Yaklaşık 1 haftadır mesajlaşıyoruz , öncesinde de birkaç ay aynı ortamda bulunup muhabbet etmişliğimiz var. Şu an günaydından iyi geceler diyene kadar, birbirimizi tanıyor muhabbet ediyoruz. Kızdan hoşlanıyorum, konuşması ve güzelliği beni etkiliyor. Birkaç gün daha mesajlaştıktan sonra kıza kırmızı gül , yanında en sevdiği çikolatadan vermeyi düşünüyorum. Erken olur mu , henüz çıkmıyoruz ama onu mutlu etmeyi çok istiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılçıkmaya gerek yok zaten çiçek birnevi hediye ve karşıdaki bireyi mutlu etme biçimidir.
flörtte de olsa ilişki de de olsa evlilikte de olsa çiçek verilir.
Çokta uygun olur.32 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah kardeşim teşekkür ederim
- +1 yıl
ne demek kardeşim :)
acemice olur gibime geliyor ama ilk adım kazınsın istersen olabilir fakat şu da bir gerçek herzaman daha fazlasını isteyecektir başlangıcı çok ta yüksek yapma derim
118 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim düşünüyorum ama kız seviyor öyle şeyler , bir arkadaşına çiçek gelmiş onun fotoğrafını bile snap atmış bide kendine gelse yani
Soran+1 yılMesela ne yapabilirim
Soran+1 yılKardo güzel şeyler bunlar ama sakat yani ateş falan , hani olur ama flört etmeye başladığımız süre içerisinde henüz bir yerlere bile gitmemişken ilk seferde bunu yapmak en ufak hatada batırır
- +1 yıl
büyük bişey de değil zaten ama istersen ikinci plan olarak yapabilirsin hani sevgili olduğunuzda açılış olarak mesela çiçekleri özenle seçip hani karanfil felan anlamlı çiçeklerle ona bu çiçeklerin anlamını söyleyebilirsin en sona kırmızı gül seçersin öyle gene anlamıyla söylersin seni seviyorum diye
Soran+1 yılOlabilir kardeşim , ben şey düşündüm, tek gülü buket yapıyorlar içine küçük küçük beyaz papatyalar falan , en sevdiği çikolatayı içine koysam , not yazsam , gülmekten asla vazgeçme diye, bunu da kızın kapısının önüne bırakıp kapıya çık diye arasam
Soran+1 yılTabi kardeşim ama çıkmaya başladıktan sonra çok iyilerini yapabilirim , aklımda çok güzel planlar var
Soran+1 yılmantıklı geliyor kulağa
Soran+1 yılGüzel olur kardeşim aynen Teşekkür ederim
mutlu etmek istiyorsan istediğin her zaman istediğin hediyeyi alıp verebilirsin mutlu olacağından eminim
17 Yorumla
Soran+1 yılBende eminim , hatta süpriz olsun diye kapısına bırakıp kapıya baksana diye mesaj atmayı bile düşünüyorum
Soran+1 yılİkimiz de öğrenciyiz yani yalnız kalıyoruz
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim , belirttiğim gibi çok hoşlanıyorum bu tarz şeyler yapmam benden soğutmaz dimi
Soran+1 yılTekrar çok teşekkür ederim mutlaka yapacağım bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bence al seviyorsan değer mutlu olmana bak
14 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum kardeşim, bu güne kadar kimseyi istemediğim kadar istiyorum
Soran+1 yılAmin kardeşim çok teşekkür ederim
Çok klişe
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler