Sevgiliniz size sevgililer gününde evlilik teklif etse nasıl karşılarsınız? Hoşunuza gider mi yoksa erkeklerin teklif etmesi gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Kadınların evlilik teklifi etmesi toplumsal olarak nasıl karşılanır?
Evlilik teklifini anlamis degilim... evlilik kararini alabileceginiz biri ile uzun bir yol kat etmis olmaniz gerekiyor bence Bir tek kisa surede cok atesli ve tutkulu bir ask yasanip iste bu diyebileceginiz bir iliskide evet teklif edilebilinir ama uzun bir iliskide kendiliginden planlarin icinde buluyorsunuz kendinizi...
Zaten her teklifi onlar yapar. Erkek yaparsa sapık olur. Abaza olur. Bildgın kuzlardan degilim der. Elime degmedi meryem anayım der güven yoksa ben yokum derde der. Hatta özgecanı senmi öldrdün sorusyla bile karsılasrsın
Bence evlenme teklifini kadınlar da yapabilir. Ben biriyle evlenmeye karar verirsem, umutsuz bir şekilde onun teklif etmesini bekleyeceğime kendim teklif ederim. :) Kabul ederse evleniriz, etmezse ayrılırız. Bir şey kaybetmiş olmam.
Çok yanlış bence niye mi hani buncA ZAMAN böyle olduğu için demiyorum şimdi şöyle hani kadın zariftir incedir önünde diz çökmesi gereken kadın değil erkekdir ;)
Erkek severde teklif eder de bayanlar ilgisini niye belli etmekde niye sıkıntı oluyor anlamıyorum herşeyi devletten beklemeyin adım atmayı tercih edin hatunlar :)
bir kiza yakismaz bence ama neden olmasin benim arkadasima (erkek arkadasima) gorucu geldiler gecen 1 hafta olmafi cocuk 18 kiz 18 okuyolar daha kabul etmemis
En İyi Cevaplar