İkizler sevgilimden ayrıldım, onu çok seviyorum 4 senedir birlikteydik. ama bir konuda bana ısrarla yalan söylediği için ayrıldım. Nerdeyse 1 ay oldu ne o yazdı ne de ben. Hatasini anlamasini bekledim ama bu kadar süre geçtiğine göre sevmiyordur diye düşündüm ben ve sildim herseyini. O beni silmemişti. istediğim tek bir kelime söylesin bana, ne bu umursamazlik be adam 4 senelik iliski senin yalanların yüzünden bitti, acaba bugünü mü bekliyodun dört gözle? Ikizler sevmiyosa mi aramaz gururdan mi aramaz ben çözemedim siz yardim edin lütfen?
Cevabın nedir?
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. bende bir ikizlerim emin ol şu anda pişman ve senin mutlu olman için kendini senden uzak tutuyor ve hatasını gördüğü için artık seninle görüşecek hakkı olmadığını biliyor. şunu bilki o kendine senin ona ettiğin hakaretlerden daha fazlasını söyledi ve söylüyor. birde sen onu silince ona olan kinini görmüş oldu artık onu görmezsen en azından mutlu olacak yeni limanlara gideceksin.
ikizler kafasında bitirdiyse her yerde o konu biter noktadan sonra cümleyi devam ettirmez o zamana kadar herşeye denemiş ve yapacak birşey kalmamıştır.
sende hayatını yaşamaya devam et zamanla belki aranızdaki o soğukluk gider ve arkadaşlık muhabbeti yaparsınız24 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle tesekkur ederim yorumunuz için. Yani şöyle de bir durum var o zaman; hatasının farkinda aslinda ama bunu karsidakine belli etmek de istemiyo ayni zamanda? Uzak durmayi tercih ediyo dogru mu? Ben hem kinli oldugum için hem de vazgectigimi düşünmesi için sildim. Ayrica orda durmasinin bir mantığı olmadığı için. Durdukça biraktigi yerde oldugumu görecek ve hatasini anlasa bile bir rahatlik olacakti diye düşündüm, yaniliyor muyum?
İkizler+1 yılsen haklısın ama onun düşüncesi daha ileri biz tartışılacak bir durum söz konusu değilse tartışmayız veya demogoji yapmayız sen onu silmeseydin seni uğraştırıp yüzüne syleyeceği özürü oradan yazacak ve konuyu sonlandıracaktı sildiğin için bunu yapamadı şu anda sen sinirli ve kinlisin sana özür dilese dahi dinlemeyeceksin senin biraz sakinleşmeni bekliyor sen zaten ateşin oda benzinle gelmeyecek sen soğuduğunda yani sonrasında özürünü dileyecek o haklı demiyorum kesinlikle sadece düşünme tarzını söylüyorum onu biraz kendine bırak sende onu düşünme zamanı geldiğinde o da sana gelecek
onun sana geri dönmeside bekleme sen istesende o yapmaz artık bunu ona sana ihanet etti artık ondan sana yar olmaz
Soran+1 yılAnladım evet ben silmesem yazardi mutlaka. Ben artık ne geri eklerim onu zaten ne de adım atarim çünkü bu yaptigi ilk degil ve benim de bir sabrim var. Bu ilişki de böyle biter gider
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkizler burcuyum uzun dönemli ilişkim oldu aynı olay benimde başıma geldi.
Şahsen bunu burc ile alakalı bulmuyorum fakat benim yaptığım şeyde aynıydı bekledim bekler aramaz. Aradığında konuşur.
Fakat bitirmiş ise daha olmaz.
Seviyorsada sevgisi için herşeyi yapar.156 Yorumla
Soran+1 yılAslında beklediğini biliyodum ama tükürdüğümü yalamak istemedim bir de gönlümü alsın istedim. Gözündeki değerimi görmek istedim aslında çünkü biriyle konusuyodu benden sakliyodu ben bunu farkettim söyledim diye once baya bir inkar etti sonra sinirlendi. Ben de terkettim zoruma gitti yaptığı. Bu yüzden aramadim. Dün de sildim no falan . Simdi sildim diye o da tamamen bitirmiştir heralde
İkizler+1 yılO is öyle olmuyor işte ben yaşadıklarımı aktarıcam sana beni aramıyordu ama aklım hep ondaydi fakat hata benimdi biraz gurura bindirme olayı var.
Ama öyle bir gün geliyor ki sen arıyorsun bu sefer o bırakmıyor emin ol öyle olacaktır.
Özlemiştir bile çoktan eminim :)
Soran+1 yılO bana çocukluk resimlerini atmıştı ben de before-after yapmıştım, çocukluğundaki gülüşü ve son halindeki gülüşü ayniydi. ben de iki resmi birleştirip ona atmıştım ayrilmadan baya bir önce. Cok beğenmişti. Biz ayrıldıktan 1 hafta sonra onu profil yapmış ama ben umursamadım belki de sadece beğendiği icin yapti diye altinda baska bisey aramadım.
İkizler+1 yılÖzlemiş :)
Ama gururlu böyle giderse tamamen bitersiniz.
Soran+1 yılBen de cok özledim ama malesef bu sefer ben de gurur yaptim :( Dün sildigim için belki de bittik bile
İkizler+1 yılYok emin ol bitmez genede dediğim gibi herşeyi burc a varmamak lazım ben 1.5 senede kendime gelmiştim.
Ağır duygular yaşıyor kolay değil.
Soran+1 yılYa ama öyle bir havası varki hic umrunda degil sanki. Kaybetme korkusu yok ondan mı acaba? Yani nasılsa bir mesaj atsam o bana döner diyor bu yüzden mi? Ben en cok da böyle düşündüğünü tahmin ettigim icin sildim. Şaşırtmak için vazgectim sansın diye
İkizler+1 yılEğer sürekli döndüysen alınmıştır.
Dönme ki olayın artık ciddiyetine varsın herkes aynı şeyi yapar dönmez yani alışmış çünkü.
Soran+1 yılO zaman silmekle iyi mi yapmışım?
İkizler+1 yılTabiki yerini bilmeli kimse kimsenin eşeği değil karşılıklı yaşanmalı bazı şeyler.
Geldiğinde ise durumun ciddiyetini belirtirsin olur biter.
Soran+1 yılGelir mi dersin?
İkizler+1 yılOrasını kestiremiyorum ama geldiğinde nasıl geleceğini biliyorum 😊
Soran+1 yılNasıl gelcek :) dur ben tahmin edeyim. Yine umursamaz bir tavrı olacak bence gururdan kaynaklı. Hadi yine iyisin bak affediyorum seni havalarında :) dogru mu?
İkizler+1 yılDersini almış bir şekilde gelir.
Kaybetme korkusu yaşar.
Daha çok ilgi gösterir.
Sesini sürekli duymak ister vs.
Cunku eskisi gibi olmadığını bildiği için adımları daha dikkatli atacak.
Ama surdan anladığım kadarı ile sen öfkelisin önce onu bir yen :)
Soran+1 yılHem de cok öfkeliyim anladın valla :) hem bir kaşık suda boğmak istiyorum, hem de bağrıma basasım var.
İkizler+1 yılAsk meşk işleri ne yazık ki böyle oluyor yaşadığın duyguyu tam anlamı ile biliyorum.
Fakat aldatma falan varsa affetmemelisin geleceğin söz konusu.
Soran+1 yılAma hatasını anlamış bir sekilde gelmesi için uzun bir süre beklemem gerekecek sanırım.
Çünkü 1 ay oldu ama ben daha dün sildim onu önce bunu bir hazmedip ölçüp tartması ve ondan gerçekten gittigimi idrak etmesi lazim.
Ayrica ben böyle hatasini anlayacak diye beklerken hayatina onu mutlu edecek beni unutturacak biri de girebilir.
İkizler+1 yılSeni takip ediyordur emin ol :)
WP de sin görülme ıvır zıvır bakıyordur.
Soran+1 yılAa ama beni orda göremez ki artık sildim çünkü ve durumum resmim son görülme hepsi "kişilerim" :) yengesi ekli bende ama ordan bakmak isterse görebilir de o kadar merak eder mi bilemedim şimdi :D
İkizler+1 yılEmin ol eder :)
Bakar yani dedim ya kolay değil. Zamanını vermiş ne kadar yanlış yapmış olsada sızım yaşadığınız ağır duygular var.
Soran+1 yılSorma ya ben de onu cok merak ediyorum da bakmiyorum hic bir yerden tutuyorum kendimi. Bakalım ne kadar sürecek bu durum. Belki de tamamen bitecek bu şekilde. ben büyük konusmak istemem ama, bu kadar sabretmisken kesinlikle dönmem. Zaten ben dönersem şu durumda kabul etse bile herseyin acısını cikarmak ister, parmağında oynatır beni valla daha cok yaralar bilerek isteyerek. Yapmisligi var daha önce çünkü
İkizler+1 yılAldattysa iyi düşün tabi. Ama yapamaz artık çok mesafe koymuşsun
Soran+1 yılSilmekle fazla mesafe olmuş dimi?
İkizler+1 yılTabiki resmen sana ihtiyacım yok sen kim köpeksin demişsin 😂
Soran+1 yılAyy o da böyle düşündüyse yandım ben :D kaş yapalım derken göz cikarmayim :D
İkizler+1 yılGöz çoktan çıktı.
Aklı başına gelir takma kafana 😂
Soran+1 yılInsallah :) teşekkür ederim
İkizler+1 yılRica ederim hoşçakalın
Soran+1 yılO da beni engellemiş
İkizler+1 yılRehber den silmiste olabilir.
Soran+1 yılNiye yaptı ki bunu? Sevmediği belli oldu iyice bitti gözümde
İkizler+1 yılÇok sabirsizsin 😊
Soran+1 yılEvet malesef :) niye yapmış ki canı yandığı icin mi? Karşılık mı verdi aklınca?
İkizler+1 yılAynen öyle de fazla kalmaz o engel,😂
Kaldırır bence
Soran+1 yılBen kaldırmam zaten asla ama bence o da kaldırmaz inatlaşiyo hala şu inada bak :D
İkizler+1 yılZaman lazım sadece sabır 😊
Soran+1 yılTamam sabretcem :) aslında engellediğine sevindim. Demekki hala umrundayım zoruna gitmiş bir de. Doğru yoldayim demektir :D Hep o bana yapardı bunları, anlasın bakalim simdi nasil oluyomuş
İkizler+1 yılSana bakıp bakmadığını çok merak ediyorsan program var what's app giriş çıkış saatlerini gösteriyor karşıdaki kişinin ordan anlarsın 😂😂
Soran+1 yılGirip çıkıp duruyodu önceden zaten ona da sinirlenip sildim :D o yuzden anlayamamki bana mi bakiyo :) simdi baska bir telden baktim da durum foto hicbisey görünmüyo silmiş de olabilir beni eskiden fotoğrafı herkese açıktı. Cok merak ettim profil fotosunu degisti mi diye ama göremedim
İkizler+1 yılRehberden silmiş de beyinden silemez,😂
Soran+1 yılBen bu kadar zoruna gideceğini tahmin etmemiştim, anında silmiş o da beni valla cok hızlı 😂
İkizler+1 yılYaşlar kaç sizin peki?
Soran+1 yılIkimiz de 25. Liseden arkadaştık biz
İkizler+1 yılYaşlarda olmuş sizin ama hareketler 18 inat yaptırıyor
işte 😊
Bende aynıydım düzeliyor ama zamanla
Soran+1 yılEvet :D beni de kendine benzetti. Onun dilinden konuşuyorum artık ama bakalım nolcak. Bana o unutur gibi geliyo ama ne yalan söyleyim. Ikizlerin arkadas cevresi geniştir bulur birini yani belki de buldu bilmiyorum
İkizler+1 yılGeniş te aşk hayatı farklı bir olay bence 😊
Birazda karakter meselesi
Soran+1 yılBiraz da bana olan sevgisine bağlı, onda bıraktığım etkiye bağlı
İkizler+1 yıl4 sene yeterli bence sevgi ve duygular için 😊
Soran+1 yılOyle diyosan peki :) ama gerçekten bitirdiği icin sildiyse de yolu açık olsun
İkizler+1 yılOnuda aklında bulundur tabi 😊
Ama bitmez 😂
Soran+1 yılTamam inşallah :) bu arada yeni gelişmeler olursa yazabilir miyim sana?
İkizler+1 yılTabiki yazabilirsin bazen çok yorum olunca kaçıyor gözümden cevap gelmezse özelden ulaşabilirsin saygılar.
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim. Iyi geceler
İkizler+1 yılİyi geceler
Soran+1 yılMüsaitseniz birsey sorabilir miyim?
İkizler+1 yılBuyrun
İkizler burcu kendi hatalarını asla görmez ve özür de dilemez sen unutmaya başla ciddiyim
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet basladim zaten. Sildim numarasini
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
kendimden yola çıkarak bakarsam... umursamadığından aramaz bu durum acı vermez çünkü durumu kendine izah edebilir... aradan 1 sene geçse sanki 1 gün geçmiş gibi gelebilir... bunu yapmadığından dolayı kendini mutlu hisseder... "ben" merkezlidir çünkü duyguları kendi psikolojisi nasıl rahatsa öyle davranır... gururunu da inadını da isterse yener yeter ki onu motive edecek bir şeyler olsun hayatında... yoksa kendine anlatabildiği sürece onun süre önemli değildir...
116 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet gerçekten hayatında onu motive edecek birşey oldugu an ayrilik daha 1 saat once bile yaşanmış olsa hemen arardı. Hic bisey bitmedi vs derdi ve hayatındaki olumlu gelişmeyi mutlu bir sekilde bana anlatırdı. Bu sekilde mi sizin demek istediginiz de?
Soran+1 yılSürpriz olmadı aslında ama benim bu davranışım (yani hem terkedip geri adım atmamam üstüne bir de silmem) onun için sürpriz oldu. Ben ona karşı böyle rest cekebilen biri değildim çünkü. Bu yüzden onda ne gibi etkileri olduğunu merak ettim. Ayrıca şunu da eklemek gerek o zaman hala hayatında onu motive edecek rahatlatacak olumlu bir gelişme yok demekki. Ya da var ama bu yeni bir ilişki olduğu için gelişmenin sonuçları bana yansımadı. Acı verici de olsa bunlar hep ihtimal dahilinde malesef
İkizler+1 yılama böyle bir durumu ben yaşasam terk edildiğimden dolayı zaten hayatımda güzel şeyler de olsa bunu sana yansıtmazdım... bu durumu çoktan kendime kabul ettirir ve sanki hiç olmamışsın gibi yaşamıma devam ederdim... yani ikizlerde çift karakter meselesi vardır ve bu doğrudur sen onun sadece bir tarafını yaraladın onu terk ederek o ise şimdi diğer yarısıyla devam ediyor hayatına...
Soran+1 yılEvet çift karakter meselesi doğru gerçekten. Ama ben de buna mecbur kaldım yoksa hersey cok güzel gidiyodu. Aramiz da gayet iyiydi nerdeyse hergun beraberdik. Ama o yalanları görmezden gelemezdim. Simdi ben de gurur yaptim, resmen ben de ikiye bölündüm. Bir yanım ona cok kırgın ve kızgın, diger yarım kaldığı yerden devam etmeye çalışıyor
Soran+1 yılBen de tam bu dediginizi aşağıda başka bir yoruma cevap olarak yazmıştım. Intikam alma ceza verme huylari var evet, daha once cok yapmisligi var. Icinde biriktirdiklerini hic beklemediğim anda kustuğu da var
Soran+1 yılEvet acımasız oldugunu biliyorum onun da. Ama şöyle bisey var ben artık geri dönmem, dönemem de yani hem gurur var hem de gururu hiçe saysam bile hatali diye terkettim sildim vs tükürdüğümü yalamam buna yüzüm de yok. O da gurur yaptı dönmez. Özetle bitti bu ilişki
Soran+1 yılEvet en azından biseyleri kabullendim hazirdim. O da zaten biri hazır degilse öteki karakteri hazırdır :) ona da dokunmaz hic bisey. Sen sag ben selamet oldu gibi bisey
Soran+1 yılYok ben birini unutmadan baskasiyla yapamam :)
Soran+1 yılTesekkur ederm :) yanar mı bilmem ama bir kere bile olsa "keşke kaybetmeseydim" dese yeter. Yanina kâr kalmasin en azından :D
Canım sen burç psikolojisinden ayrılmayı öğrenmelisin öncelikle 1-hayatını idealize edilmiş kaygılarla ya da sana ait olmayan mutluluklarla yaşayamazssın 2-yaşamını olağan şekilde devam etmelisin zaten bir geri dönüş olacaksa olur oğlak ararmı aramazmıyla sonuç mu alacaksın 3-istiyorsan eğer geri dönmeyi mesele ne derinlikte bilmiyorum ama sen ara buda bir erdemliktir...
