Yoksa size sıkıcı mı gelir bu?
Dini kurallara uyan bir kız, dikkat eden önemseyen bir kız...

Genellikle erkekeler sirfinti olup namuslu kiz ariyorlar, yani tesetturluyimn dikkat eden birisyim nisanlimda oyleydi sozde ee ailemde dikkat edio yasamina kuzenide nisanliydi ayni donemde kizla oglan herseyi yasamislardi yakinen biliyorum kiz zaten rahat aileside oyle onlaf gibi bir nisanlilik donemi beklediler bendende iste dugunlerde gobek atmami 12lere kdr durmami bulusmamizin aksam gec saatlere kdr olmasini falan, her erkek kaldiramiyor maaalesef hem kapaki olsu hemde cok yasamasin istiyorlar..
Evlendiniz mi
@calimera06 Nisan attim evlenmedim
Bencede daha doğru göbek atmak nedir diğeride aynı şekilde kapalı olmayan bile yapamayabilir onları dediğin erkekler kendi gibi birini bulmuyo bundan dolayı kendiside mutsz oluyo karşısındakinide mutsz ediyo
@calimera06 erkek ilk once aileyi mutlu etmek icin evleniyorsa iste kapali su bu dieye o birliktelikte evlilikte yurumuyor canli sahitiyim, annesinin isine gelmeyince aramizdaki bag koptu seven ve gercekten boyle bir es isteyen erkek demiyorum adam ilk once sevdigine sevdiginin degerlerine sahip cikar, ilk once karsinizdakini seversiniz onun icin tum ailesini seversiniz sayarsiniz, illllaa annesini annem gibi sevmek zorunda deilim fitratende mumkundeil ama onun sevgisi icin severim aslda saygusizlik etmem, bende nisanlim namazinda iste ayaklarinin ustune basiyir diyerek tanidim sonra sevdim oyle cikmadi, karaktercok onemli o hassasiyet bazen cok farkli insanlarda bile olabiliyir, benim bu tanidigim aile kardesi bile kapali ama ben dugunde oynamak istemeyince anlamsiz bir sekilde uyuz oldular:) 1000kisilik dugunde bir kapalinin gobek atmasini hos bulmuyorum neresi garip, herkes akrabamiz diolardi boyke bir sey olabilir mi ;)) akraban bile olsa ne gozle baktigini nerden bileceksin
Düğün mü kına mı sonuçta erkeklerde var düğün olmulş muydu
Dinine bağlı olmak ya da tesettürlü olması mı kriter ciddi olamazsınız dine bağlılık namaz kılmakla tesettürle olmuyor erkekler bu sözüm size tesettürlü bayan istiyosanız acıklarla gönül eğlendirmeyin kardesim
Benden uzak Gök Tengri'den de uzak olsun mümkünse. Bana Orta Asya bozkırlarından gerçek Türk gerek, Arapın dini ile asimilasyona uğramış kendini Türk sanan ve kendini yarım sayan kadınla işim olmaz.
Senin dini inancın İslam değil herhalde. Bundan kaynaklı :)
Seninki de arap dini herhalde. Az ötede araplaşın.
Arap dini mi? Allahın dini. Ötede zevzekleş
Hiç araştırmadan sorgulamadan hareket ettiğiniz için her şeyden bihabersiniz. Eğer bu din tanrının dini olsaydı her dilde ibadet edilirdi.
Din dersi vermeye de çalışma çocukluğumdan beri yıllarca din dersi alıp imam hatip bitirdim ve sizden farklı olarak sorgulamayı tercih ettim.
Siz sorgulamaktan korkarak ot gibi yaşamayı tercih ediyorsunuz
bilgelikyolunda.files.wordpress.com/.../...mez.jpg
Kişiye göre değişir mesela ben muhafazakar zihniyette biriyim yaşam tarzım böyle ve hayatıma alacağım insanın da benim zihniyetime uygun olmasını tabi isterim :)
Cevap
60Cevap
Dindar olmayan biriyle evlilik düşünmem zaten..
#Vesselam
Zaten benim için değil, Herseyini ALLAH için yapiyorsa isterim tabi neden olmasın.
Bu görüşte olan erkekler de var. Neden evlenilmesin ne güzel işte, erkekler demişsin ama görüşleri merak ediyorum :)
İsterim tabi ki dindarsa zaten o kizla evlenilir dindarsa
Edepli ahlakli olmasi yeterli. bir insani dini kapsamlar icinde degerlendirmek yanlis
Vardı öyle biri
Sonra oda gitti dedim yapacanız işin ameke hayvan gibi terkediyonuz len mık
zevkler ve renkler tartışılmaz. herkesin hoşuna gidecek belli özellikler vardır
Dindar bir insanın istemeyecek kişilerle ne işi olur zaten. Erkeklerin ne düşündüğü önemli mi sence? Emin ol dindar ve bir o kadar da sosyal kişiler var. ;)
Hayir , anlasamam. Her aksam yarim sise kirmizi sarap icerim bosar beni..
Yani ben dindar bir eş isterim ama bir takım kural ve şartlarım var ama genel olarak dindar isterim yani
türkiyedeki erkeklerin çoğu zaten sıkıcı ve müslüman başka seçeneği yok amerikaya kız istemeye gidecek hali yok
Kafa dengin olduktan sonra diyer her yönüyle uyusur dindar veya diyer yinde dusunmesi pek onemli degil ole dindar insan var ama akli fikri kötülük baska seyde
Selamun aleykum canlar. Aslinda isterim neden olmasin. Hakkiyla tasiyana eyvAllah. Ama tesetturden ote kisilik cok onemli. Karakteri oturmamissa kimse kusura bakmasin tesetturu takmasinin bir anlami kalmiyor...
Dindar bir kiz isterim , bu tur fotograflari paylasicak bir kiz istemem bu nasil dindarlik
Tabi isterler zaten ben kapali olup sevgilisi olmayan cok az kisi taniyorum
@Ehlivukuf 2-3 tane ki cevremde cok kapali var mimar bey :)
Evet kesinlikle dindar efendi isterim. Aslında açıksaçık şımarık kızlardan sıkılırım ve sevmem
Şimdi burda isterim derler nerde yollu var ona giderler. Boşver bacım yalan dünyanın bktan erkeklerini.
İsterim tabi ama yatakdada beni mutlu etmesini bilmeli
Ne yani? Dindar olunca cinsellik olmaz mı sanıyorsunuz?
Bilmem
Herkese göre farklı bu aile yapısı bu şekilde ise hoşuna gider. Ama aile yapısından yoksaistemez saçma soru
Ben kuzenim böyle ve ona aşığım offff söyleyemiyorum
Severim tabiki ALLAHA aşık bir kul ve bana sadık bir insan demek bu
Dindar olmanın tesettürlü olmakla alakasi yoktur bunu bir öğrenin önce.
Seviyorsam neden olmasın. Ama fetöcü gibi birşey olmasın mümkünse onlarda derin dinciydi ya!
Dindar olacak ama yatakta iyi olmalı sıkıcı olmamalı yatakta öyle olsa tam evlenilecek kız işte
Dindar kız deyince neden aklınıza yatakta sıkıcır fikri geliyor?
Bazıları sıkıcı oluyor tamam bir sınır vardır yatakta ama dinen sakıncalı olmayan herşey yapılmalı bence
Bana karışmayacak ise. İstediği gibi yaşayabilir. :/
Gözümde, diğer kızlara göre bir adım öndedir.
Allah ayırmasın sizi o zaman
@kotukizzx yok sevdiceğimle o kadar yakın olunca kıskandım sen hayırdır? 😂
Evet isteyebilirim ama aşırı olmayacak şekilde.
Bence cok hos bir durum. Neden istemeyelim ki
Dindar bir eşim olsun istiyorum
Dindar olması en önemlisi.
Evlenilecek bir kızdır o istw ben evlenirim
Örümcek kafalı olmadığı sürece güzel olurdu.
Benim için dini önemli değil
Düşünceleri önemli
Yani beraber oturup namaz kılarlar harika olur
Dindar erkek versiyonunu söyliyim istemem
Gerçekten dindarsa olur tabi. Ama gerçekten!
tabiiki isterim zatenöyle istiyorum
Evet istediğim de o zaten
Olabilir tabii neden olmasın
Onun korkulariyla ugrasamam
Ateistliğimi kabul edecekse neden olmasın :)
Her şeyin normali daha iyi.
Istiyorum vlla ne yalan soyliyim
Hayırlısını isteriz her zaman herkese
olabilir anlaşırım yani
kim istemez de kim hakeder kısmı tartışılır
hemen gelsin hemen tanışalım
Ben ateistim
isterim
Hayir iskence gibi olur evlilik
Ne gibi mesela?
Gece cikamam disariya kufur edemem. Antalyaya otele tatile gidemem daha cok seyler. tabi dinsiz istemem ama ortasi iyidir
Sende gitmessin olur biter yanj
Oha 😂 tamam simdiye kadar asik olmadim ama oyle birine olursam fikrim degisebilirde
Kesinlikle istemem
İsterler.
istemem
BENCE SIKICI
Çok güzel olur
İmkanı yok.
Guzel ve zilli. Olsun
tabiki isterim..
Bana uymaz.
İsterim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar