Arkadaşlar Bir Bayan Bir erkeği neden Faceden Engeller?

Arkadaşlar benim kız arkadaşımla küseli 2 ay oluyor fakat en son yüz yüze 2 hafta önce karşılaştık ve geçen gün beni faceden engellemiş. Sizce engellemesinin sebebi ne olabilir. Aklıma 3 - 4 şey geliyor. Ve kesinlikle erkek arkadaşı filen yok. Çünkü facesindeki tüm erkekleri silmiş. Kız arkadaşımı faceden silen bendim.2 ay sonra hiçbir mesaj atmadığım halde engellemiş.
1.) Ya unutmaya çalışıyor. Aşk acısı çektiği için ve Artık benim dönmeyeceğimi düşündüğü için kafasında da bitirmeyi planlıyor.

2.) Ya kendisini merak ettirtip yanına gidip konuşmamı bekliyor. Kendisini özlettirmeye çalışıyor.

3.) Çevresinde benim hakkımda başkaları yalan yanlış birşeyler söyleyip benden soğutmaya çalışıyor.

4.) Veya sen beni faceden sildin. Bende seni engelliyorum. Diye düşünmüş olabilir ve lakin. Bu düşük ihtimal çünkü ben sileli 2 aydu. Engel yiyeli 3 -4 yün oldu.

5.) ya da kafasında tamamen bitirdiği için diyecem. Bu sefer zaten ona ulaşmıyorumki. Rahatsızlıkda vermiyorum ne diye engelleme ihtiyaci duysun?
Arkadaşlar Bir Bayan Bir erkeği neden Faceden Engeller?