elinin altında beni hiç terkedemez bırakamaz dediğiniz ve cok güvendiğiniz kız sizi ortada bir gün mal gibi bırakıp gitse iletişimi tamamen koparsa napardınız kız hakkında ne düşünürdünüz
Cevabın nedir?
+1 yıl2 ay once basima geldi , simdi soyle oluyor , ortada hocbir sebep yoktu , terketti , hevesmis dedi , sevmiyorum dedi , tabi nedense ikna olamadim , ama baska seylerde dusunup gunahini almak istemiyorum , o gunden sonra ne ben ona nede o bana yazdi , hayatina mutlu bir sekilde devam ediyor, hic haber alamiyorum , gerci alsam ne farkeder istemiyormus beni , bilmiyorum ama beni kandirdi resmen
04 Yorumla- +1 yıl
Sen ne yasadigimizi nerden bilebilirsin ki? hevesti dedi gitti
- +1 yıl
Soylediklerin olsaydi kandirdi demezdim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılyani 1 hafta once basima geldi 2 senelik iliski sonra bam bam bam taktik maktik yok gitti lan.
Sevmek, sadık olmak, ona karşı dürüst olmak, ilgilenmek, aşırı triplerini çekmek sonra buuum terkedilmek.
sanırım gerçek sevgiyi hak eden kızı bulamıcaz..
Hatam ne?014 Yorumla- +1 yıl
nereye ulasabilecegim?
- +1 yıl
yani ulaşmak istemiyorum hani anlayabiliyormusun. gururla alakalı değil canımı çok kötü acitti.
kafama siksalar bu kadar olmezdim hani - +1 yıl
bitti la bitti bebe.
yani hem terkedil hemde tekrar olurmu sence kendini koy benim yerim?
ilk defa degil daha oncede ayrıldı benden ve ben yine guvendim ve izmirdeki hayatima son verip İstanbul da bir yasam kurdum kendime ve o herşeye ragmen terketti kanka anliyomusun. acımasızlık yani.
- +1 yıl
illaki olmuştur ama bu hatalar öyle büyük şeyler değil.
ona ihanet etmedim
herzaman durusttum
1 kere bile yalan soylemedim
sonuma kadar sevip ilgide gosterdim
- +1 yıl
ya olay şundan ibaret eski sevgilisiyle arasinda birsey gecmis anlattı bana.
ve benim icin sorun olmadığını soyledim sonucta gecmisi beni ilgilendirmez çünkü onunla tanistiktan sonrası ilgilendirir beni en nihayetinde kimseyi gecmisiyle yargilamak dusmez bana. neyse bu yaşadığı şey yüzünden benim onu terkedicegi mi düşündü nitekim olmadi yani terketmedim. ayrilirken önüme sunduğu bahane ise bir daha başıma böyle birşey gelmesini istimiyorumdu sanki oyle bir niyetim varmıs gibi mk ya lan sarilirken dunyanin en mutlu insani oluyordum ben. evlenmeden öyle birşeyi dusunmek sevdiği insanla böyle bir şey dusunmek hangi karaktere sigar? benim yapım degil moruk yani anlicagin geçmişi yüzünden beni birakti - +1 yıl
aynen kanka.
la bir ara facebook ta canlı yayinda intihar edip ömür boyu vicdan azabı ceksin diye düşündüm de değmez ak herşey anlık. hayat guzel yasamaya devam
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Egosu zedelenir
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
+1 yılterke eden erkek olamz olamaz neden dersen 1 kızla oynamak için çıkılmaz o ilişkiyi sürdürmek için ve daha citti olmak için çıkılır.
terk eden kız da sıkılmıştır ya da aldatılmıştır bunun başka yolu yok yani aga.01 YorumlaKimse seni bırakmaz diye bir saçmalığa inanmamakla işe başlamak lazım.
Giderse yolu açık olsun sen adam olduktan sonra gideni niye düşünesin? Hiç bir şey yoksa ölüm var bu dünyada ! Ne yapacaksın o zaman?10 Yorumlaşu an yaşıyorum bu durumu, kötü bir şey düşünmüyorum, canı sağolsun 2 yılımız var sonuçta güzel geçen, demek ki nasip değilmiş, umarım hep mutlu olur, benim onu mutlu ettiğimden daha çok mutlu olur..
05 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten temiz bir sevgi ise neden gitsin? Kin duymuyorum nasip değilmiş diyorum, Allah bizi birbirimize yazmamış demek ki, sevgi hala fazlasıyla var mutlu olmasını istiyorum zoruma da gitmiyor açıkçası. Sevmek iki kişiliktir, sen eğer bensizse mutsuz olsun o dersen bencillik yaparsın sevmiş olmazsın.
- +1 yıl
mutsuz olsun demem ama mutlu olması benden ayrı üzer yani yoklugumu aramaması falan. yoksa biten bitmiş ben mutuszsam hayla onu buraya yazıyosam ilk kendimi düşünmeliyim o beni düşünseydi böyle olmazdık çünkü ben hep onu ve onun iyiliğini düşündüm bu zamana dek bırakıp gittim bencil değilim ordada sebep var sırf onu korumak için yaptım. bazen sevgi vazgecmektir basına bişey gelmesin diye bırakıp gidecek kadar cesaretli olmaktır.
- +1 yıl
Sevmek asla terketmemektir. Ya sevgin sınanıyorsa? Bilemezsin. Aşk her zorluğa inat dimdik durabilmektir pes etmek değil. Efsane haline gelen aşkları bir düşünsene sence vazgeçseler efsane olabilirler miydi? Beni seven biri olsa ve korumak için ayrıldım falan filan dese inanmam kusura bakma. Bahane arıyorsun derim. Ben sevdiğimi yanımda isterim, yanımda değilse asıl korumasız o zaman kalırım. Sevgi anlayışlarımız tamamen başka o yüzden uzlaşamayız.
+1 yılBana bu bile bunu yapiyorsa acaba su ne yapar diye :D şuna kafa yorarim artik :D
01 Yorumla
+1 yılHiç terkedilmedim eğer işler kötüye gidiyor gibi ise ben terk ettim. Şahsen hazmedemem.
03 Yorumla- +1 yıl
Kişisine göre değişir ama ben şahsen hazmedemem eğer öyle bir durum yaşarsam bir şekilde barışıp ben ayrılırdım.
Doğru bildiğim şeyleri yaparak kimi kaybettiysem yolu açık olsun kardeş ne diyelim şimdi
23 YorumlaAllaha havale eder defteri kapatırım nitekim öyle de yaptım.
18 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO beni kaybetti. Birak pismanliginda boğulsun derim. Boğuldu da zaten
20 Yorumla Harika olur. bence bunu daha sık tekrarlayalım derim ona.
00 YorumlaAynısı başıma geldi, ve aylar sonra öğrendim ki ben harp okuluna gideceğim için beni terket miş, ve ben onu unutmak için bulduğum kıza aşık olmuştum artık çok geçti, ama hayat işte
00 Yorumlabir sebebi vardir kesin durduk yere niye biraksinki
06 Yorumla
+1 yılyolu açık olsun demistim.. açıkda oldu hemen nisanlandı..:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılnedenini düşünürdüm kızı hakkında dusunecek bişey yok zaten gitti
02 Yorumla- +1 yıl
ozaman terkedildiğine yansın ne düşünürse düşünsün olay bitmiş
+1 yılhiç bişey demem giden gitmiş gittiği yerde bitmiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSonunda anladı ve gitti derdim
010 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Böyle şeyler deme şımarıyorum çok iyisin çok teşekkür ederim tekrardan
- +1 yıl
Peki tatlım sen nasıl istersen
- +1 yıl
O zaman mesaj at öğren o kadar zor değil 😉
- +1 yıl
Merak eden sen değil misin? :/
ulan harbi delikanlı kızmış derim
11 Yorumla
+1 yılKimseyi elimde görmem
031 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle basit birisi olayım karşımdaki insanlar değerlidir hele o kişi sevgilimse daha da değerli olur
- +1 yıl
Neyin var takma kafana böyle düşünen biri de çok şey yaşadı ama yılmadım hala sevgi doluyum
- +1 yıl
Sen üzme kendini hayatına devam et güzel şeyler zamanla oluyor kötü şeyleri düşünme sil kafandan
- +1 yıl
Rica ederim lafı bile olmaz. Afyon
- +1 yıl
22 yaşındayım fiziksel olarak. Sen? 🙂
- +1 yıl
Evet ama bu sene gireceğim sınava. Sen?
- +1 yıl
Ygs ye. Hangi üniversitedesin?
- +1 yıl
Bir sürü sebep var boşver ama gerekli motivasyona bu sene sahip oldum diyebilirim kendimi okuduğum yere ait hissetmiyorum açıkçası
- +1 yıl
Uluslararası ticaret son sınıfım ama alttan dersler var biraz. Sen hangi bölümdesin?
- +1 yıl
Burdurda. tds nin açılımını bilmiyorum
- +1 yıl
Devam etmeyi düşünüyorum fakat başka bir üniversitede. Sen nerelisin?
- +1 yıl
Güzel şehir
- +1 yıl
Çok takılmıyorum aslında ama eğlence ve bilgi paylaşımı amaçlı diyebilirim. Tek takıldığım yer burası zaten
- +1 yıl
Sen neden face filan kullanmıyorsun 🙂
- +1 yıl
Dondurdum gereksiz buluyorum ben. Naptı eski sevgilin özel değilse tabi
ağzına sıçardım bir pislik arardım
15 Yorumla
+1 yılyaptığının yanlış olduğunu düşünürüm
02 Yorumla- +1 yıl
durup yardimci olmaya çalışır im
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılaldattığını düşünürdüm
010 Yorumla- +1 yıl
yok düşünmem tabi sen orda bir gün iletişimini tamamen koparsa yazmışsın ona göre soylefim
- +1 yıl
bir musibet bin nasihatten evladır ya ben olsam tutusurdum iş ciddiye bindiği için beş yıl az değil
- +1 yıl
seni sevmediği netse onu herşeyiyle hayatından çıkar bence ister ders alsın ister almasin
- +1 yıl
aynen öyle sanane seni sevmeyen biri askere mı nere giderse gitsin sen yoluna devam et bence seni sevenlerle
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde k aşar ların yaptıgı bir durumdur
01 YorumlaHiç sebep yokken mi?
010 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri