Sözlenmek için 18 yas cok mu erken?

18 yasindayim 8 aylik bir iliskim var babam iliskim 2 aylikken ogrendi ve sevgili islerine cok karsi bir insan dinine cok bagli birisi liseden mezun oldum saglik lisesinden acil tip teknisyeniyim universiteye hazırlanıyorum neyse babam ögrenince kizdi erkek arkadasimla konustu erkek arkadasim baya iknaya etmeye calisdi babami ama babam inat etdi bizi ayirmaya calisti ayrilmadik ama ben yemeden icmeden kesilince babam tamam konuşun dedi telefonda sadece dedi biz bazen benim dershane cikisimda gizli gizli bulusduk gezdik babamin haberi yok erkek arkadaşım 20 yasinda polis ama daha çok yeni polis biz tanisdigimizda pmyo da okuyordu neyse babam simdi tutturdu adini koyalim söz takalim diyor meslegini alana kadar en azindan adi olur diyor annemle tartisiyor surekli benim filort etmemin dogru olmadigini falan soyluyor islamda boyle bise yok falan diyor annemle bagirisiyorlar söz icin erken oldugunu dusunuyorum napmam gerekiyor babami nasil vazgecirebilirim erkek arkadasimin aileside boyle bise istemez bence yasinin erken oldugunu dusunur onuda bu durumda birakmak istemiyorum çok küçük dusurucu bir durum benim acimdan
Sözlenmek için 18 yas cok mu erken?