Verilen bilgilere göre flört aşamasında mesajlaşırken sürekli emoji kullanan taraf daha çok duygu besliyormuş. Sizce öyle mi? 

Bence doğru olabilir birinin duygusu ne kadar fazla olduğu gibi onu karşı tarafa hissettirmeye calisir, e yüz yüze olmadığımız için birbirimizin mimiklerini jestlerini göremediğimiz den emojileri hisleri daha yogub olan ve daha cok hissettirmek isteyen kisi karşı tarafa nazaran daha sıkça kullanilabilir. Ama bir kiza göre pembe kalp atmak normalden, erkeklere göre birazcık anormal olduğunuzda unutmayalım🙈
Doğru olabilir :) Mesela ben 😁 Emoji kullandıkça mutlu oluyorum, mutlu oldukça mutlu ediyorum 😂 Gerçi her şeyde olduğu gibi
🤔🤔🤔
Kim veriyor bu bilgileri :)
Son zamanlarda sitede , verilen bilgilere göre...
Uzmanlara göre... diye başlayan bir çok soru görüyorum
Emoji kullanmak duygu ifadesi olabilir
belki de sadece sempatik görünmek içindir.
Artık düşünmeden reflex olarak kullanılan emojilerde böyle olduğunu sanmıyorum onun yerine reflex olmadan düşünerek emoji kullanılıyorsa daha çok duygu besliyor olabilir
Cevap
62Cevap
Böyke bir mesaj en son lise 1deyken birisine atmıştım ve şimdilerde karşıma cıkınca kendimden soğudum😂
Bence de öyle emoji fazlaligi sevgiyi içine sigdiramayip hani bazen kelimelerinde seni ifade etmediği zamanda yardıma koşanlar gibi
Bence öyle değil. Benim eşim tam bir emoji özürlüsüdür ama kim bilir, belki de o beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyordur.
Ben çok fazla emoji kullanırım alışkanlık aslında ama o mesaj nedir Allah aşkına hiç hoş değil sanki😄
Cok saçma cümle kurmaktan cok emini kullanıp beni çileden çıkaran birinin gayet yalancı ve duygusuz olduğunu gordum umarım mutsuzluktan ölür
bence alakasi yok birak kalbinden gecen seyleri elin anlatsin hic degilse daha orijinal ve daha iyi sade ve tatli dilli olucak
Daha çok duygu besliyor değil fakat duygularını daha çok belli etmek isteğinden olabilir. Samimi geliyor :)
Alakası yok, ne saçma bir düşünce. Ben sürekli sürekli emoji kullanılmasını sevmem.
Aksine, sürekli ise samimiyetsiz gelebilir bana.
Duyguların farklı dili vardır.
Bazen bir emoji çok şeyi anlatır, bazende bir duyguyu bir yayın evi basmaya gücü yetmez.
iyi iyi beslemeye devam etsin, iyice evcilleşince ben alır beslerim..😂😂🚫🚫😛😛
(bak emoji kullandım, yoksa, yoksa bendemii)
Bak bende emoji kullandım, yoksa, yoksa bendemii
Ben açık ve net bu mesajı okumam üstüne derim pardon ne demek istedin anlamadım diye 😇 😇 ya da beni yormasın tercüme etsin sonraki mesajda 😂
Sadece şımarıklık başka bişey değil :D bir numarası yok yani
ya ama bu cok guzelmisssss :) zevkle okudum tsklr ama hakli olabilirsin bu konuda (:
tsklr (:
:))
mantıksız gibi geldi. ama bilmiyorum. neden olmasın ki :D
ben herkese karşı emoji kullanıyorum ya bir alakası yok bence :D
Çok doğru bir tespit. Genelde daha az seven taraf bence çok uğraşmıyor emoji falan kullanmıyor
hiç alakası yok ;) tamamen el alışkanlığı :) yani isteyerek yaptığımız bir şey değil :D
Bence değil emoji artık sadece hayatımızda bir alışkanlık her yazdığımız mesajın sonunda olmazsa olmazlardan oldu.
Yeni mi keşfetmişler araştırıp bulmuşlar daha.
Normalde konuşurken saçma sapan herşeye gülen kız tipiyle çok ifade kullanan kız tipi aynı.
Olabilir. Daha çok kadınların emoji yolladıklarını düşünüyorum.
yazıyı birde türkçeye çevireydin iyiydi olmayanlar anlasın diye :D
bukadar emoji sıkar bence ama konuşmanim sonunda gulmek sıkıntı yaratnaz
Emoji kullanmam ama ben...
Neyse duyguda besleyen birisi değilim.
emoji koyunca daha samimi oluyo ama fotoğraftaki abartı ve kötü olmuş
bu ne böyle yaa benim kiz arkadsim yapiyo böyle 😂😂😂
Bende aşırı cinsel isteği oluyormuş diye duydum
🙈😏😄😉😊(iki emoji koyalımda bilinç altı mesaj verelim) 😄
Alakası yok emoji gönderen taraf daha çocuksu oluyor
Bana çokta mantıksız gelmedi belkide duygularını onlarla daha iyi dile getiriyordur.
Dogru olabilir.. hayal dünyasını daha guzel yansıtıyor..
o mesaj da harbiden saçmalıkmış. emojiyle aşk mı belli olurmuş :) nerde lan benim 3310.
Alakası yok duygu böyle basit değil ama onlar göz boyamak için bence
emojiden nefret ediyorum.
karşımdaki kullanırsa ondan soğurum ya da uyarırım.
👉👉👉👉😂😠😮😫😀🤐👍😝🚫🚫😫❎😮😯😯😯😱😫😫😠😂😵😛👍🤐😫❎😯🤔👈👈👈
beniii uyarrr
Bira emojilerinden sonraki kısımda okumayı bıraktım fotoyu 😂 Bu arada doğru olabilir 😂
Çok saçma :D Emoji daha dün girdi hayatımıza ve hemen bu tespit nasıl yapılmış :D Asılsız ve uydurmasyon bence.
saçma , emojıler çok samimiyetsiz ve ciddiyetını kaybetmıs bırer lıse muhabbetinden başka biişi degıl kanımca !!!
Bence kişi eglenxeli nese dolu bırıyse yapar bunu :)
Yaa bir sktrsinler hic sevmiyorum su emoji zimbirtisini. Ne alaka benim duygularimla bunlar
Kendi tecrübeme dayanarak olma ihtimali çok yüksek.
Vay be ortada ciddi bir emek var kolay değil o emojileri bulup uydurmak 😕
Emoji kullanıyorum genelde bunun karşımdaki kişi ile alakası yok
Bnde kullanıyorum ama erkek arkadaşım daha çok kullanıyor belki olabilir 💕😂
Bu durumda ben deli divane kör kütük herkese aşığım sanırım.
Hep karşımda olanlar emojide çığır aşıp, hep onlar gittiler. Bu işte bir şaşılık var.
Öyle olduğunu düşünmüyorum. Kiminle konuşursam konuşayım emoji kullanirim
bence değil. sadece duygularını ifade etmek istiyordur. alışkanlık olarak atan da var
Bence uzaktan yakından alakası yok 😄
Zannetmiyorum öyle birşey olduğunu...
Emojilerden nefret eden biri olarak, katılmıyorum
Alakası olduğunu sanmıyorum.
Bu ne ya vıcık vıcık.
O zaman ben daha çok duygu besliyorum -_-
öyle bir şey yok ben soğuyorum
Emoji olmayan tuşlu telefon olursa?
Ben duygusuzum herkese o halde...
Olabilir araştıralım bınu sarp
bir yönden katılıyorum evet bizzat yaşamıştım
Bokunu çıkarınca itici oluyor