mazoşist insan işi resmen
şarkı da acayip alakasız olsun :D
şarkı da acayip alakasız olsun :D
Helal olsun sana yahu valllaaa helal olsun. Kendine bir dilim pasta ısmarla lütfen :)
Yok kız saçma değil bir nevi motivasyon diyelim
Mesela insan nasıl bazen canı sıkılınca sigara içiyor bu da onun gibi içiyorsun ve rahatlıyorpwm
İşte en güzel yönü orası sevgili olma durumu yok 4 aydır hep beni paylaşıyor 😊😊 hep bana gönderme yapıyor ismimin baş harfini felan yazıyor
Benden daha çok değer verenini bulursa gitsin bacım ne yapayım😄😄
Pardon abicım diyecektim 😒😒
Çünkü 2011den 2016 ya kadar biz sevgiliydik abicim bildiğin masal tadında bir sevgililik. Sonra artık yasımız geldi evlenelim dedik benim üniversite bitti onun işleri düzene girdi felan filan. 6 kere istemeye geldiler ve babam vermedi. Annem rahatsız tek çocuğum ailesi çık gel biz senin arkandayız dediler gidemedim. Gitmedim değil abi gidemedim ve git hayatına bak evlen benden sana hayır yok dedim öylece 4 aydır ayrıyız 😞
Yok yapamam zaten allaha büyük konuşmuyorum ama gidemem... Vazgeçmeyip ne yapayım? Kaç sene var arada çocuk da artk birşeyler olsun istiyor ama her seferinde kapılar yüzüne kapanıyor. Bilmiyorum inan düşünmüyordum kaç aydır düşünmemeye çalışıyordum yine içime birşey çöktü. Memur olmayan birine kızımı veremem verip rezil edemem sana layık değil o insan dedi. İstiyorum dedim gönlün rahat olsun dedim baktım inatlaştıkça herşey sarpa sarıyor vazgeçtim.
İnternet kafesi var arabası var ve kendilerine ait ev aldılar bizim oturduğumuz semtte
Allah razı olsun ne diyeyim nasibinde varsa herşeyi yaşıyorsun zaten yoksa da ne yapsan da olmuyor. Başınızı agrıttım kusura bakmayın iyi geceler
Cevap
2Cevap
Stalklamayı birakalı çok oldu, bittiği günden sonra yapmadım yaparsam can yakar.
Siz onuda yapabiliyorsunuz bari benim hiç sevgilim olmadı. İlk ve son teklif ettigimde hala düşünüyor büyük bir ihtimalle kabul etmez. Keşke olsa be hiç bırakmazdim😖😖😖😖
yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar