kendisine o kadar çok şey yazdım ki gorusmekle birşey kaybetmeyecegini eğer bir daha görüşmek istemezse onu kesinlikle rahatsız etmeyecegimi birkaç soru sordu yasin kaç filan seni tanımıyorum filan dedi bende bunun için uğrastigimi onu uzmeyecegimi söyledim şu an hala cvp gelmedi muhtemelen düşünüyor geri çevrilmek istemiyorum beni kirmamasi ve bir kerelik görüşme isteğimi kabul etmesi için ne yapabilirim
Josephyusif sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
baştan sen onu pofpoflarsan nasilsa bu benden hoslaniyor deyip kendini bir sey sanacak.. keyfine birakmissin o yuzden cani isterse konusur tanisir.. sen agzinla kus tutsanda o istemezse nafile..
01 Yorumla- +1 yıl
onun ilgisini pofpoflamadan nasıl cekebilirm?
En İyi Cevaplar
Ben şahsen instagramdan bana yazan biriyle buluşmam ama sen bilirsin. Sevgi aşk vs neyse bu kadar basit olmamalı...
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın ve aşkı ve sevginin dwgerini çok iyi biliyorum ama şurada yanlışın var ben bu kıza aşık olmadım sevmedim sadece tanışmak için görüşmek istediğimi söyledim yanlış olan nedir
- +1 yıl
Güvenemez ki insan instagramdan gördüğü birine. Yanlış anlama senin için değil fakat niyeti kötü olanlar, hesabı gerçek olmayanlar var mesela çok yaşlı biri çıkabilir karşına ya da bilmiyorum tehlikeli biri. Bu dönemde sanaldan başlayan bir ilişkinin yürümesi çok olasılıklı değil bence. Tanımak istemene saygı duyuyorum fakat senin de bildiğin gibi bu gibi bazı durumlarda kadınlar için şartlar aynı olmuyor tanışmaya gitmekte. Belki önce uzun süre yazışmak daha iyi olabilir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar Ne Diyor
20
+1 yılsen yazicagini yazmışsın Zaten yani bu saatten sonra ypman gereken tek şey beklemek. bide çok üzerine düşme bence
014 Yorumla- +1 yıl
bu konu kapandı gitti o yazdığım gün bitti bende rahatsız edecek degilim bitti gitti ama o gün için üzüldüm neden güven kazanamadim diye ya da bilmedigim başka birşey mı vsrdi bilmiyorum
- +1 yıl
bilmediğin başka bir şey olmuş olabilir
- +1 yıl
ne gibi sevgilisi veya ilgilendiği biri gibi bir düşüncen varsa yoktu kimse hayatinda beni fotomla değerlendirdi baktı yazdıklarımı hissederek okumadi bile oysa çok güzel yazdım ama iyi oldu ben kalbe değer veriyorum bununla ilgilenmeyip görüntü kasıtlı goruscem tm deseydi bile güzel olmazdı kalp kırıcı çünkü
- +1 yıl
belki aklında biri vardı? bunu sen bilemezsin ki yani.
- +1 yıl
bence ya birine sadık kalmayı tercih etti ya da seni beğenmedi bu iki şiktan biridir
- +1 yıl
ne diyim peki beste geçmişte kaldı zaten iyiler kaybeder bunu bilerek yaşıyor iste
- +1 yıl
beğenmedi çünkü kalple değil fotoyla ilgilendi
- +1 yıl
yapacak bir şey yok. üstüne bir çizgi çek ve yoluna bak. demekki hayırlı değilmiş böyle düşün.
- +1 yıl
hayır ne güzel yazdin beni gören birşey midr acaba ;(
- +1 yıl
neden görmesin? Allah kullarına herzaman hayırlı kapılar acar
- +1 yıl
inanmak dan başka çare mı var işallah dediğin gibi kalbime dokunacak biriyle karşılaşirim
- +1 yıl
inşaallah
- +1 yıl
teşekkürler görüşün için iyi birisin gönlünce olsun herşey
- +1 yıl
teşekkürler
+1 yılAyni sehirdeyseniz ortak mekanlarda hatta ortak arkadaslar edinsene bence yaklasman daha kolay olur hem seni geri cevirmis reelde tanirsa ve hosuna gidersen sana karsi mahcup hisseder kendini
01 Yorumla- +1 yıl
aynı sehirdeyiz kız bir kere hyr dedi ama onun kız arkadasinin birisi benim arkadaslarim arkadaşı rica etsem tanıştırır onunla tanisirsan oradan mutlaka o kıza da ulaşırım dene mı diyorsun
nazik davran ve guvenilir biri oldugunu ona ustu kapali bir sekilde anlatmaya calis ama ilk once iliskisi ya da sevdigi biri var mı bunu ogren
060 Yorumla- +1 yıl
olsaydı bu kadar benim yazdıklarımı okuyupda susmazdi söylerdi kimse yok hayatında
- +1 yıl
ama susuyor okuyor susuyor ben yazdikca okuyor susuyor
- +1 yıl
yok kimse yok neden susuyo olabilir
- +1 yıl
napayim yazayım mı durmadan güzel sözler yazilar
- +1 yıl
cvp ver susma bende bileyim ne düşündüğünü aklini değil kalbine bak dedim akıl yanılır kalp doğru yolu gösterir susma dedim okudu sustu anlamadim
- +1 yıl
nasıl adım at?
- +1 yıl
böyle değilde şunu yazdım görüşerek birşey kaybetmeyeceksin seni rahatsız, Edip uzecek değilim dedim o gün buluştuk sen bir daha görüşmek istemedin tm derim susarim dedim ısrar edip seni uzecek değilim dedim
- +1 yıl
gülmeyi seviyorum. gibi birşeyler yazmış fotosununn altına bende msjda o fotodaki gibi guldurebilecegimi dile gdtirdim susuyor neden cvp vermez ki off
- +1 yıl
cvp vermediği için düşünüyor diyor içim umutla bekliyorum
- +1 yıl
birde aşırı duygusalim az konuşalım hemen baglanirim bitince de uzun süre üzülürüm bu ozellugimi hiç sevmiyorum aşırı duygusal olmak hiç güzel değil
- +1 yıl
bilmek de iyi değil ki bilmesem daha iyi bilince daha çok acıyor canın
- +1 yıl
evet durum bu şekilde aynen özet halı net
- +1 yıl
ben mutlu olmayı yasayamadim sevginin sadece acı tarafında kaldım sevdim sevilemedim duygularımla dalga gecer gibi acı çektim o kadar sevdim ki neler yaptım sevgim yüzünden ama sadece canım yandı şu an da kendimi hayata bağladım toparladım eksik olan sey sevgi birine ilgi duymak bağlanmak sevmek sevilmek güzel olan mutlu olan tarafını yaşamak istiyorum olmeden ama cabam sonuç vermiyor uzuluyom
- +1 yıl
bilmiyorum çok yoruldum artık gercekden zaman çok boşa geçiyor bugunu yarını sevdiğin kişiyle paylaşmak istiyorum artık bir gün daha o kişi kimse onsuz gecmesin
- +1 yıl
bunu artık duymak istemiyorum çok yıprattı. bu sabır etmek zamanı durdurmuyor bu yüzden bekle bekle iyi olan ne var acı içinde diye gözüme çarpıyor bu sebepten iyiliği bırakmak istiyorum kötülerin kazandığı iyilerin evinde yalnız başına oturup sadece hayel kurduğu bir yaşam ve sabır et artık birseylrr yasanmali bence
- +1 yıl
hızlı da değil gerektiği gibi ama boyle boş boş değil gercekden birisiyle sevgiyle
- +1 yıl
beni o kadar insan anlıyor ki ama şu an o kız hala ona kendimi anlatamadım eger kabul ederse ona gün papatya alicam kendim bileklik yapıyorum rengarenk bileklik yapicam çok güzel sözler yazılar yazicam ter temiz onları dosyaya koyucam karşısında o gün olursa nasıl olsa o susacak benim konuşmam gerekiyor konusturmam gerekiyor sadece ne konuşabilecek ikizi kafamda canlandiramiyorum onu sikmadan ne konusabiliriz bunaltmadan ne konuşursak hoşuna gider yüzü guler
- +1 yıl
şu an ona bunu yazdım okudu ama cvp yok
- +1 yıl
Israr ediyor gibiyim şu an sana tek amacım güvenmeni istiyorum seni zora sokacak kaygilanacagin bir durum olmadığına ikna etmek istiyorum şu an sana karşı buradan yapabildiğim tek şey bu ne istiyon şöyle yazayım mı susayim mı cvp ver evet de hyr de tm de bir kerelik sana izin vericem de de ama görüşmem için kirmani gerektirecek en ufak sebep yok aklinda ne gibi soru işareti var bilmiyorum varsa sor soyliyim
- +1 yıl
artık mesaj atma da demiyor
- +1 yıl
hiçbirşey demiyor susuyor sebep nedir anlamıyorum bak sende okuyon susmani gerektirecek ne var yok demi konuşuyorsun kötü bir durum yok hyr de tm de sus de mesaj atma de birşey de yok kabul edecek ama bunu yazamıyor bence
- +1 yıl
durduramiyorim kendimi durmadan yazmak istiyorum ona ama okuyor cvp vermiyor senin dediğini yaptım aslında şu an Gökçe ama neden susar ki bu kız?
- +1 yıl
basit kırmak istemiyorsan tm dersin ne diyeceğini bilmemekte bir acayip ama susmak da karşı tarafi ne hale getiriyor seninle biri ilgilense böyle sanaldan mesaj atsa napicsn susacak misin
- +1 yıl
tm ama en azından kotu de olsa cvp verirsin demi ilgilenmiyorum mesaj atarsan engellicem gibi de olsa birşey dersin demi
- +1 yıl
nasıl yalvaranlari
- +1 yıl
hosunami gidiyor bu
- +1 yıl
konus diye ısrarla. mesaj atıyor onu mu diyorsun
- +1 yıl
o şekilde ne diyim snein tercihin
- +1 yıl
ama bunun sana yapilmasini istemezdin sanirsam
- +1 yıl
yapmiyacaksin :))
- +1 yıl
net ol bence bazı kararlar SEnin için doğru olsada düşünmek gerek karşı tarafın canı acıyor mu acaba birbirinizi tanimasanda bir insan var sonucda istemiyorsan yapimiyacaksin felsefe bu :)
- +1 yıl
ne güzel anlasabilmek :))
çünkü kimseyi kıracak üzecek kadar yasamiyacagiz bari o kısa omurde de iyi. olani yapalım uzmeyelim kimseleri
+1 yılBana aynı tavırda yaklaşsalar ben bunu biraz sapıkça karşılardım..
11 Yorumla- +1 yıl
sapıklık yapmadım ama güzelce tanismak istiyorum bunun içinde oturup konuşabilirsiniz dedim insan gibi
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Etkilenirse ne olursa olsun bisekilde olur. Etkilenmezse kendini kurban dahi etsen tinlamaz akisina birak
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa zorlama. Kimse tanımadığı kimseyle görüşmek istemez.
02 Yorumla- +1 yıl
tanışmak istiyorum bende zaten bunun için görüşmek istiyorum yani netde gördüm diye tanısamamazmiyiz bu mudur?
- +1 yıl
Ee istemiyor kız ama
Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. zordur ya kadin interneten bilmediği bir erkekle buluşmak
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama ona şu ana kadar belki bu şekilde birçok kişi rahatsız etti ama üç kelime 5 kelime yazip gitmistir gitmedim farkliyim demedim bunu anlayan ne varsa yazdım
+1 yılsoru : bir kıza dm'den nasıl yürünür?
cevabım : kesinlikle yukarıda yazan şekilde değil05 Yorumla- +1 yıl
yürümedim yapma sadece tanışmak istedim bu kadar
- +1 yıl
biri mahalle ağzı biri kibar hali ne fark var
en başta mesaj atmak hata, ilk başta kızı takip edeceksin, like'layacaksın birkaç fotoğrafını. ortak noktaları bulmaya çalışacaksın ondan sonra mesaj. - +1 yıl
bunu demedim tm mesaj attım ama bütün fotolari likeladim
- +1 yıl
zaten sonra o cvp verdi
- +1 yıl
ortak noktalik hiçbir bağlantı yok yakalayabilecegim bütün noktalara baktım kıza resmen beni kırma ne olur TM de birşey kaybetmezsin diye yalvarır gibi oldu çaresiz bıraktı beni
Bişey yapamazsın bu onun kendi kararı istemezse de zorlama
03 Yorumla- +1 yıl
bitti olmadi :(
- +1 yıl
öyle oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılNetten yazanlar genelde abana olduğu için guvenememis olabilir. Kimlik fotosu çekip at belki saçma gelir ama duruST olduğunu anlar
08 Yorumla- +1 yıl
sonuçlandı hyr dedi üzüldüm bu kadar neden bekledi anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm kafana takma kardes hayırlısı olsun
- +1 yıl
kafama taktigim mesele şu bu kadar yazdım dinledi okudu saatlerdir niyetini neden basda söylemedi bu kadar uzun surmezdi daha az kafama takardim disarinin kötülüğü kizlara bulaşmış gibi herkesi ayni görüp yargiliyorlar bu daha kötü oluyor benim icin
Cevap sahibi+1 yılYa sanırım beğenmedi. Kızlar böyledir beğendiği adam torbaci olsa iyi tarafını bulur ama beğenmediği melek olsa uzak durur
- +1 yıl
çok yanlış bir düşünce bu yüzden iyi insan kalmayacsk
Cevap sahibi+1 yılValla iyi kıza kötü erkek ; kötü kıza iyi erkek denk geliyor ben de bunu anlamadım kardesim
- +1 yıl
sen de bana sabır et doğru kişi çıkacak karşına demiyeceksin o zaman
Cevap sahibi+1 yılYoo. Kismetinde varsa çıkar zaten. Ama doğru yerde aramak lazım. Mesela barda ya da her gün kafelerde gezen veyahut internetten yurudugün ve sana cevap veren hatunlar, cok erkek kankası olan lar genelde uzerler ve şansın kapanır. Hepsi demiyorum ama geneli böyle
Kiz hakli olarak once reddedebilir yani senin onu ona zarar vermeyecegine dair emin oldurmak zorundasun
07 Yorumla- +1 yıl
şimdi gercekde gorusevlbiliyor olsaydık dediğini yaparım zaten sanal nasıl ikna edeyim o kadar çok şey yazdım ki sayfalarca
- +1 yıl
ben kendimi herkesin yerine koydum benim yazdığım kadar biri bana yazsa guvenemiyecek bir mevzu yok kuytu köşede oturmucaz ki nerde iştersen orda oturalım dedim herkesin içinde napicam kötü biri değilim ki gelse çiçek alıp giderdim karşı sınavda oturur sohbet edicem altı üstü bunun için ne güveni lazım hak ver lütfen ne yapabilirim 100 kere pişman olmayacaksın seni rahatsız edecek üzecek bir durum. olmayacak dedim
- +1 yıl
bende onu diyorum senin fikrin ne sen olsan bu kadar yazsa
- +1 yıl
anladım çok net konuştum iyi niyetimde sadece tanisamk istedi m
şu an whatsapp grubunda konsey toplanmis seni tartisiyolardir 😄
03 Yorumla- +1 yıl
yok artık cidden kötü bir niyetim yok sadece tanışmak istiyorum bu kadarı
- +1 yıl
tm haklısın ne yapayım şimdi gerçek hayatımda sinifimda ya da ortak olduğumuz bir yerde denk gelse gidip konuşurum tanışmak istedigimi soylerim ama işte fikir yok mu ona ne diyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılUstune gitme bana biri çok fazla yazinca hic inandirici gelmiyor hosuma gitmiyor. Kacan kovalanirr
00 YorumlaKeşke bu kadar hizli davranmasaydin kizlar bu kadar tanisma merakli erkeklerden pek haz etmez çok istekli gozukme bence
17 Yorumla- +1 yıl
haklısın galiab
- +1 yıl
oda var ben sadece tanışmak istedim ötesi yok bu kadar
- +1 yıl
anladım ilk defa oldu bir daha yapmam zaten bikmis millet iyi kötü ayrımi yapamıyor buda sonra üzüyor en iyisi bulasmamak
- +1 yıl
anladım teşekkürler ne diyim
+1 yılDm den yazılmak bu olsa gerek 😇
01 Yorumla- +1 yıl
neden bu durumu böyle düşünüyorsun şimdi ben bu kızı gerçek hayatda ortak bulunduğum bir alanda denk gelse yine konusacaktim orda denk geldi tek istegim bir kere görüşmesi kendimi kanitlayacsgima inaniyorum
+1 yıldogru durustgelmen Lazm
03 Yorumla- +1 yıl
nasıl anlayamadim
- +1 yıl
dogru gel guven ver okiz gelir zaten sana
- +1 yıl
yalan katmadim yazdıklarıma zaten ama sonucda beni tanımıyor ben ise tanışmak istiyorum doğru yazdığımı nereden bilecek doğru yazsamda inanmak istemiyorsa inanmaz sanki
+1 yılkısaca dm den yürüdüm desene şuna
05 Yorumla- +1 yıl
şu an için öyle birşey yok sadece tanışmak için görüşmek istiyorum gorusebilmeye ikna edersem etkileyebilecegimi düşünüyorum yurumedim ayrıca lütfen yapma
- +1 yıl
kızlar böyle düşünür işte bunu demek istedim keşke karşısına çıkıp tanışmak isteseydin
- +1 yıl
şimdi hyr derse de gidip onu bulayım mı karşısına çıkıp merhaba sen hyr dedin ama vaktin varsa konusabilir mıyız mı diyim?
- +1 yıl
o zaman da pek iyi olmaz😕
- +1 yıl
evet olmaz kimse böyle birşeyler karşılaşmak istemez ben şöyle düşünüyorum onun aklina iyi biri olduğumu soktum onu biliyor ama nedense ikna edebileceğim birsey varsa söyleyin yazayım 1 saat oldu bekliyom onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok fazla da ısrarcı olma
güven ver yeter03 Yorumla- +1 yıl
güveni verdim çözemedim. durum cvp vermemesi susmasi
- +1 yıl
Israr ediyor gibiyim şu an sana tek amacım güvenmeni istiyorum seni zora sokacak kaygilanacagin bir durum olmadığına ikna etmek istiyorum şu an sana karşı buradan yapabildiğim tek şey bu ne istiyon şöyle yazayım mı susayim mı cvp ver evet de hyr de tm de bir kerelik sana izin vericem de de ama görüşmem için kirmani gerektirecek en ufak sebep yok aklinda ne gibi soru işareti var bilmiyorum varsa sor soyliyim
- +1 yıl
bunu dedim artık en son ses yok o kadar şey yazdım ki neden susuyor hala
Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. cok mesaj atma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacın ne
00 Yorumla
Daha fazla(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Instagram'da bir bayandan çok etkilendim ve mesaj attım ve onunla tanışmak istedigimi ve bunun için bir şans istedim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler