Herşey Last war z adlı oyunda tesadüfen gördüğüm kızlara mesaj atılabildiğini keşfetmemle başladı..3 tane kızla konuştum üçüde malezyalı çıktı.. çok güzel ve sempatik geldiler bana.. keşke biraz daha yakın olsaydık :(( #Kahrolsunbağzışeyler
Güzeller
Çok güzeller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Resimli belgeli ispatlı... Malezyalı kızlar neden bu kadar güzel ve kaprissizler?
benim flipinli bir sevgilim var ve cok mutluyum 1 seneye yakin cikiyoruz seneye gidecegim flipinlere 2 3 ay kalmayi planliyorum ☺ cok guzel hos karakterli insanlar
Sen işi biliyorsun mübarek. Allah tamamına erdirsin. La giderken banada haber et belki sana yancı olurum :)) bir filipinli gelinde ben getiririm belki memlekete :))
umarimm bakalim her gun skype den whatsapp dan konusypruz goruntulu falan cok gezen birisi oldugumdan bu sene gidemiyorum baska planlar yapmistim hemde maddi anlamda sorun var asik oldugum hatunu yakindan bir goreyim 😂
Allah'tan ingilizcem çizgi filmlerden öğrendiğim kadar.. yoksa çoktaaan o malezyalı sevdiceğim tek yöne uçak biletini almıştı :))) Ayrıca her platformda aynı nickteyim. Vefa budur işte :))
ohaa bide kariyami aldircannlan ucak biletini. yuuuuhhh. 😅😅he ben anladim siz para bakimindan yemek icin yabanci karilara merak saldiniz. biz kurnaziz ya yiyemiyosunuz
En İyi Cevaplar