kibar bir kişiliğim var (erkeksi kibar) Ancak sevgilim bu durumu pek sevmiyor 3 aydır birlikteyiz biraz daha sert ol daha sert davran biraz sık falan diyor neden böyle yapıyor sizce?
yakında ayrılırız böyle giderse.
yakında ayrılırız böyle giderse.
sic abi agzina sende otuna bokuna tepki goster surekli kavga cikarticak sert davranislarda bulun tuvalate giderken bile haber vericen de bir sure sonra dayanamayip kavga cikarticak ozman sert olmayi sen pamuk seker mi sanndin de. * . k anlamiyorum su kadinlari agzina sicmadik diye mi hep hep terkedilen oluyoruz?
olabilir :)
bir sure rol yap sert ol gorsun ne bok oldugunu ama sakin belli etme rol yaptigini cok ciddi oyna dusun iste tuvalete giderken bile seni dusunsun oyle sic agzina 😂😂
Ayril ayrilmassan o sana tekmeyi vurur aynisi basima geldi
Anladım, böyle giderse ayrılacaz zaten. 3 ay oldu pek birşey değil ama sürekli kusurlarımı buluyor ve bir kusurumda yok tek yaptığım kibar ve efendi biri olmam.
Senin kibar olman onu artık sıkmış onu kisitlamani yeri gelince sert dille konuşmanı istiyor. O kıyafeti giymeyeceksin lan gibisinden şeyler duymak ister
Yani pek karakterim değil bu genelde sakin ve saygılı bir tipim küfürlü bile pek konuşmam.
Sence neden öyle benimkine has bir özellik mi bu?
Hep mi sert olmalı yani?
Hayır dozunu kacirmiycaksin. Kibarligin da zamanı var sertliginde. Sna maço ol demiyorum o kroluk. Ama sahiplendiğini belli et. Kıskan. Koru. Giyimine az da olsa karış. O bu şekilde onu onemsedigini sahiplendigini anliycak. Bu durumdan da şikayetçi olursa sert olmami sen istiyodun de sok ağzına lafi
Anladım sağol.
Ayrıl maçonun tekiyle çıksın bir kaç dayak yesinde seni mumla arar.
Aynen anlamıyorum işte diyor ki sevgilim olduğunu hissettir bana sence ne demek istiyor?
Aman klasik kezbanların lafları işte çok anlam arama.
Cevap
3Cevap
maco seviyorsa demekki
Maço sayılmam yanlış kişiyi bulmuş :)
senin onla olman hata
kibar erkek mi olur be maço ol.
maço nasıl olayım benim karakterim böyle ailem böyle yetiştirdi.
Sen kendin ol, seni olduğun gibi kabul etmeli
İlginçç
Sevgilim gibi hissetmek istiyormuş.
ne diyosa yap
Karakterim değil değişemem ben.
iyi byby
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar