Arkadaşlar ben çok araştırdım baktım filan bazısı var diyor bazısı yok diyor. O gün bir haber okudum bir bilim adam soyadı Kaplan ama yabancı dünyada 1000'den fazla vampirin olduğunu söylüyor sizce doğru mu neler düşünüyorsunuz. Lütfen abuk subuk cevap vermeyin ben inanıyorum olduklarına
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bu konuda doğru bir şekilde bilgilendireyim o zaman :) Sana söyleyeceğim bilgileri hiç bir yerde bulamazsın çünkü gerçek bilgiler azdır. Vampirler normal insanlar gibidir yemek yerler alışveriş yaparlar gezerler. Mezardan çıkma güneşe çıkmama gibi şeyler yalandır. Güneş sadece gözlerini yakar. Yemek yerler fazla tatlı tüketirler kansız yaşayabilirler ama kan içmekten zevk alırlar ve bu onları güçlendirir. Dişleri dikkat çekecek şekilde uzun değildir alt ve üst köpek dişleri sivridir ısırırlarsa çok acıtır ama eti parçalayamaz. Hızlı davranabilirler ama kimselerin olmadığı yerde mesela hiç kimsenin olmadığı bir yerde çok hızlı koşabilirler. Güçlerine gelirsek güçlüdürler ama kemikleri un ufak edemezler bu bir söylenti isterse karşısındakini alt edebilir. Grup halinde yaşamazlar çünkü vampirler açık olarak ben vampirim demez zaten gerçek olmayan ama kendini vampir sanan kişilere inanmayın. Vampir olma konusuna gelirsek virüsle yayıldığı söylenir bu tam olarak doğru değil Vc17 virüsü vampirlik hastalığıdır, vampirlik değil. Vampirlik doğuştan gelir acı çekmezler ama özellikleri sonradan ortaya çıkar. İnsan hastalıklarına karşı dayanıklıdırlar bir gribi en fazla 3 gün içinde atlatırlar. Çok üşümezler. Acı çekmeyi bazen severler. Normal insan gibidirler cana yakın felan. Aklıma gelen bu kadar merak ettiğin daha fazla bir şey varsa çekinmeden sor.
1114 Yorumla- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
gözlerinin alt tabanı siyahmıdır?
- +1 yıl
Vc 17 virüsü diye bir şey yok vampirlik bir hastalık değil bir yaratılış lanet bir çorap söküğü gibi ardı arkası kesilmeyen bir lanet. Vc 17 virüsünün hikayesi şu avrupada nedeni bilinmeyen cinayet ölüm vakaları artınca donör kan bankalarından kan talepleri artıp üzerine birde anlamsızca kan hırsızlığı yapılınca nedenini senden benden daha iyi bilen avrupa insanları sakinleştirmek için kimsenin araştırmaya bile gerek duymadığı bir virüsü piyasaya sürdü ismine de Vc 17 dedi insanlar sorgulamaya başlayınca aldı bir tarantulayı virüs bundan geliyor dedi saldı ormanlara ama insanlar sonradan öğrendi ki olay virüs değil nasıl olur da taş çatlasın 50 yıllık bir virüs yaratılışa kadar gidip insanı kana susatabilir? Bu kadar klanları birbirine teğet geçmeyen bu düzeni kurabilir nasıl olur da bir insan yaşından küçük bir virüs 400 500 yıl önceki olayların sebebi olabilir...
- +1 yıl
bazı şeyler biliyorum, ama burdan yazmam doğru olmaz, bana mail adresi verseniz ordan size yazsam olur mu?
- +1 yıl
@nohuttdurumm abc467969@gmail. com
- +1 yıl
@nohuttdurumm seraphayat7@gmail. com ulaşabilir misin
En İyi Cevaplar
+1 yılYabancı dünya ne la? Bir tane dünya var. Kazıklı voyvodanın vampir olduğu söyleniyor. Şehir efsanesidir muhtemelen. Bir de bir tane abla vardı. Bakire kanı içiyordu gençleşmek için. Filmi de var hatta. O da vampirden sayılabilir.
01 Yorumla
+1 yılEvet varlar. Fakat insanların imajine ettiği gibi uçan kaçan elemanlar über yakışıklı süper hızlı varlıklar değiller. Eski bir kitapta bunun gizli bir tarikatla eş değer olduğundan bahsedilir. Ve genel olarak safkan vampirler ve ikinci sınıf vampirler var. Insanlara uzak yaşamalarının sebebi yaşayış biçimlerinin gece hayatı yönünde olduğu için dikkat çekmeleri. Ve evet belki bir iki fazladan güçleri olabilir kim bilir 😏
00 Yorumla
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vampir diye birşey yok kardeşim. Hollywood'un aklımıza soktuğu korkutucu ögelerden biri sadece. Aynı iddia Vlad Tepeş için de söylendi yıllar yılı. Yalan. Ha, ezoterik bir anlamda kullanılıyorsa vampir kelimesi bilemeyeceğim. Ama yok vampir diye birşey korkma.
25 Yorumla- +1 yıl
Sence dünyada sadece insanlar ve hayvanlar mı yaşıyor veya Hollywood bundan yaratılıştan öncede vardı da bizim mi haberimiz yok farkındaysanız her ırkın her milletin vampir efsaneleri var adı üstünde efsane birşeylerden esinlenilmiş bir şeyler görülmüş dilden dile dolaşılmış. Nasıl oluyor da her ırkın ortak olarak gördüğü dilden dile dolaştırdığı bir yaratık var demekki ortalıkta birşeyler yaşanmış insanlar bunun üzerine kitaplar yazıp filmler çekmiş zaten en eski vampir filmi nosferatu sessiz film bizim yaşadığımız yıldan bir 80-100 yıl önce filan çekilmiş yani demem o ki biri vampir olsa bile çıkıp ben vampirim demez kimse durduk yere kendi düzenini bozmaz ayrıca arkeolog ve tarihçilerin araştırmalarına girmiyorum bile bir şeyi görmüyorsan bu onun olmadığı anlamına gelmez
- +1 yıl
Nasıl yanı 8 milyar kişi icinden hepsi düz insan mi sence dunyayida gectim koskocaman evrende tek biz mi variz sence? Sacma degil mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
26Cevap
1 yılSize kuranın üstüne yemin ediyorum istern inanınister inanmayın ben vampirim ama sadece 1 gün uyumamam gerek uykusuz olduğun gece 00:00 dan sonra dönüşüyorum ve hiç yorulmuyorum yani 1000 km hiç yorulmadan spn sürat koşabilirim sabah güneş çıkmadan önce eve toplanmam gerek yoksa gerçekten elekerim yanmaya başlıyor ama öyle filmlerde ki gibi değil hafif bir acı bizim ailemiz babam ben ve abim böyleyiz genetik bir şey vücudunu şeytan ele geçirmiş gibi gözüküyor ve arkandan piksel piksel bir şeyler düşüyor çok büyük bir titreşime geçiyorsun bunu bütün mahaale hissediyor ve o yüzden o saatlerde kimse dışarı çıkmıyor bunu ilk defa yaşadığımda amfetamin çekmistim o yüzden 1 gün uyuyamadım o gece birden kaslarım şişti ve o geldi öyle güçlü hissediyorsun ki sanki tüm dunyaya tek başına savaş açmak gibi bir duyguyia sokağa çıkıyorsun çıktım sokağa o saate abim yukarkı mahalede uyuyordu benim dönüştüğümü hissetmiş uyanmış 10 12 kere beni annemi aramiş ama benim telefon evde braktım annemde uyuyordu sabah oluyordu eve toplandım sonra abim geldi bana gel şöyle kenara kimse duymasın konuşkularımızı dedi bu sabah neredeydin felan dedim nasıl bir şey bu kontrol etmeyi öğrenmeden onu kulanamazsın dedi ve bana kontröl etmeyi öğretti şu an haftada bir gün uyumayıp gecelerin ve sokakların kralığım ister inanın ister inanmayın ergenliğe girdikten sonra bu şey açılıyor bizim ailede
14 Yorumla- 1 yıl
İnandık
- 1 yıl
Gerçekten doğru mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim ırkım ile dalga geçemezsiniz heryerde var 1000 üzerinde nüfusümuz korumak adına 2 yılda bir dönüştürüyoruz türkiyeden önümüzdeki sene 5 kişi döünüşücek her vampirin özel güzü olmaz benim dönüşütürlerim sadece benim güçlerimi alır herkes kendi dönüşütrdüğü insandan sorumludu ve türkiye bu tip olaylar için polisler var ama vampir çünkü orada ailesinden ayrılamayan ergenler var özel güç istedikleri için dönüşüyorlar ama kan açlığını unutuyorlar çok acı bir durum
530 Yorumla- +1 yıl
Bni donustururmusunuz
- +1 yıl
var olduklarını bılıyorum okadar keske vampır olsaama ınsanlara zarar vermek ıcın deyıl ydım ıntıkamımı almak ıcın
- +1 yıl
Çok komik.
- +1 yıl
Komik cidden hahaueue ya ben inanmıyomda varsan bana ulaşsana takılırız yani uçabiliyormusun önemli
- +1 yıl
@büşra2654 istiyormusun hala
- +1 yıl
@büşra2654 özelden mesaj at yardımcı olabilirmiyim bir bakim
- +1 yıl
Beni dönüştürürmüsünüz lütfen hayatımın bir anlamı olsun istiyorum, farklı olmak istiyorum. Ailemden ayrılırım zaten pekte sevmem onları İstanbul da yaşıyorum LÜTFEN YARDIM EDİN!
- +1 yıl
@aslmyrs banada yardım edin lütfen
- +1 yıl
@aslmyrs lütfen banada yardım edin?
- +1 yıl
@aslmyrs yardım lütfen
- +1 yıl
Benimlede iletişime geçermisiniz lütfen
- +1 yıl
@aslmyrs benimlede iletişime geçermisin lütfen 4 senedir tek istedigim bu lütfen benimlede iletişime geç lütfen
- +1 yıl
@Yaseminatilla yazdımı sana
- +1 yıl
- +1 yıl
Bak lütfen bak lütfen ya 4 senedir bunun peşindeyim lütfen tek istedigim bu ailemi bırakırım hiç sıkıntı değil zaten gün içjnde kavgadan baska bişe yok lütfen ulaş bana lütfen herşeyimi feda etmeye hazırom lütfen sizin varliginiza hep inandım hayatimi size inanarak gecirdim onümdeki hayatı boyle geciremem lütfen ulaş bana lütfen
- +1 yıl
Benimle konuşmak istermisin ben vapirlerin harika oldu ve kötü olmadını düşünüyorum
- +1 yıl
Afferin lan bizim arkadaşlarımız i korudun helal sana ama herkese söyleme vampir olduğu muzu yoksa öldürülürüz
- +1 yıl
@tattoopetek ya çok mantıklıymış kan açlığını nasıl gidereceksin intikam kan açlığını doyurmaz reis
- +1 yıl
@aslmyrs serayyxw_ yardımcı olabilirsen instagram adresim :))
- 1 yıl
Inanmayin gerçekte kan ihtiyacımız yok
- 1 yıl
Bunlar efsaneden duymış gelmiş kimse kimseyi dünüşturemez sadece genetik ile vampir olabirisin
+1 yıl11 Yorumlavampir yok ama bazı psikolojik hastalıklar insanı kan içme bağımlısı edebilir.
10 Yorumla
+1 yılVampir efsanesi ilk dracula adli kralin kan içmesiyle beraber cikmstr.kral zevk olarak kan icermiş.efsane burdan geliyor.vampirlik yoktur.
10 Yorumla
+1 yıl14. yüz yılda riv ayetlere göre böyle şeyler gözüküyormuş. <3 Morgan Rice kitaplarında anlatıyor.
20 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=nUD26iTq2p8
bunu izledin mi :)))00 Yorumla bunlar hep o izlediğiniz acayip vampir filmlerinden oluyo.
11 YorumlaYa geçen kurt adam ile beraber tavla oynuyoduk
Sona bizim vampir arkadaş mesaj atmış nerdesiniz lan halı sahada bekliyorum diye
Ehueheuheueheuehıh :D
Yok yok inanma31 Yorumla
+1 yılŞehir efsanesi onlar. Ben olduklarını düşünmüyorum.
10 Yorumlayaw milletin dikkat çekmek üzre çıkardığı fasa fiso
yabancı dünya da nire la ?
çok film izliyon10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılARKADAŞIM CV17 VİRÜSÜNE YAKALANMIŞTI ,
HASTALIKTI , AMA NORMAL İNSANIN 2 KATI DAHA DİÇN HSSEDİYORDU KENDİNE
DOKTORLAR FALAN GİTTİ , GENELDE KANLI ŞEYLER YEYİNCE KENDİNİ İYİ HİSSETTİĞNİİ SÖYLER
YANİ PİŞMİŞ BÖBREK VS..11 Yorumla- +1 yıl
Uha
+1 yılVampir diye birşey yok. Sadece insan kanı içmeyi seven yamyamlar var.
10 Yorumlaevet var. 1 senedir araştırma yapıyorum. kendımde buldugum saplantılarda var ama bilmiyorum çok tuhaf ve dikkat isteyen bir konu. Eğer gerçekten bu konu hakkında ciddi bir şeyler düşünüyorsan bana ulaş.
03 Yorumla- 1 yıl
Ben bu konu hakkında inançlıyım ve ciddiyim fakat sana nasıl ulaşıcam
Vampir çok, yan komşu bizim vampir şemsi abi var, her gün torba torba kan veriyoruz da ısırılmaktan zor kurtarıyoruz kendimizi.
Ne vampirler var gerçek hayatta bir bilsen ah ahh..219 Yorumla- +1 yıl
Kızı rahat bırak artık ya. :D
1000 den fazla ayrıca yabancı dünya.. Yabancı dünya neresiymiş? dsjkfsd
11 YorumlaVampirlerle ilgisi olan vampirleri araştırmak isteyen bana Instagram'hesabımdan ulaşabilirsiniz Yunus_emre_san36 Bana burdan bu lasin birlikte vampirleri araştıralım
00 YorumlaHer sivrisineğin bir vampir olduğunu düşünürsek; evet oldukça çoklar.
10 Yorumla
+1 yılvarsa lütfen gelsin bir tane dişi vampir beni ısırsın. yoksa niye yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılof saçmalmayan ya şirin baba bile vardır ama vampir yoktur
00 Yorumlaöncelikle merhaba feysten bana ulaşmak istiyen ulaşsın bende kan emenlerdenim
13 Yorumla- +1 yıl
@büşra2654 Büşra bana Instagram hesabimdan ulaş vampirleri araştıralım dönüştürmek yok gel bilgilen
Diğer konusunda 593 cevap paylaştı. varsada filmlerde gördüğün gibi olmadığı kesin. yakışıklı birini bekleme yani kezban seni hatta hem ergen hem kezban
04 Yorumla- 22 Yorumla
Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. kan içenler var ama vampirlik diye bişey yok
10 Yorumlayakıt alırken,sigara alırken vampirleri hissediyorum :)
00 YorumlaOnu bilmemde ben kadinlarin boynunu emmeye bayiliyorum :)
00 YorumlaOsmanlı dönemi vampirleri bile varmış ..
20 Yorumla
+1 yılVC17 hastalıktır.
Cut.10 Yorumla
+1 yılvar araştırdım türkiyedede yerin altında 2000 tane vanpir yaşıyomuş
06 Yorumla- +1 yıl
çıkamıyorlar güneşten dolayı
- +1 yıl
Hacı bide ciddi ciddi soruyor yeryüzüne çıkıyorlarmı diye ADS:ADS:asd
- +1 yıl
:D bu hep the vampire diaries gibi dizilern etkilerinden dolayı
- +1 yıl
Vampirler&kurtadamlar efsane deyil gercek
+1 yılBilimadamının evine yarasa girmiş
10 Yorumlathe vampire diaries mi izliyorsun napıyorsun :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ben de
+1 yılVar hemde devlet milletin kanını emiyorlar :)
10 Yorumla
+1 yılYok bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılselam ben bill compton.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"Sizce Vampir Var mı?" dan sonrasını okumadım :((
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen benim ne olduğumu sanıyorsun haaaaaaaaaa :D
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ben vanpirim
00 Yorumlaşakamı bu tabikide var ya
10 Yorumla
+1 yılbende arastırdım hatta sayfam bıle var
00 Yorumla
+1 yılOlsa da yesek ..
10 YorumlaBu soruya mantıklı cevap mı bekliyosun
01 YorumlaEvet, ben vampirin.