Bir erkek neden acik kapi bırakır? Yani ona ulaşabileceğin herhangi bir kapi. Ama istemiyorum demesini cok iyi biliyor. Peki neden o kapiyi acik tutuyor? Önceleri boyle değildi. Istemiyorum dedin mi. Acik kapi bırakmazdı. Ama şimdi o sabit fikirli adam, istemiyorum desede i kapıyı acik birakiyor? Bu karsi tarafi uzmemek için mi? Saygidan mi? Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sana şöyle diyim benim de başıma geldi. böyle bir olay fakat ben o zaman istemiyorum dediğim de naptığımı bilmiyordum gerçekten ve ara verelim derken ilişkimiz gerçekten bitti tekrar sorduğun da yine istemiyorum dedim ve şimdi bin pişmanım zamanla anlıyor insan işte hatalarını her ne kadar sınansa da ve bazı kusurlarımız olduğu zaman karşı tarafa anlatamayınca üzmemek ve tamamen bırakmamak için sadece zamana ihtiyaç duyuyoruz kapıyı açık bırakıyoruz 😏
19 Yorumla
Soran+1 yılBazi kusur ve hatalar birlikteyken yaptigin yanlislar mi? Yoksa ayrilik surecinde baska tenlerde avutman mi tam olarak kusurdan kastin neydi¿ uzmemek derken ¿ pismansin neden adim atmiyorsun simdi¿
Cevap sahibi+1 yılKusurdan kastım kendi sağlık problemimle ilgiliydi söylemek istemedim üzmek istemedim o sebeple canımı çok sıktım ve herşey üst üste geldi kızada ara verelim dedim birden ve kendisinin 1-2 kere tekrar sevdiğimi sormasına rağmen kendimi onun yanına ne bilim kendi sağlık problemimi söyleyipte hayal kırıklığına uğratmak istemedim yediremedim bir türlü o sebeple yok dediğim 2 kere sorduğun da ve şimdi tekrar mesaj attığım da eskisi gibi olamayız vs vs normal konuşmaya konuşuyor da 🤔
Soran+1 yılHii adimini attin ama gec oldu.. aslinda severek sagliginla ilgili bir sebebden dolayi ayrildin. peki ona kac ay sonra yazdin ki istemedi?
Cevap sahibi+1 yıl5 ay sonra yazdım 😏
Soran+1 yıl5 ay uzun bir sure belki aklina biri girmistir
Cevap sahibi+1 yıldün mü ondan önceki gün dayanamadım mesaj attım napıyosun diye anında yazmalar anında eskisinden daha iyi şakalaşmalar konuşmalar oldu biri olduğunu hiç sanmıyorum
Soran+1 yılOzaman hayatinda kimse olmaya bilir 😊
Cevap sahibi+1 yılolmadığı kesin konuşmalar da gayet iyi ama tekrardan birlikte olalım demeye gelince işler değişiyor ama çok seviyo anlamadım valla 😁
Soran+1 yılBelkide korkulari olabilir, sen yine onunla konus konuma demiyorum ama, bir yandanda kendi hayatinada bak o yokmus gibi de davran sonucda seven fazla naz yapmaz.
En İyi Cevaplar
+1 yılBelkide o adam değişmiştir senin ısrarırını istiyordur açık kapıları içeri girip kapatmanı istiyordur ama sen geldiğinde belkide içeri girme diyicektir o yüzden çok takma o kapıdan kendinin girmeni istiyor olabilir ama aynı zamanda bak ben gelme dediğim halde geldi diyerek ego tatmini peşinde olabilir
23 Yorumla
Soran+1 yılDüpedüz ego diyosun. Belkide. Ama bosuna beklemesin. Egosunu doğuracağı son kisiyim ben artik. Limit bitti.
- +1 yıl
Ben sadece fikrimi belirttim karar senin :)
Soran+1 yılKarar yok. Cunku ortada elle tutulur bir malzemese yok. Aslinda cevabı sorunu bir soru sordum. Tesekkurler genc adam
+1 yılETYT (Egoyu tavan yapmak taktiği) yöntemi diyoruz biz buna.
18 Yorumla
Soran+1 yılBuna katiliyorum ama amac¿
- +1 yıl
Ne saygıdan ne karşı tarafı uzmekten korktugundan. Hosuna gidiyo sadece. Egosunu tatmin ediyo. Haz aliyo bu durumdan. Benim pesimden kossunlar ulasilmaz olayim bana yalvarsinlar vs vs. bir amaç yok karsisindaki insanın duygularını heba ediyo çünkü bencil. Ha eger ondada biseyler varsa acıyla besleniyodur. Bazı insanlar kavustugunda mutlu olmaz aşk acisi çekmek ister ama böyle olacağını sanmiyorum
Soran+1 yılAslinda onda bu huy da var. Hem egoistlik. Hemde aciyla beslenme. Tarif ettigin gibi.
- +1 yıl
O zaman dediğim gibi acıyla besleniyodur. Eğer sendeki duygular yoğun değilse uzak dur derim bu tip kisiler yıpratır insanı. Çok yorulursun.
Soran+1 yılUzak duruyorum zaten. Yeterince uzak.
- +1 yıl
Allah güzel sevenlerle karsilastirsin
Soran+1 yılGuzel duan icin amin. Sanada inşallah.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılKarşı tarafı sıkmamak desek daha doğru olur. Bir çok kez istemiyorum kelimesini kullandıysa farkına varmış olabilir ve sanki herseye istemiyorum diyorum gibi hissedebilir o yüzden
19 Yorumla
Soran+1 yılYani herseye istemiyorum diyor gibi hissetmesi onun acik kapi birakmasiyla alakali mi diyorsun¿ ama istemiyorum diyip ardindan bunu yapiyor.
- +1 yıl
Ama şimdi istemediği şeyde önemli seni istemiyorsa o ayrı bir şey. ya da ne bileyim sinemaya gidelim mi istemiyorum demesi ayrı bir şey
Soran+1 yılGenel olarak hic bisey istemiyor
- +1 yıl
Tamam o zaman istemiyorum demekten oda rahatsız çünkü çekilmez bir adam olduğunun düşünülmesini istemiyor. Bu yüzden belli zaman sonra istemiyorum arkasından ama ile devam ediyor olabilir
Soran+1 yılBeni istemiyor ama. Kapi acik bırakıyor.
- +1 yıl
O zaman biri olabilir hayatında o olmazsa elde var bir diye düşünebilir. ya da çok iyi birisindir seni kaybetmek istemiyordur ya da üzülmeni. Herşey olabilir yani
Soran+1 yılEvet ıyi biriyim. Beni kaybetmek istemiyor olablir elde varda girebilir. bir msjna geleceğimi düşünüyor. Ki ole dusunsene ole bir durm soz konusu degil. Ama biliyor malesef. Sesszde ole duruyor. Benim uzulmemi istememez. cunku yeterince uzdu dahasini yapmak istemez. herseyi geçtim. Bunun bir msjna ona donme ihtimalini dusunmesi bile beni ikinci plan yapmasina sebeb. Cunku zamnnda fazla yuz verildi. Simdi bende sessizde kalsam. Durum bu. Cepde gorme durumu. Ben sesszde i sesszde. Kalsada hep bole düşüncek. Var mi bir onerin bole dusunmesini bu algisini degistirebilcek fikrin
- +1 yıl
Tamamen hayatından aklından kalbinden heryerden at onu. göreceksin kendiliğinden bu düşünce uçup gitmiş olacak
Soran+1 yılOnu yapmaya çalışıyorum
+1 yılHem üzmemek, hem ihtimal dahilinde elde tutmak da olabilir. Ayrıca insanlar değişir yani. Bazen eski katılıkları gider, daha ortalama veya naif bir şeye dönebilir. Bilemedim :)
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu düşünce olur peki?
- +1 yıl
Daha önce istemiyorum demişse, bu açık kapıyı "isterim" için tutmamıştır sanırım. Daha insani ilişkiler kurmak, yaşadığınız şeyi önemsediğinden ve seni kaybetmemek için olabilir kanımca.
Soran+1 yılBu insani iliskilerin olamicagini biliyor. Hatta bunu kendinisi söylüyor. Biz seninle a ken b asla olamayiz. Bu yuzden en iyisi c kalalim gibi. Ama surda haklisin eski katiligi kalmadi¿
- +1 yıl
O halde bence bu durumdan (ümitli misin bilmiyorum) ümitli olma. Yani değişmiş olmasına yorumla, başka bir şeye değil :)
Soran+1 yılBeklentim yok. Ama merakim var. Neden. Nicin. Peki diyeceklerin bu kadarsa tesekkur ederim.
- +1 yıl
Merak her zaman vardır. İnsan merak edip sorular sormasa boşa yaşıyordur zaten :) Bence ikimiz de hemfikiriz, değiştiği konusunda. Başka da bir şey değil sanırım. :)
Soran+1 yılBelkide. Eski katiligi kalmadi diyede acik kapi birakmak ne kadar mantikli. Belkide akilda kalma cabasi.
Soran+1 yılAyip olacak diyorsun ozelden yaziyim diyorsun. Ne mana şimdi. Ayip olcaksa karsindaki bayana. Icinde kalmasi daha iyi. Akilda kalmak. Zaman geciyor bakalim ne kadar bunu basaracak.
- +1 yıl
Zaten anonim sormuşsun hesabını bilmiyorum :) Kabaca şunu söyleyecektim, bence ümit filan bağlama bu duruma, önüne bak ve hayatını yaşa :)
Soran+1 yılHayat nefes alabildiğin süreçde devam ediyor. Bir merak icin önüme bakmayacağim diye kaide yok. Ediyorum evellAllah. Tabi kafa karışıkligi oluşturmasalar. Daha iyi olur. Haklisin. Bunda bir cacik yok. Zaten anlam vermediğim icin sordum. Tesekkurler.
- +1 yıl
Estağfurullah, ne demek :) Açılacak nice güzel kapılara diyelim :)
Soran+1 yılDiyelim bakalım
+1 yılKapı ya da pencere açık kalınca nasıl hasta oluyorsan, ilişkide açık kapı bırakınca o kadar çok acı çekiyorsun. Olay bundan ibaret. Gitse de gelse de acı çekmeye mahkumsun
15 Yorumla
Soran+1 yılAciklaman iyi hoş ama. O bunu yaparken aci cekmiyor mu¿ oysa beni uzmek onum en korktuğu sey.
- +1 yıl
Alışkanlık olmuş olabilir. O yüzden açık kapı bırakmıştır. O duygu geçince karşıdakinin üzülüp üzülmemesi umrunda olmaz. Bence biraz da sen uzaklaş. Bakalım o ne yapacak? Belki anlayabilirsin
Soran+1 yılYeterine uzagım. Kafa karisikliği oluşturmasa bende. Dahada uzak olabilirdim. Diyeceklerin bu kadarsa teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bu kadar. 😅 Rica ederim, iyi geceler :)
Soran+1 yıl😊🙈
kendisi çok kırılmış demekki zamanında seni kıran da kendisi olmak istemiyor. Hiç bir erkek unutulmak istemez buda bir gerçek.
151 Yorumla
Soran+1 yılUnutulmak istemiyor diyelim? neden unutulmak istemez?
Soran+1 yılEger sevmedigim biriyse farketmez. Ama sevdigim biriyse tabi istemem. Ama aramizda sevginin oldugunu dusunmuyorum. Olsaydi bu kadar uzun sure sesiz kalmazdi.¿
Soran+1 yılO bir gun geçeli cok oldu.
Soran+1 yılYasadiğim her anim benim icin ozel. O olsada olmasada. Yani onunla olan gecmisimde daima ozel olucak. Tıpkı ondan onceki gibi.
Soran+1 yılBir biz ayrılaci cok oldu😂
Ikincisi sevgilisi yok. Olsa haberim mutlaka olurdu.
Soran+1 yılBiz diye bişey olmayali cok oldu¿ da sen hayirdir😊😊ismin cismin ne senin¿
Soran+1 yılTerk edilmek terk edenin aptallığı. Bende mazi.
Soran+1 yılÜzülme. Ben gecmisim çünkü. Acisida tatlisida bana ait. Ve ben üzülmüyorum. Nese sabah erkek kalkmam icin sebeblerim var ben uyuyum artik yosa bu bole gider. Burcun sanirim koc aslan ikizler balik basak bunlardan biri kesinlikle. Iyi geceler.
Soran+1 yılTahminlerim kötü mü hmm tam hadi ordan terazi😊
Soran+1 yılOff tm tahminlerim kotu 😝
Soran+1 yılKova
Soran+1 yılYay?
Soran+1 yılTam bay boğa😀
Soran+1 yılYok be. Ben o üzüntüyü asali cok oldu. Uyucamda biseyler kafami tirmaliyo
Soran+1 yılYok ya bosver. Anlatmak istesem burdanda anlatirim no sikinti
Soran+1 yılYok be.. burda biriyle atışıyorum bir yandan kavga anlican 😂
Soran+1 yılBende seni 😀
Soran+1 yılHahah sen bilbbakalim benim burcumu bilirsen varya helal diyecrgim😂
Soran+1 yılHey dusunemk icin cok bekledikn ¿ arastirma beni hadi sole.
Soran+1 yılHayirrr bilemedinnn
Soran+1 yılBam bam bam 🎃
Soran+1 yılDimi. 😢
Soran+1 yılUyuyamam.
Soran+1 yılUyudun galiba😂
Soran+1 yılHangi yorumunu bea 😂
Soran+1 yılHahah yok be😂 ama komigime gitti cidden drtaylari anltta ne var ki sikayet yedin millet neler neler yazioo sasirdimm acikcasi😁
Soran+1 yılNe alkaa ya 😂
vicdanını rahatlatmak için senin kapatmanı bekliyor böylelikle o gitti diyerek kendine teselli verecek bnce herşey gönlünce olsun de ve yoluna bak
21 Yorumla
Soran+1 yılBitmis bisey zaten
+1 yılerkekler hep böyledir maalesef elinde biriktirmeyi severler :)
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden ¿
- +1 yıl
allah öyle yarattı bizim hiç bir suçumuz yok ki :)
- +1 yıl
açlık işte başka ne olacak eğitimsizlik birde cinsel eğitimsizlik maalesef :)
Soran+1 yılCinsellik soz konusu olamaz. bu amac kesinlikle degil.
- +1 yıl
nerden biliyosun :)
Soran+1 yılöyle bisey soz konusu dai olmadi. Bu amac kesinlikle olamaz. Bana saygisi var.
- +1 yıl
ahahahahah :D
Soran+1 yılGulme. Herkesi kendinle karistirma. öyle biri değil koçum.
- +1 yıl
beni nerden tanıyorsun :) seni saf kız :)
Soran+1 yılSeni tanimiyorum. Ama lakin yorumun seni ele veriyor. Ben kesinlikle diyorsam kesinlikledir. Sen hala zirvaliyorsun. Karşımdaki tanimasa. tamam diyeceğim. Ama o kadar da değil. Anlayipda cevap ver. Cevap vermek icin cevap verme. lutfen.
- +1 yıl
sana cevap vermeme hakkımı kullanıyorum
Soran+1 yılTesekkur ediyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani diyor ki ben gidiyorum ama bakarsın boş kalır geri dönerim.
24 Yorumla
Soran+1 yılNeden uzun süre sessizde.
- +1 yıl
Üstü kapalı anlatmışsın tam olay ne ki? Ya gidilir ya kalınır bunun ortası olmaz yani bu değişik.
Soran+1 yılBu kada acik olabiliyorum. Ortasi yoktur zaten
Soru da bu degl mi neden ozaman o kapi acik.- +1 yıl
Değişikmiş..
O kapıdan girdi tekmeyi o basıp rahatlasın diye. Bir nevi ego tatmini
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden buna ihtiyaç duyar ki
Soran+1 yılPeki
o zaman kapıyı sen kapat bir ağırlığın olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılYok yok bole takilsin. Ben hic umursamayarak ceyranda kalmasini saglicam
+1 yılYaşanamayan günlerin hatrına...
19 Yorumla
Soran+1 yılYani¿ simdimi aklina geldi hatir¿
- +1 yıl
Yani bu benim kendi düşüncemdi, sen bu çocuklarda tekrar beraber olmak istiyor musun peki?
Soran+1 yılIstesem ne olcak¿ istrmiyorum dedi
- +1 yıl
Siz kizlarin isteyipte alamayacağı birsey mi var :)
Soran+1 yılVar demekki
- +1 yıl
Bak... cevabı kendin vermişsin :) sen sevmediğin birine saygi duyarmisin uzmemek icin ugrasir misin? Sahsen ben ugrasmam aksine bunlarin tam tersini yaparım. hala bir umut var olumsuz dusunme
Soran+1 yılUmut varsa sessizligini bozmalı. Istemiyorum diyip kendini geri cekmekle. Olmuyor bu isler
- +1 yıl
Bilemem benden bukadar :))
Soran+1 yılBildigin bisi yok o kesin sonucda benim hayatim. Sadece tahmin yürüttün. Teşekkürler.
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGideceği bir kucak olsun ister
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama¿
+1 yılsenin bitirmeni istiyo
16 Yorumla
Soran+1 yılBitmis bisey zaten¿
- +1 yıl
vicdanen tam bitirmiyoki sen bitir sen ayrilmis ol istiyo iste
Soran+1 yılYa hayir biteli cok oldu. Ondan sonraki hali istemiyorum diyip. Gene bir acik kapi birakmasi. Yazsam cizsem gene istemiyirum ayaklari yapicak ama yazip cizmeme engel degil. Istemiyorsan yazip cizmeme engel atarsin. Acik kapi birakmazsin. dimi.
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılZaten yazip çizdiğim yok ama bu acik kaPida niye?
- +1 yıl
bilmem
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHem istemiyor hem kapı açık bırakıyor
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sessiz bir acik kapi.
- +1 yıl
Fırtına öncesi sessizlik 🔇
Soran+1 yılBelkide ¿ Ama sessizliği uzun sürdü?
- +1 yıl
Ne kadar uzun
Soran+1 yıl3 ay
- +1 yıl
Tsunami olabilir dikkat et
Soran+1 yılDalga mi geciyorsun a samimi cevap vermiştim
- +1 yıl
Hayır ne dalgası sessizliği uzun sürmüş ona atıf yaptım
Soran+1 yılEvet uzun sürdü ¿ firtina oncedi sesizlik mi yoksa yanliz kaldiginda, arayanilcegi turden bir sessizlik mi ¿
Geri dönüp keşke dememek için.
13 Yorumla
Soran+1 yılUzun zaman oldu ama
Soran+1 yılAyrin tiyi bu kadar aldatabiliyorum. Sag ol genede..
yedekte tutmak için
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu anlamamissin.
Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. Geri donecegi icin
13 Yorumla
Soran+1 yılAma zaman cok gecti ¿
Soran+1 yılBilmiyorum. Donmek icin neyi bekliyor.
+1 yılYedekte tutuyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılOlayi anlamaissin..
+1 yılsırlar dünyası
20 Yorumlaİhtiyaçtan
15 Yorumla
Soran+1 yılSen olayi anlamamissin.
Soran+1 yılAcik anlattim daha acik yok teşekkürler genede..
+1 yıllazım olur illaki
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026