Sakin olun
Calis senin de olur
Gözü olanın gözü çıksin 😁😂

Evlendikten 5 ay sonraki konusmalarida paylasirmisiniz evlenince aradaki farki herkesin gormesini istiyorum😂 her cift boyle konusuyor siz tek degilsiniz yani 😂
Bence bunda bir şey yok gayet normal 😊 sadece leğen kısmı iğrenç geldi yoksa ben de sevgilimin ayaklarını yıkıyorum 😊
yazık valla yazık en son bizde boyleydik bu neki kelebekler falan uçuşuyordu goruyoduk resmen ama şimdi noldu yalan oldu aşkımız ikimizde saskiniz hesabı 😂
:D zalım yıllardır buradayım :) böyle sevenini görmedim :D
eyvallah maksadımız en iyisi olmak değil :D birebir hislerim bunlar ;) mutluluklar ;) rabbim nazarlardan saklasın ;)
Cevap
6Cevap
Ben seni kız sandımdı. Aslında durumunuzda abartılacak bir şey yok. Cizgili pijama+çekirdek+illegal film sitesi+leğen+60iq üzeri suratına bakılır bir kız.
Ha sen desen: aşkım ben evlenince seninle her gece felsefe tartışmak, okuduğumuz kitaplardan konuşmak, espriden espriye yelken açmak istiyorum. O da :Ne demek emrin olur dese bir -Vaay breeh çekerdik belki :)
bak ne güzel o senin degerini biliyo da acaba sen onunkini biliyo musun?
iyi iyi bakalım takılın siz knk bide siz burdan mı tanıstnz😊
Sana bebe diyo :D hahahhaha :D haklı ayaklarını yıkamaktan aciizsin ne diyeceğidi
Burayi ne kadar önemsiyosan ilişkinde bunu konuşuyosun
böyle diyenleri çok gördük ki o bize kurban olsun :)
Sevgilin biraz geniş galiba buraya girmene izin verdiğine göre
senin sevgiline kim kurban olacak be çok kıskandık dkdmdkmd
kıskanma aşkım sana onlardan daha fazlasını yapıcak sevgilin var ❤💋
abi bu kiz bizi nie harcadi... hic te bile sana kurban olmam kardes kusura bakma
Görmemişler gibi. Yok her erkek sana kurban olsun yok her kız sana şu olsun. Basit ve gereksiz sözler. Aynı zamanda, zamanla unutulacak kelimeler. İkili İlişkiler de ciddi ve gerçekçi olunması gerekir..
Aşkımdan öleyim yine de bu cümleleri kurmam 😅
Aman aman al ve git sevgilini lütfen 😄
Şimdi öyle olur o. Evlenince get öte herif der.
kıskandım
kiskanmadim lackalasmis kelimeler
kıskanmamız mı gerekiyodu akakdlflfl
Çok mu yalan kokuyo ne xhxh
bir erkege bu denirmi len şimarir
bu nee bee çizgili pijama atlet leğen filan 😒😒
kıskancımdan bayılmak üzereyim
Var bir koca bebeğim @yirmidörtellibeş
Seni seviyorum bitanem ❤️
Amin bro
Benim yanımda kuzu, aleme bro mro☺️😛💗
Vay anasını sayın seyirciler 😊