Ağlayarak ayrılan erkek geri döner mi?

Merhaba öncelikle. Bundan 2 hafta önce erkek arkadaşım benden ayrıldı. Ayrılırken seviyorum ama yapamıyorum diyerek ağlayarak ayrıldı. Aramız çok iyiydi benimle gelecek planları yapıyor, aradığı kişinin ben olduğumu söylüyordu. Arada ufak tefek kavgalarimiz oluyordu ama kavga etmekten nefret ettiği için bunları gözünde çok buyutuyordu. Ayrılırken ben kavga sevmiyorum sana bunu söyledim devam etsek sevicem ama umursayamiycam dedi. Yüzyüze konuşup bitirmek istedim görüşmek istemediğini gorusurse uzulecegini söyledi. Okulla, işle ve ailesiyle ilgili problemleri artmıştı son zamanlarda her yönden stres altindaydi sürekli kendini düşünmeye başlamıştı. Arkadaşlarıyla görüşmek istemiyor depresyonda gibi tahammulsüzdü. Görüşüp son kez ayrılma konuşması yapacaktik fakat bugün onu da yapmak istemediğini söyledi. Bu kişi sizce döner mi? Çok inatçı ve tukurdugunu yalamaz birisi. Ayrılırken bir gün tekrar olur mu diye sordugumda bilmiyorum demişti fakat ben ona o aralık bıraktığı kapıyı benim kapattigimi söyledim ayrıldıktan sonra. Döner mi, dönmesi için ne yapmalıyım? Benimle iletişim haline geçmiyor ayrıca. Aynı okulda falan da değiliz hiç bir ortak yerimiz yok yani.
Ağlayarak ayrılan erkek geri döner mi?