Gecikme mi, idrar yolu enfeksiyonu mu, gebelik mi?

Merhaba arkadaşlar:) ben tam 2 aylık evliyim. Üniversite biter bitmez 4 yıllık erkek arkadaşımla aşk evliliği yaptım. Her şey güzel gidiyor, fakat benim bir sorunum var. İkimizde yüksek lisans vs. eğitimlerimizi tam sonlandırmış değiliz. Bu nedenle önümüzdeki 2-3 yıl bebek hayalimiz yok. Fakat ben şu sıralar gebelikten şüpheleniyorum. Belki kuruntudur bilemiyorum zaten yarın veya diğer gün kan testi yaptıracağım ama sizlere de sormak istedim.

Son ilişkimiz 28 haziranda idi. Normalde korunurduk fakat korunmadık. Afedersiniz, zaten içe boşalmak gibi bir durum olmadı ama yine de gebelik olabilme ihtimali varmış. Birkaç gün sonra (afedersiniz) idrar yollarımda yanma ve idrar yapamama durumları oldu. Küçüklüğümden bu yana hep sistit olurum o yüzden doktora gitmedim ve her zaman içtiğim idrar yolu antiseptiğimi ve antibiyotiğimi içtim. Bu süre zarfında ilişkiye müsaade etmedim, eşime de bir enfeksiyon bulaşmasın diye. Son bir haftadır iyiyim o konuda. 9-10u gibi regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Karnımda aşırı bir şişkinlik, bazen regl sancısı gibi bir sancı, göğüslerimde bazı günler hafif sızı ve bedenimde yorgunluk hissi var. Reglim genelde pek düzenli değildir. Ya normal gecikti, ya idrar yolu enfeksiyonundan dolayı gecikti, ya da gebeyim. Sizce hangisi?
Gecikme mi, idrar yolu enfeksiyonu mu, gebelik mi?