Hormonları dizginlemek mümkün mü?

Karşı cinste hepimizin aradığı, istediği, ilgimizi çeken bazı fiziksel özellikler vardır bu kriterler herkeste değişkenlik gösterir. Benimde var öyle bir listem ve birkaç ay önce resmen bu isteklere göre yaratılmış gibi (tövbe ama harbiden öyle) bir çocukla tanıştım. Gayet iyi anlaşıyoruz, hafta içleri sürekli beraberiz ayni derslere giriyoruz ediyoruz, takiliyoruz yani. Buraya kadar iyi güzel sıkıntı yok. Ama mevzunun koptuğu yer şurası ki kendimi ne kadar şartlarsam şartlıyim onu arkadaş olarak göremiyorum. Aşk değil bu, sevgi falan da değil. Öyle iki güne bağlanacak bir tip değilim zaten. Sıkıntı tamamen hormonal. Buna eminim çünkü onu göremediğim günlerde (hafta sonları ya da derslere gelmediğinde) özlemiyorum. Gün boyu aramiyorum, etmiyorum dert olmuyor yani. Ama onu gördüğüm anda aklıma bir yığın şey geliyor. Onu arzuluyorum. Bu kesin. Ve daha da beteri ondan başka kimseyi istemiyor olmam. Yakışıklı çocuk ama ondan daha iyisini bulabilirdim ama istemiyorum. Yanımda olduğu her an inanılmaz bir dokunma isteği geliyor. Şakalaşirken sırf bahane yaratıp saçlarıyla falan oynuyorum ama yetmiyor. Bu hormon meselesini çözebilen var mi aranızda? Abi bir gün üstüne atliycam diye korkuyorum sevgilisi var lan çocuğun 😒
Hormonları dizginlemek mümkün mü?