Bende o yüzden o resmi 7-8 kere büyüttüm :(
çok mu beğendiniz lan dfsgsdg
Şuana kadar koyduğun en güzel avatar :( çok ciddiyim
hep kalsın o zaman beğendiysen <3
Hiç değiştirme <3 Şaşkınlığın böyle sevimlilik kattığı bir kediyi ilk defa gördüm
<3bende
EİG ağzına sağlık
Oda allahin bor kulu