Aşk İlişkileri "Efendiler kovalasın seni" ne anlama gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biri bana yazıyo ben Efendim diyorumAldığım cevap : "efendiler kovalasın seni? 😮 Ne ima ediyor? "Efendiler kovalasın seni" ne anlama gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KendiniArayanGenç Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Efendiler seninle Zina durumunda bulunsun.. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne zinaası? Ya kötü anlamamı geliyor bu dedigi şey olumlumu olumsuzmi Yorumla KendiniArayanGenç +1 yıl Kötü anlam tabikide. Efendiler Şey yapsın seni anlamnda bilinir. Yorumla Soran +1 yıl Benimde bise demem lazim ozaman yardimci olabilirmisin buna en iyi cevap ne olabilir Yorumla KendiniArayanGenç +1 yıl Anlamam ben bacım. Yorumla Soran +1 yıl Abi ben bu kelimenin bu boyuta geldigini hiv dusunmedim Yorumla KendiniArayanGenç +1 yıl Le işte yapmışlar puştlar. Yorumla
Lauballim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl yakalarsa s... r seni :) 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Nediyosun yaa? Yorumla Lauballim +1 yıl o anlama geldi sende açıklamadan anlamıyorsunben sana ne edım Yorumla Soran +1 yıl Anlamıyorum nediyosun Yorumla Soran +1 yıl Neyi aciklamadim Yorumla Lauballim +1 yıl efediler kovalasın seni bari sana daha ne edim :) Yorumla Soran +1 yıl Nededin? Yorumla Lauballim +1 yıl buzdolabında tavuk var mı Yorumla Soran +1 yıl Var ama cürümüş Yorumla Lauballim +1 yıl sarıl bana sakın bırakma hastayım sana Yorumla Soran +1 yıl Nediyon yaa. Ben bunun hala ne anlama geldigini anlamadim Yorumla Lauballim +1 yıl sen beni bırakma birazdan hissedersin Yorumla Soran +1 yıl Ok bye Yorumla Lauballim +1 yıl tamam yeterli sana yine aklına vurusa dön bana Yorumla Soran +1 yıl Niye dönüyom sana defol Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl pompa diyo işte anlasana 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ponpa ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vurdurcan illa diyo Yorumla Soran +1 yıl Yani kötü anlamda dedi bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he kötü anlamda dedi ben olsam bir daha konşmam bile onla Yorumla Soran +1 yıl Abi yardım et benimde cevap vermem lazim ozaman nediyebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl abim kızıyo konuşmayalım de Yorumla Soran +1 yıl Hee tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Efendiler seninle Zina durumunda bulunsun..
Ne zinaası? Ya kötü anlamamı geliyor bu dedigi şey olumlumu olumsuzmi
Kötü anlam tabikide.
Efendiler Şey yapsın seni anlamnda bilinir.
Benimde bise demem lazim ozaman yardimci olabilirmisin buna en iyi cevap ne olabilir
Anlamam ben bacım.
Abi ben bu kelimenin bu boyuta geldigini hiv dusunmedim
Le işte yapmışlar puştlar.
yakalarsa s... r seni :)
Nediyosun yaa?
o anlama geldi sende açıklamadan anlamıyorsun
ben sana ne edım
Anlamıyorum nediyosun
Neyi aciklamadim
efediler kovalasın seni bari sana daha ne edim :)
Nededin?
buzdolabında tavuk var mı
Var ama cürümüş
sarıl bana sakın bırakma hastayım sana
Nediyon yaa. Ben bunun hala ne anlama geldigini anlamadim
sen beni bırakma birazdan hissedersin
Ok bye
tamam yeterli sana yine aklına vurusa dön bana
Niye dönüyom sana defol
pompa diyo işte anlasana
Ponpa ne?
vurdurcan illa diyo