Evli çocuklu komşu kızı :)

Öncelikle merhaba'lar . Sitenize ilk defa giriş yapmakta bulunuyorum , sizlere başıma gelen bir olayı yorumlamanızı ve yardımcı olmanızı umuyorum . Sizlere kısaca kendimden bahsediyim ; 24 yaşında Çekici bir Erkeğim Hernyse Ben 24 senedir aynı semtde ikamet ediyorum , Son 3 yıldır Karşı komşumuz olan bir bayanın bana olan ilgisini farkettim , Aslında bakışlarına bir anlam veremedim cünki Evli ve 2 cocuklu tahminen 28 30 yaşlarında çok alımlı ve tatlı bir bayan , Normalde evimin cevresinde oturan bayanlarka pek ilgilenem laf söz olur hesabı sonucta aile binasında oturuyorum herkez beni ve ailemi tanıyor adımın kötü bir konu içinde anılmasını istemem her insan gibi .Nyse konumuza dönelim benim kendime ait bir lüks bir arabam var iş görüşmesi dönüşü arabamı garaja yanaştırıyordum fakat yağmurlu birgün o sıradada bahsettiğim evli bayanın kızıyla garajın tam karşısı olan evlerinin önünde beklediğini farketmiştim o sırada bana dikkatli bakarak gülümsedi ve sonra tam olarak arabayı garaja aldığım anda bana dönerek dediki özür dilerim sizi birine benzettim halbuki sürekli beni garaja girip cıkarken görüyordu bu durumu anlamıştımki çevredeki insanlar kendisine farklı bir gözle bakar diye özür diliyip geçiştirdi.O günden sonra sürekli göz göze gelmeler başladı aslında ben bakmak istemiyorum sonuçta 1 kız 1 erkek cocuğu var fakat ister istemez gözler birbirine kayıyor , bn nezaman dışarı cıksam arabayı çalıştırsam bayan camda bitiyor kocasıda gündüzleri çalıştığı için tabi bu durumdan haberi yok .Sürekli bir takip ben bakmak istemesemde benide kendine ufaktan cekmeye basladı sonucta bir erkeğim ister istemez etkilenebiliyorum ve bu bakışmalar uzun süre devam etti tabi bu zaman dilimindede kocasının bir kaç defa balkonda oturduğunu farkettim , Oturduğum binaya arada bir kafasını cevirip bakınıyordu bende işgillendiğini düşünmeye başlamıştım . O süre zarfından sonra bayana herhangi bir laf söz olmasın kocasından yanada sıkıntı yaşamasın diye düşünerek bakmayı kestim zaten okadarda fazla bakmıyordum amma velakin ben nezaman evimden kafamı cıkarsam ya balkonda ya da camda bitiyordu , sanki oturduğum evi gözetliyordu yani zamanla bakışmaları hoşuma gitmedi değil tabi bir erkek olarak zamanla hoşlanmaya başladım bir ara aşık olabiliceğimi bile düşündüm fakat ben bu karakterde biri değilim diyerek farklı şeyler düşünmek istiyordum . Belkide beni bir cinsel obje olarakta görüyor olabilir yanlız oturduğum semt aile binalarından oluştuğu için bayanla sokakta yüz yüzede gelsem hic konuşamadım açık konuşmak gerekirse cesaret edemedim ... Sanırım çok uzun oldu ama açık açık içimi döktüğümü düşünüyorum ve yorum yapıcak arkaslardan küfür vs kullanmamalarını rica ediyorum . Saygılar
Evli çocuklu komşu kızı :)