İnsan onunla kurduğu hayallerini başkasıyla nasıl yaşar?

19 yaşındayım 1.5 yıllık bir ilişkim vardı en uzun ve ilk ciddi ilişkimdi ve artık yapamıyoruz, artılarını eksilerini ortaya koyup artık bizden olmayacağı kararını alıp bugün bitirdim. Neden ayrıldığımızdan yaşananlardan çok size sormak istediğim içten bir soru var. Hiç kimse unutulmaz değil ve insan elbet ölüme bile alışıyor, kabulleniyor. Fakat kabullenemediğim ve beni üzen bir tarafı var ki ben bu insanla tüm ömrümü planlamıştım, yani öyle her çıktığıyla evlilik hayali kuran biri değilim asla, zaten dediğim gibi 4 yıllık bir bekar hayatından sonra girdi hayatıma ondan da öncesi zaten çocukluk yılları, ilk ciddi ilişkimdi çok seviyorduk ve gerçekten adım soyadım kadar ne olursa olsun kopamayacağımızdan emindim, fakat hayat ki ayrılmamızı gerektirdi. Neyse soruya geri dönecek olursak; 6 yıl sonraki planladığımız düğün alışverişine annesi mi teyzeleri de gelirmiden kızımızın adına kadar, her ay köşeye bin tl atmaktan yaşayacağımız şehre, çocuğumuza nasıl bir eğitim vereceğimize aramızda uyutmaya kadar planlamışken, şimdi nasıl bunlar başkasıyla yaşanır? Yaşanır mı? Gerçekten unutuluyor mu ileride benim kızıma koyacağım isim de planladığım şehirde yaşamak da yine gerçekleşecek ama hayallerimin yanına ilk kez onu koymuşken şimdi o hayalleri başkasıyla yaşamak nasıl olur? Aklım almıyor benim. Ben ileride başka biriyle evlenip kızıma o ismi koyunca aklıma gerçekten o gelmeyecek mi üzmeyecek mi hiç demeyecek miyim ya ben bunları onunla planlamıştım diye? :(
İnsan onunla kurduğu hayallerini başkasıyla nasıl yaşar?