Diyelim biri sizi kaçırdı. Sevgiliniz de orta gelirli bir insan. Ailenizden önce ona ulaştılar ve sizi geri vermek için fidye talep ettiler. Sevgiliniz sizin için ne kadar öder? Gerçekçi olun :) Ne kadar verir, verir mi, polise mi gider, tanımıyorum mu der? Ne yapar? :)
Kaçırılsanız sevgiliniz sizin için ne kadar fidye öder?
Seni ne kadar sevdiğine senin ne kadar onu sevdiğine bağlıdır. bazen yüzük olmadan öyle sevilir ki insan o an hayat onun için durur o yaşarken onun hayatı için yaşar. o nedenle sevginin ağırlığı belli eder. öyle bir sevgili için para söz konusu olmazdi
Hiç vermem, polis haber veririm. Aptal değilim. Çok bariz belli parayı ben götürsem, ikimizi de öldürüp gidecekler oradan. En iyisi polis, hem yakalanırlar, hem biz kurtuluruz.
Ya kaçıranları kendim bulur, bakmaya doyamadığım yıldız dolusu gökyüzüm, canım, aşkımı kurtarırdım, ya polisle ortak hareket eder kurtarırdık, ya da neyim var neyim yoksa verir kurtarırdım.
niçin kaçırıldığı ve sonuçların gelişimi önem kazanacak olup. Burada kesinlikle bir şeyler yapılmalı ve rehine kurtarılmalıdır. Bu tip durumlarda duygulara yer yoktur. Doğru olan onun kurtarılması.
Gercekten cok seviyorsan gerekirse canini verceksin o kadar ne fidye diye soruyorsun sorman gereken sevgiliniz kacirilsa gerekirse canini verirmisin onu geri almak icin olacak
En İyi Cevaplar