Bir kişinin arkaya geçtiği ve öndekinin arkaya bakmadan kendini geriye bıraktığı "güven testini" biliyorsunuzdur. Sevgilinizle bunu denediniz diyelim, ve sizi düşürdü, hatta kasten tutmadı :) Ne tepki verirsiniz?
"Güven testi" yaptığınız sevgiliniz sizi düşürse, güveniniz sarsılır mı?
Güven öyle sarsılmaz bu sevgiyle değil reflex ile alakalı tanımadığın birini bile tutmaya çalışırsın. Sana komik bir örnek vereyim annemle babam alışverişe gitmişlerdi mağazaların önündeyken fırtına çıkmış mankenler hep devrilmiş annemde mankeni tutayım derken adama sarılmış reflexle 😂 O an babam görüyor bizim karıya bak mk herife sarılıyor demiş 😂 Babamın güveni bile sarsılmamış yani
Düşeceğimi aklından geçirmez bence şok olur o durumada düşürmem kendimi ama o yaparsa refleksim çok iyi tutarım erkek korumacıdır, düşen erkek güçsüz bir imaj verir allah düşürmesin
Delimisin sen? Ne kendini geri atıyorsun ? diye azar işitecekleri yerdeki bireylerin varlığından o kadar eminim ki.. yazık ya sevdiğimizede güvenemeyeceksek yansın bu dünya...
Kasten tutmadıysa gülümseyerek kalkarım yerden ahaha tabi komik bir durum ama coolluğu bozmamak lazım 🙈 teşekkürler beni yine yanıltmadığın için derim sonra da ayrılırım ühühü 😁
O benim için biter ozaman. Sana güveniyorum diyerek yaptıysam ve guvenimi yıkma pahasına şaka yaptım denilse dahi bitmiştir. Şöyle olsa olabilir hadi tut beni olayı yapıp tamam denilip olsa o ayrı
En İyi Cevaplar