4 senelik ilişkim olan sevgilimle evlilik dusunuyorduk ve 10 gün önce ayrıldık ikimizinde hataları vardı ve ben ayrıldım sinirle hicbir sekildede dönmedim cünkü onun hatası daha büyük ve hep ben alttan alıyordum size sorum su kendisi suanda böyle bir hayırlısı olsun havalarında göndermeler yapıyo bana sizce dönerse ne zaman döner veya döner mi bide bundan oncede bir ayrılıgımız olmustu 5 hafta sonra yazdı kız erkek herkesin yorumlarını bekliyorum.
Cevabın nedir?
Erkekler de özler hemde çok özler ama bunu belli etmez içinde tutar söyleyemez özledim seni diye oturur bir sigara yakar içer budur onun özlemini anlatan dışa vuramaz hiç bir erkek her şeyi içinde yaşar içine atar sen sanıyor musun ki sadece kadınlar özler.
Bir erkek özlediği zaman canı acır söyleyemez.
Bir erkek özlediği zaman canı yanar anlatamaz kimseye.
Bir erkek özlediğini sadece kendine itiraf eder.
Bir erkek özlediğinde açıp sevdiğinin fotoğrafına bakar.
Bir erkek özlerse oturur içi kan ağlaya ağlaya ağlar.
secure.static.tumblr.com/.../...sgww0ogogw_640.jpg
Not: Kendim'den biliyorum bunların hepsini.48 Yorumla- +1 yıl
Peki cok seviyorsun ama kavga ettiniz ve kız senden ayrıldı ama genede araya biri girmiyor hala sevgilisi var gibi davranıyor kız yazar mısın
- +1 yıl
Keşke herkes senin gibi sevdiginin pesinden gitse...
- +1 yıl
Peki sen ne kadar süre geçerse gururu bırakır yazardın
- +1 yıl
Haklısın tesekkur ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Bak şöyle diyim benim 6 aylık bir ilişkim vardı ve kız tek bir mesajla ayrıldı be ben bunu 2 ay atlatamadım özledim hiçbir erkek kızı kolay kolay unutamaz ben onunla kavga ettim sonra kolumu kestim şu anda hala kolumda kesikler var nasıl bir mantıkla yaptığımı bilmiyorum ayrılalı 4 ay oldu ama hala o kesik izlerine bakınca onu hatırlayıp duygulanıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Neden bunları yapmak yerine arayıp barısmıyorsun cabalamıyorsun belkide kızda onu bekliyor
+1 yıl2 senede beni 1 defa yemeğe götüren kırolukta çığır açmış hanzo sevgilimle 4 aylık ayrılık sürecimizden sonra barıştığımızda (duygusuz bir insana benzer hiçbişeye tepki vermez lakin sevdiğini daima söyler) inst profilinde bende engelli olduğu için görmemiştim bana ithafen yazılar paylaştığını gördüm hatta sigara içmeye bile kalkmış normalde kullanmaz yani senin anlayacağın manyak gibi özlüyolar biz o zamanlar 1.5 senedir beraberdik düşün size 4 sene olmuş
37 Yorumla- +1 yıl
Vayy be 4 ay mı 4 ay sonra omu yazdı peki
- +1 yıl
evet hemde kocaman bir kutunun içine ufak notlara bana hissettiklerini yazmıştı birsürü tabi barışmamızdaki asıl sebep beni çarşıda başkasıyla görmeleriydi :D
- +1 yıl
Haa kıskanıp mı geldi yani geri
- +1 yıl
aynen bende öyle düşünüyodum ama instagramda yazdıklarına bakınca zaten beni sürekli özlediğini farkettim ''muhtaç kalın lan geceler boyu ağlattığınız insanlara'' en net hatırladığım paylaşımı buydu bir paylaşımında da odasının duvarına bir cümle yazıp altına adımın ve soyadımın baş harflerini yazmıştı
- +1 yıl
İşte seninki acı ceker gibi seyler paylasmıs ama benimki hani sallamıyo gibi seyler paylasıyo
- +1 yıl
kaç yaşındasın peki?
- +1 yıl
22 yas
Bebegim bosver artik bu adam degismeyecek bence onune bakmalisin
13 Yorumla- +1 yıl
Kuzum evetde ayrıldıgımız sey kucuk bişeyken cok buyudu ve beni cok uzdugunun farkında değil dayanamadım ayrıldım bende hatasını anlıycak mi diye bekliyorum ama nafile sanırım
- +1 yıl
Aynen öyle valla cok ugrastım ama hayırlısı yoksa zamanıma senelerime yazık olucak
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
Zaman vermek aptallıktır yaz gitsin gurur işe yaramıyo 👍🏼
28 Yorumla- +1 yıl
Hep ben yazdım bu sefer beni cok üzdü yazmam
- +1 yıl
Şöyle söyliyim kavga ettik daha sonra ben özür diledim sonra kabul etmedi özür dilememi bana hakaretler etti falan bende dayanamayıp ayrıldım olay bu
- +1 yıl
Aynen öylede yapısı oyle sinirle söylüyo sonra özür diliyo kul köpek oluyo
- +1 yıl
Haklısın cok tesekkur ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbence 5 hafta dayandıysa aranız o kadar iyi değil yani ben sevgilimi 1 gün görmesem nasıl kötü hissediyorum o da öyle. bilmiyorum akışına bırakın
20 Yorumla Erkekler özledim diyemez gider bir daha bir daha içer ulan
15 Yorumla- +1 yıl
Neden demezler
- +1 yıl
İşte ondan kaybediyosunuz belki yazsanız içmenize gerek kalmıycak
- +1 yıl
Sende haklısın cidden kıymet hic bilmedi ya hala affedesim var ama aslında affetmemem lazım
Erkek YARATIK mı? İnsan sonuçta özler. Sorunun saçmalığı diyorum.
010 Yorumla- +1 yıl
O zaman yaptıkları davranıslardan dolayı okuz gibi gozukuyolar cünkü kızlar özleseler bile hemen belli ediyolar erkeklerin naptigi belli değil
- +1 yıl
Hahhaha aynen valla en önemlisi karakter ya bana adamı denk gelmemiş
- +1 yıl
Ayrıca bir not bırakayım şuraya. Her erkek yazmaz. Seven insan yazar olayı kendini avutanlar içindir. Örnek vereyim, Çok severdim. Üzdü boş yere, güveni kırdı. O saatten sonra da doğru dürüst konuşmadım. Bende değeri kalmıyor. Eğer biraz onurlu kişi ise karşında ki onu kırdığın zaman sana dönmez. Yazmaz da. Çünkü yapamaz.
İşin düşerse yardıma koşar ama eskisi gibi olmaz.
Çünkü sevgi çarçur edilecek bir duygu değildir. Seven insan bazen sevdiği için susar. Bunu da unutma. Sevdiği için giden de var. - +1 yıl
Sende haklısın ama cok buyuk yanlıs yaptı
- +1 yıl
Evet orasını bilemem bazen her şey karşılıklıdır, bazen insan yanlış yapar ve o suçlanır ama onu o yanlışı yapmadan önce yaşadığı birikimler ve onu zehirleyen şeyler önemlidir.
Mesela bende yanlış yaptım bir kadına sonradan çok üzüldüm ama onun yaptığı ve fark etmeden yaptığı bir çok yanlış bende birikti ve bu yanlışı yapmama sebep oldu. Bu bahanesi değil ama derine inersen bu böyle. Eğer biraz empati yaparsan kim haklı kim haksız tam görebilirsin, ha bu arada olayı bilmiyorum sadece bir örnekleme ile karşı tarafla empati yapmanı istedim. Haklıyım demek için 50 kere düşünmek gerek derim. Hemen kendince olayı kapatma, ama cidden haklı isen o senin bileceğin iş tavrını koy. - +1 yıl
Tamamda aldatma vb yok sadece agız dalası inat hakaret falan ortada bişey yok dogru surust
- +1 yıl
Yahu özler de hiç mi belli etmez arkadaş. Sizden uzakta mesela telefonda konuşuyorsunuz, biraz anlatır derdini şununu şununu özledim der gözleri dolar sesi titrer.. yok abi kaya gibi ama ne kadar özlediğini bilirsiniz yine de ya eğer gerçekten tanıyosanız seviyosanız duygusal bi bağ kurduysanız içini bilirsiniz karşınızdakinin ve yan yana geldiğinizde mutlaka hissettirir özlemini 🥲
Sanki hiç duygularımız yokmuş gibi şu yazdığın başlığa bak...
İlla ki özleyecektir o da.010 Yorumla- +1 yıl
Evetde erkekler her zaman gurur yapıyor karsıdan bekliyor bazı seyleri zaman gecince farkına varıyorlar ama bu sure nedir sence
- +1 yıl
Genelleme yapıyorum belki kusura bakma ama cevremdeki erkekler hep böyleydi bu zamana dek hep zaman gecince farkına vardılar bazı seyleri ama o zamanda cok gec olur diye korkuyorum
- +1 yıl
Haklısın genelleme yapmamak lazım
- +1 yıl
Aynende bana öylesi denk geldi
- +1 yıl
Allah korkum var kimseyede bişey demedim sadece bana denk gelenler öyle dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence başkasına gitse de senin gıbı seven bulamazsa sana geri döner. Tilkinin dönüp dolaşacaği yer Kürkçü dukkanidir. Ama seviyorsan gurur yapma bence
13 Yorumla- +1 yıl
Bebegim hep ben yazdım bugune dek artık kavak tadı verdi ve kavgada ben özür diledigim halde bana hakaretler vb etti bende ayrıldım sonunda
Cevap sahibi+1 yılTek taraflı gibi olmus ya çok sinir bozucu bnce o zmn bekle sen biraz zmn geçsin
- +1 yıl
Aynen öyle yapıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Hayırlısı olsun havalarında gezen bir insanın 4yıllık ta olsa umursamam deneme tahtasımısın sen
013 Yorumla- +1 yıl
Hayır değilim tabiykide ama araya hicbirinin girmedi ilgi cekmek icin yaptıgını dusunuyorum suandada hala benim kurallarıma gore takılıyo falan sifresini biliyodum değiştirmiyo falan bilerek
- +1 yıl
Aynen öyle bilemiyorum ne yapicagını
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Yani sence ne kadar süre gecince aklı basına gelir
- +1 yıl
Acık sozlu ol
- +1 yıl
Oto derken
Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. yazar ya da yazmaz olurya barisirsaniz ayni hataların olnayacagi ne maglum akilli olun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhic ummadığın kadat cok ben ben degilim... olmuyor cok zor durumdayim... ne yapacam nasi olacak nasil devam edecem olmadi olmuyor sanirim artik kendimi kaybettim.. ruhumu kaybettim..
00 Yorumlaözler ama gurur yaparlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle haklısın benimde bıkma nedenim sürekli gurur yapması zaten
+1 yılasıl erkekler daha fazla Özler ihtiyaç duyar.
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman neden yazmıyor sevdigi halde
- +1 yıl
vurur yüze ifadesi , gurur yapıyor bitanesi
- +1 yıl
Hahahha aynen güldürdün beni valla allahta seni güldürsün
- +1 yıl
inşallah :)
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aşkta gurur yoktur boşa bekleme yaz ona
011 Yorumla- +1 yıl
Hep ben yazdım bu zamana dek
- +1 yıl
Öyle bişey yapmaz o cok sevdigine eminim zaten 4 senelik ilişkiden sonrada 1 ay sonra hemen yenisini buluyosa zaten yolu acık olsun dedim ya hep ben yazdım gururumu ayaklar altına aldım ama artık yetti
- +1 yıl
Valla orası karakterle ilgili bişey benim eski sevgilim beni aldattı her boku yedi ben agladım sızladım simdi her sene geri donmeye calısıyo bana sallamıyorum benim yeni bir ilişkim oldu onun işi yolunda gitmedi o karakterle ilgili bişey karakterin yoksa hicbi şekilde mutlu olamıyosun zaten
Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Yine yazar 4 sene az degil
03 Yorumla- +1 yıl
Bebegim evetde sence ne zaman aklı basına gelir
- +1 yıl
10 gün oldu :(
+1 yılNiye bizim kalbimiz yok mu?
04 Yorumla- +1 yıl
Var ama belli etmiyosunuz sanırım
- +1 yıl
Ağırbaşlı olmak iyidir her zaman
- +1 yıl
Evetde bu agırbaşlılık değil ki benimkinin yaptıgı salaklık
- +1 yıl
Seninkini bilemem ben genelleme yaptım.
odunlar düşünemez ki tatlım :D
10 Yorumladönmez ciddi olsaydı 4 senedir evlenirdi
34 Yorumla- +1 yıl
Yaşımız kücüktü
- +1 yıl
Sende haklısın ya
+1 yılYok erkekler robot sevmez ozlemez dusunmez
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa özler
012 Yorumla- +1 yıl
Cok seviyor eminim ama hayırlısı havalarında erkek gozunden sen olsan napardın
- +1 yıl
Ben olsam dibine kadar özlerim hata bendeyse birçok şey için uğraşırım o kadar emek-yıl heba edilmemeli
- +1 yıl
Aynen katılıyorum benim hatalarım vardı ama ben özür dilememe ragmen bana cok kırıcı seyler soyledi bende dayanamayıp ayrıldım
- +1 yıl
Hatalarını bilmiyorum ama hatalarımdan ders çıkardığını falan söyleyebilirsin. Bence hemen kestirip atmayın biraz daha çaba sarfet barışmak için baktın olmuyor boşverirsin hiç olmazsa ilerde elimden geleni yaptım deyip pişman olmamak için ama gerçekten seviyorsan hala
- +1 yıl
Söyle söyliyim ben özür diledim defalarca aradım hepsinde kendini agırdan sattı bende en sonunda yolun acık olsun dedim bu durumda onun bazı seyleri farkına varması gerekiyo
- +1 yıl
şu an o sen böyle yaptığın için de seni elinde olduğunu düşünmüştür Yani avucumda diye.. baktın olmuyor zorlama illaki geri gelir büyük ihtimal
- +1 yıl
Dogru belkide oyle dusunuyodur sence ne zaman basına dank eder mesela biz kızlar genelde 1 haft sonra acısını hissediyoruz ayrılıgın siz erkekler icin nasıl bu surec
- +1 yıl
Erkeğe göre değişir bu durum Fakat yokluğun bir kaç güne kafasına dank edicek özlem başlayacak, şu an belli olmaz ama ilerde yokluğunu dibine kadar hisseder
- +1 yıl
Haklısın galiba hayırlısı olsun
- +1 yıl
Tabikide herşeyin hayırlısı, dert etme bu kadar umarım herşey düzelir kalın sağlıcakla
- +1 yıl
İnşallah sende
- +1 yıl
İnşallah bakalım
ozler
08 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman yazar peki aklınız basınıza gelir
- +1 yıl
Yeni bulsada bir ben olmaz sanmam cok fedakarlık yaptım
- +1 yıl
Gercekten kötü bir durum allah büyük
- +1 yıl
Teşekkürler
özler
03 Yorumla- +1 yıl
Bir erkegin ne zaman aklı basına gelirde yazar hatasını anlar peki
- +1 yıl
Teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılOzlemezmi bea
04 Yorumla- +1 yıl
Özlersede ne zaman yazar
- +1 yıl
Ayriligin siddetine bagli
- +1 yıl
Aldatma vb ciddi bişey yok agız dalaşı
- +1 yıl
Bu sorular aslinda cevabini 2 seven kisinin haricindekilerin bilemeyecegi bir durum ancak cok fazla surecegini sanmiyorum yakinda donus yapacaktir.
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Özler tabikide
03 Yorumla- +1 yıl
Peki ne zaman aklı basına gelir sence cunku erkekler gec farkına varıyo biraz
- +1 yıl
Zaten 10 gündür ayrıyız Şu an hayırlısı diye tweet paylasmıs amacı ne anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDönmez
07 Yorumla- +1 yıl
Neden dönmez hala seviyo eminim
- +1 yıl
Neden dönsün adamı terk etmişsin gurur diye birşey var
- +1 yıl
Evet haklısın gurur diye birşey var ama o benden ayrılsa bile ben ona hep dondum yazdım
- +1 yıl
Madem dönmesini istiyorsun neden ayrıldın diye sorarlar adama
- +1 yıl
Cünkü ben özür diledigim halde bana hakaretler etti bende ayrıldım
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
- +1 yıl
Aynen hayırlısı
+1 yılTabiki
00 Yorumla
+1 yılseven adam özler
01 Yorumla- +1 yıl