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ben tüm geri dönüş yollarini kapattım zaten sildim onu, ben de dönmem çünkü artık cok geç ve hatalı oldugu halde ben bir adım atarsam bana saygısı kalmaz. Bitti yani. Tek merak ettigim bir insan hatasini neden kabul etmez? Cogunluk gurur dedi ama hatalisin yani neyin gururu? Sevmediğini düşündüm ben sadece
+1 yılboş grur yapar aramaz. adamın binlerce karakteri ve binlerceside dengesiz. kim bilir hangi tribin onu hangi karaktere soktu. o karakteri bulamayacağına göre. gidip özür dilemekten başka çaren yok
213 Yorumla
Soran+1 yılYalanını yakaladım çarptım yüzüne sinirlendi gitmek istediğini söyledi. Ben de bıraktım onu oracıkta sen zahmet etme ben giderim dedim. Sonra da ne aradim ne sordum
İkizler+1 yılgüzel insan. terketmeye yüreğin yoksa niye blöf çekiyorsun. adamda rest çekmiş olan sana olmuş. gel bunu düzeltelim tarzında yaklaşabilirdin fakat ilişkide yalanlar başlayınca o ilişki zaten bitiyor
Soran+1 yılDuzelcegni sanmadigim için hic ugrasmadim çünkü bu ilk değildi. O yüzden aslında bir sinirle gercekten bitirdim. Sonra ozlemeye basladim. Ama 1 ay gecti bu şekilde ve en son onunla ilgili herşeyi sildim artik geri dönüşü yok yani oyuncak degil çünkü bu isler. Sadece onun neler hissetmiş düşünmüş olabilecegini bir de neden aramadigini merak ettim ayni burçtan olanlarin bir fikri var mıdır diye :/
İkizler+1 yılo ilişkiyi zaten kafasınsa bitirmiş. sen üzülme diye yalanlar söylemeye başlamış. senden nasıl ayrılacağınıda bilememiş. sen ayrıl diye gözünün içine bakmış. sen de masaya yumruğunu vurunca ekmeğine yağ sürmüş olmuşsun. bu ilişki en az 1 yıl önce bitmiştir. boşuna üzülüyorsun. kafanı oyalayacak bir şeyler bulalım
Soran+1 yıl2 sene önce bitti aslinda beni aldatmıştı çünkü ama ben affettim. Sonra düzeldi daha cok uzerime düşmeye başladı. Ama toparlanamadik 1 ay cok iyiysek 1 ay ayrı kaldık falan . Hep kendi gitti kendi dönmek istedi ama. Bu sefer ben bitirdim ve sildim işte ama yine de merak ediyorum. Oyalanacak cok sey buldum kendime ama yine de zaman zaman düşünüyorum ister istemez
İkizler+1 yılen az bir sene demiştim
senin hesabınıda katarsak tekrar barışmanızdan 6 ay önce bitmiş
yani toplasan 1.5 sene sevgili kalmışsınız. seni 2.5 senedir oyalıyor. klişe bir laf olacak ama büyük resmi görmüyorsun. o sana yaşanan 1.5 yılın hatrına alışkanlık olarak geri dönmüş. sende kabul etmişsin. senin kabul ettiğin süre zarfında ise alışkanlığından yani senden kendini soğutmuş. tamamen soğuduğunda ise ayrılmış. oyalandığın şeylerin ucu hep ona çıkmış gibi duruyor. öyle mi?
Soran+1 yılDoğru. Bir de ben bu alışkanlık konusunu konusmustum onunla. Benimle barismak istediğinde soyledim sen alışkanlıktan geri dönüyorsun dedim. Senin icin aliskanlik oldum demekki ama ben seni sevdigim icin döndüm falan dedi kızdı baya. Sonra ben bu konuda ısrar edince gönlümü almaya çalıştı sevdiğine ikna etmeye çalıştı baya. Ben de inandım çünkü seviyodum gerçekten ve ikna olmaya hazırdım zaten
İkizler+1 yılalışkanlıktan geri döndün dimi?
diye sorman onu yönlendirme cümlesidir. bağırması ise tipik insanın suç bastırma tepkisidir.
bu konuda ısrar edince de suçluluk duygusuna kapılıp sırf sen istiyorsun diye senin gönlünü almak istedi.
sende gerçekleri değil görmek istediğini görmüşsün.
Soran+1 yılEn iyisi ben unutma sürecimi hızlandıracak seyler yapayım
İkizler+1 yılyeni birini bul konuş.
İkizler+1 yılbaskıcı karakterini çekebilecek birisi olsun
Soran+1 yılUmarım öyle biri çıkar karşıma. Teşekkür ederim yardimlariniz icin
İkizler+1 yıliyi geceler
Bende ikizler burcuyum pek alakası var mı bu durumun burçla bilmem ama biz ikizler burcu olanlar genelde gurur yapmayız 😊
23 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sevmiyor?
Soran+1 yılBenim mesaj bekledigimi ve o atmazsa benim dayanamayıp ona mesaj atacagimi adı gibi biliyodu. Bu yüzden rahattı, ama ben bir ilki gerçekleştirip 1 aydır yazmadım aramadım. Üstüne de sildim. Simdi cok merak ediyorum ne olacak. Ben unutma çalışmalarına başladım ama yavaştan :/
Ikizler karakterini tam yansitan burc ya cok dengesiz, hic sevmem.
31 Yorumla
Soran+1 yılMalesef. Başedemedim
burcum ikizler hataliysam ozur dilerim.. Yasadigimiz olaya bakarim agirsa bir kalemde ayrilirim bu basit bir bahane olmus biten iliskilerimin hepsi tek seferde donusu olmaksizin oldu
17 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığımız olay benim icin ağırdı. Yalan söyledi yakaladim ve ufak bir tartisma sonucu bitirdim. Ama 1 aydir umrunda olmadı hiç bisey ya da umrunda değilmiş gibi davrandi. Bilemiyorum
Soran+1 yılEvet bekliyordu büyük ihtimal ama 2 gün önce sildim ben onu her yerden. Artık ne adım atar ne de benden bekler
Soran+1 yılKac defa affettiğimi veya yalanlarini görmezden geldiğimi bilsen ne kadar aptalmissin dersin bana. Ama yeter yani sabrım taştı artık dediğin gibi güvenemem daha da
ya burç ile ne alakası var böyle şeylerin... insanlık ile alakalı...
13 Yorumla
Soran+1 yılÖzetle sevmediği icin bence. Kıymet bilmeyen bir insan profili daha
Gizli Üye(25-29)+1 yılikizler hatalı da olsa bir kere sildi mi bidaha olmaz. Ben de hatalı olduğum halde aynı durumdaydım kız 3 sene peşimden koştu amayani dönmedim. Sİldik mi bir daha içinden gelmiyo
13 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmediğini düşünüyorum ama o yüzden hic adım atmadım ona geri. Atsam da kabul etmezmiş zaten ben de öyle tahmin ediyodum anlattigin gibi. Gururum kaldi en azindan bir de gözünde güçsüz olacaktim
Cevap sahibi+1 yılSen bu saatten sonra konuşsan da tek taraflı olur bence sırf ayıp olmasın diye cevap verir. Kimi zaman eski sevgilini bulsan da karşında genelde soğuk ve konuşmak istemeyen birini bulursun. Tabi bu burca sahip herkes aynıysa :)
Soran+1 yılYok ben konusacak olsam silmezdim zaten. Hem silip hem yazmak saçma ve çocukça. Silme cesaretini gosterdiysen artik geri dönüşü yok. Olmamalı, oyuncak degilki bu işler. Sadece onun durumu ne olabilir bunu merak ettim sevdigim icin. Ben de inatçıyım çünkü geri dönmedim :/
Ben de ikizlerim eger şiddetli bir tartışma sonucu ise ipleri koparmışsa unut gitsin derim tabi bunun dışında gurur da yapmış olabilir.
112 Yorumla
Soran+1 yılŞiddetli tartışma olmadı. Bir anlık sinir oldu ikimizde de. sonra ben sakin bir şekilde güle güle dedim ve gittim yanindan. O hala sinirliydi ama. sırf yalanını yakaladım ve yüzüne çarptım diye oldu bunlar
Soran+1 yılSilmesem gururunu kırar mıydı acaba?
Soran+1 yılYok numarasını sildim bir de. Whatsappta göremiyor artık beni
İkizler+1 yılöyle ya da böyle bir şeyler olmuş, sonuç olarak zeytin dalı uzatmalısın derim. insanların hataları üzerinden karşılarına çıkarken sinirlenmeleri çok dogaldır ki sen sıradan biri degilsindir onun için o yüzden daha kötü hissetmiştir... diyecegi varsa da diyemez yani anladın mı
Soran+1 yılO da beni silip engellemiş
Soran+1 yılYok ben yazmadimki ona :) sildigimden beri hic bakmamistim bile, merak ettim baktim ve engellendigimi gördüm
Soran+1 yılInadina silmiş olabilir mi?
Valla ben barışaın diye saatlerce arardım vsre herşeyi yapardım yani
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor benimki o halde?
bence seviyodur ama bitirdin ya yüz bulamamıştır. sen seviyosan bir mesaj at yani herşeyi karşı taraftan bekleme.
16 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar hep adım atan bendim zaten o hatalı bile olsa ben tek başıma iliskiyi toparlamaya çalıştığım icin Şu an bu haldeyim. Bu sefer ya o adım atacak ya da bitecek. Seviyorsa görmek istiyorum sevgisini, gerçi sildim artık iyice gurur yapmıştır ama ben daha fazla gurur yaptım bu sefer
Soran+1 yılHaklısınız ama hem hatalı olup hem mesaj atmaması da bana kendimi değersiz hissettirdi. Önemi olmayan, amaan giderse gitsin diyebildigi biriyim ben demekki, 4 senede hic bir degerim olmamış. Ben cevreme bakarsam; hatta cevreyi de bosverdim, herkesin ilişkisi sevgilisi bir değil, yani ben onu kimseyle kiyaslayamiycak kadar cok seviyorum deger veriyorum, ama seven biri olarak kendi adima düşünürsem; benim bir yalanim bir hatam yüzünden sevdiğim insan gitse ne yapar eder çabalar bu iliskiyi kurtaririm - eger gercekten istiyosam- İstemiyosam da onun yaptigi gibi susar izlerim sadece, ee nerde kalmıştık der devam ederim. Konuşmak cok istedim aslında, sormak istedigim seyler de vardi ona, bakin burda sizlere satirlarca yaziyorum bunlari ona yazmak isterdim ama inanin Bu durumda da insanin icinden gerçekten konusmak gelmiyo o kişiyle. Zaten degerim olsa o konusurdu benimle, ben beni umursamayan adama ne deyimki dedim kendi kendime
Soran+1 yılInsallah en kısa zamanda atlatırım bu durumu. Teşekkür ederim desteğiniz için :)
Ikizler kadını ya da erkeği farketmez bu, kişilerden uzak durun sevgili olmayın son derece ukela şerefsiz kişiliksiz bencil kendini beğenmiş karekter yoksunu bu varlıklar hiç bir zaman mutluluğu hak etmiyorlar bunu kabullenin bunlar, gerçeklerdir yaşanmış ve tecrübeyle sabittir...
50 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 353 cevap paylaştı. Yasadigin seyler uzucu lakin artik su iliskileri burclara gore yasamayin nolursunuz
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 553 cevap paylaştı. İkizler burnu havada olur kincidir oğlak denemelisin
10 Yorumla
+1 yılİkizler erkeği gurur yapar. İnatçıdır.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen hep sevmiyor demekki diye yorumladim.
İkizler+1 yılNe zaman ki hayata erkeğin gözüyle bakmayı öğreneceksin o zaman acaba onu mu dedi acaba bunu mu demek istedi acaba neyi ima etti gibi saçmasapan düşüncelerden arınacaksın. Ve kagan her zaman rahat olacak. Erkekler basit canlılardır. İma etmezler. Bir şeyi dosdoğru söyler. Acıktıysa acıktım der. Kızlar gibi dolambaçlı anlayamazlar. Sizler her sözün altında (öküzün altında buzağı arar gibi) bir sebep ararsanız mutlu olamazsınız.
Soran+1 yılYok ben altında bisey aramadigim için böyle düşündüm aslında. Sadece fazla acimasiz düşündüm. Yani dedimki bir erkek yazmiyorsa aramiyorsa demekki konuşmak barışmak istemiyor, sevmiyor diye fazla düz mantık düşündüm. Gurur da aklıma geldi tabi ama sevmeme ihtimali daha ağır bastı çünkü 1 ay oldu.
İkizler+1 yılBilmiyorum. Ben aşk doktoru değilim. İlişkiler konusunda tecrübeli olduğumu söyleyemem. O yüzden kızları derinlemesine tanıdığımı da söyleyemem. Benim derdim bana yetiyor şimdilik.
İkizler olarak gurur diyebilirim ama seviyorsa bir sure sonra kalmaz gurur falan. Ama yinede burçlari pek önemseme yani insana da bağlı oluyor
10 YorumlaNedir bu ikizlerin cektigi aşk acısı😕
16 Yorumla
Soran+1 yılBenimki acı cekmiyor bence :/ umrunda bile degil sanki ya da öyle gösteriyor disariya
Soran+1 yıl:D yok eski sevgilim ikizler ama bana cektiriyo acıyı işte
Soran+1 yılBen akrep burcuyum. Insallah geçer acılarımız, kardeşinin de benim de :/
+1 yılikizlerin adını kötülemiyelim lütfen
20 Yorumla
+1 yılsevmiyorsa aramaz
10 Yorumla
+1 yılGurur
114 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldıktan bir hafta sonra dikkat cekme amaçlı birşeyler yaptı aslında ama ben umursamadım belki de yanlış anlamışımdır diye
Oğlak+1 yılBende öyleyim
Oğlak+1 yılİkiz burcuyum ondan
Oğlak+1 yılGurur olur
Soran+1 yılSildim diye sinirlenmiş midir? Ya da üzülmüş müdür? Gerçi o bütün duyguları 1 dakika içinde yaşayıp bitirmiştir. Belki de oh be kurtuldum demiştir
Oğlak+1 yılÜzülmüştür gururu artmıştır
Soran+1 yılTamamen bitti artik yani bu durumda?
Oğlak+1 yılYoo
Soran+1 yılNasıl yani?
Oğlak+1 yılSende gurur yapar mısın
Soran+1 yılNormalde yapmazdım. Ama bu sefer yaptım bu yüzden sildim zaten
Oğlak+1 yılGit özür dilemesini iste
Soran+1 yılSildim ama? Böyle bisey istedigim an iyice gurur yapar o da beni siler kesin. bir de karşılık vermek ister eminim, yani pusuya yatmış benden herhangi bir mesaj bekliyodur simdi
Oğlak+1 yılBöyle öyle düşündün
Gururdan
10 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri