Varsayalim bir ilişki çok güzel gidiyo ve durup dururken erkek bitiriyo.
Sende hata yok ben kötü biriyim derse ne anlam çıkarmak gerek?
Sende hata yok ben kötü biriyim derse ne anlam çıkarmak gerek?
Şimdi ben böyle diyip ayrılmazdım. Bunu en başından derim "Bak ben anormalim iyi değilim baştan söyleyeyim sonra neden söylemedin deme" hesabı. O kabul ederse başlarız. Ama sorarlar adama sonra mı aklına geldi kötü olduğun diye. Adam da hönk der. Yani istemiyorumun daha yalanlısı
Aynen madem kötüsün başta kötüsün neden şimdi tutup diyorsun. Demekki bir halt yedi
Bemce bir halt yedi hepsi bu
Başka türlüsü gelmiyo aklıma
Valla bunu sen bileceksin, ilişkiniz hangi düzeydeydi, ne istedi de vermedin, ne yaptın da ondan sonra bunu söyleme gereği duydu? Bunu söylemesini gerektiren senden kaçış için bir bahane mi yoksa gerçekten kötü biri olduğunu düşündüğü için mi?
Söyledim açıklaöayi yaptim yorumlarda
senden kaçıyor anlamına geliyor. Senin neden niye yapma böyle seni çok seviyorum vb. kelimelerinle onu ayrılmaktan caydırmaya çalışman dan kaçıyor. ilişkinin suçunu yükleniyor gibi senden gidiyor bu kadar
Bir anda durduk yere bir insan yapmaz. Bir gece yarısı onu arayıp seni seviyorum seni birakmam demiştim oda tutup bana aldatsamdami demişti gülerek. Aklıma bu geliyo. Çünkü madem bu kadar iyim madem yanlış birşey yapmadim. Madem önceki gün iyidik tutup pat diye bunu derse ben bunu anlarim
Yakışıklı mı sevgilin?
Evet
sorun bu işte onun yakışıklı olması ve kendisini vazgeçilmez olarak görmesi, ve sen o çocukla sevgili olduğun sürece üzüleceksin kardeşim. Yanlış anlama söylediğimi gerçek budur. Açık ve NET
Ben aldatti gibi seziyorum ya
Ben sana söyledim, herşeyi bekle ondan. Amacım araya fitne sokmak değil.
Bir anda yapti ama düşünsene bir gün önce kamera açıyo kardeşiyle tanıştırıyo kamerada gülüyü ertesi günü tutup bu mesaji atiyo pat diye
Ya boşver kendini bulunmaz hint kumaşı sanan, egoist pezevengin teki işte.. Bırak ayrıl gitsin mutlu olamazsın onunla.
Hiç hakketmedim ya hiç bari birşey yapsaydim amlardim bu kadarda koymazdi bana
cinsel ilişki yaşadım deme sakın onunla?
Hayır ya
Öpüşmedim bile saçmalama
Bu süper işte, şimdi sen onu arkadaşım gibi ortada bırak ayrıl. Bak nasıl yavsamaya başlayacak. Eğer bu şekilde devam edersen de o senden istediği şeyi alır seni arkadaşım gibi ortada bırakır sonra sen kıvranırsın.
Bitti zaten. Ama acaba pişman olurmu? Ben tamamen pes ettikten sonrami döner? Ben şimdi aileme tutup desemmiki bitti diye? Kafam çok karışık ya
sana o kelimeyi kullanan biri için halen düşünüyor olmana şaşırıyorum desem yalan olmaz. ailene de söyle tabi bana haketmedigim halde bu kelimeyi kullandı hakaret etti de.. senden önce ailen bitirir bu ilişkiyi emin ol👍
Aileme desem zaten dönüşü olmaz hiç bir şekilde. Herşey hoş güzelde biterde. Ben aileme karşı mahçup kalırım ve güvenim tamamen sarsılır artik bir insana karşı
Sen ailene mahcup olma durumunu geç, şimdi sana böyle bir hakareti yapabilen karaktersiz şerefsiz, evlenince seni aldatır da döver de. Evlenip dayak yiyip dayak yüzünden Baba evine dönüp mahcup olmak mı daha iyi yoksa şimdi evlilik çocuk dayak olmadan öngörüyle bu ilişkiyi ailene de söyleyip yol yakınken daha az kırgınlıkla ailene mahcup olmak mı daha iyi?
Kafam çok karışık ya biliuormusun çekip gitti ama tek kötü şey demedim. Ağzımı bozmadim.
Nutkum tutuldu resmen. Bir iki arkadaşim sen ne kadarda iyisin ya dediler hiçmi şerefsiz filan demedin dediler. Yok dedim
Kardesim belki çok seviyorsun belki onun içinde kötülük olmadığını bir anlık öfkeyle bunu yaptığını seni çok sevdiğini düşünüyor olabilirsin ben bunu bilemem. ama ben sana tavsiyelerimi söyledim, ister dost tavsiyesi olarak gör ister düşman tavsiyesi olarak gör. karar senin hayat senin.
Öyle düşünüyorum ama yanılıyorum galiba
sen bilirsin
teşekkür ederim
Rica ederim 🌹
istemiyor bahane olarak, ben kötüyüm diyor.
Ya aslinda ciddi birşeydi ailen tanışmaya daha çağırmadi sende suç yok senden soğudum demek zorunda kaldim dedi. Teldede konuştuk sonra bittimi dedim bitti dedi. Sonra sustum.
Oda alo alo alo dedi cevap vermedim en son efendim dedim kapatıyorum dedi.
Mesajdada senin kötü olmani istemiyorum. Ben kötü biriyim dedi. Bende ne kötüsü bama karşı kötülük yapmadın dedim oda öyleyim dedi.
En son ne kötüsü dedim? Herkes hata yapar dedim dürüst ol dedim cvp yok uyudu zannedersem
Hahhhhh aynen banada öyle geldi. Hani başka açıklamasi olamaz bunun göremiyorum yani. Herşey iyi güzel giderken ve tutup bana önceki gün kamera açan gülümseyen insan pat diye diyemez yami. Gelmiş bana bide sende hata yok dedi. Yoksa insam boş yere gitmez
Cevap
14Cevap
Kendisini hayattan silmiştir bende öyle çok yaptım Sn melek gibisindir ama çocuk kendisini sana yakıştıramaz ondan
Nasil sildi?
Benim nr suöum var peki
Ona fazla ilgi gösterdiysen sevgini fazlaca öne çıkardıysan ondan yapmıştır ya da kendisi nasıl birisi olduğunu öğrendi sni kendi kötü hayatına alet etmek istememiştir muhtemelen bu olaylar genelde böyle olur en azından bende böyle oldu hep sonuç sürekli yalnız kalmak oluyor ya yalnızlığa alışıyorsun yanına gelen olunca ben kötüyüm diyerek uzaklaştırıyorsun zaten
Aradi 1 hafta kadar ara verelim dedim tamam dedi
daha iyilerine layıksın deseydi de klişe ayrılık bahanesi olsaydı bari
Var ya hiç hakketmedim
Adam akıllı demedi. Tek dediği şey senin bir hatan yok. Aileler daha tanışmadi ve babamla aram iyice kötü yalniz kalmak istiyom.
Hepsi bu
Kaç saattir uyuyamiyorım sinirden
Erkeklere karşı bir güvensizlik oluştu hir tiksinme ne biliyim ya işte belkide genelliyorum ama
Aynen ya.
Hani düşünüyorum yanlış birşeyde yapmadim demedim. Tutup durduk yere gidiyo.
Şimdi o kişiye desemki eğerki arkamdan birşey yapıp bana söylemiyorsan eğer sana hakkım helal değil desem. Ne hisseder
Çok ağır oldu bu yaptığı ya inşallah köpek gibi pişman olur
ya bu durum karakter meselesi, yani pişmanlık da fayda etmez, bir kere yapan her zaman yapar, evlilikte bile boşanır gider. sadık biri değilmiş anlayacağın, o yüzden kendini toparla değmeyen biri için üzülme, daha genciz önümüze ne insanlar çıkacak. bu yaşta bu kadar yıpranmamız saçma bence :)
Keşke herşey sözde kadar basit olsa...
Başından savmaya çalışıyordur ya da gerçektende seni üzdüğünü düşünüyordur
Durup dururkenmi
Herşey olabilir. Belkide soğumuştur
Onuda sordum telde demek benden soğudun dedim ha dedim. Öyle demek zorunda kaldim dedi bana
O zaman derdi neymiş
Bir anlasam... sende hata yok diyo aileler tanışmadi diyo babamla aram iyice bozuk diyo yalniz kalmak istiyom dedi. Bende tamam yalniz kal ama yalniz kalmayi bana açıkla dedim ben aileme ne diyecem dedim. Oda bitti de dedi. Bittimi dedim? Bitti dedi
Sustup nutkum tutuldu birdahada cevap veremedim...
2-3 kez alo dedi efendim dedim kapatıyorum teli dedi bende peki dedim. Ardindan mesaj atti işte başlıkta dediğim mesaji atti.
Olay bu
Galiba soğumuş ama seni üzmek istemediği için söyleyemiyor
Sordum ama benden soğudun demek dedim. Oda sustu birşey demedi sonra öyle demek zorunda kaldim dedi.
Bahane üretiyor boş ver takma kafana
Çok iyi oynadi. Samki bir halt yedi gibi sezdim ben hepsi bu
Boş ver insanlar garip
Evet
Zaman kaybetme başka birini bulmustur senden ayrılamayı kafasına koymus sebeb arıyor
Bence bir bok yedi afedersin söylemeye yüzü yok
Yazıkşar olsun o halde
Sordum herkes hata yapar dedim ya uyudu ya da cvp vermek istemedi
Yok etmedim zaten
ben tabiki kızlar bırakmiyo saldırdlar bana dudaklarm morardı
işimi görüm ayrılıyom güle güle demek aslında
Ne işi
yani beraber olup ayrılmak içinde bu ola baş vuruyolar
Anladim
Sanki bana Pablo Escobar mk
Çok iyidi lan bu 😂😂😂
@sonkurabiye gülmekten yazacağım yorumu unuttum sayende 😂😂
Gönlü kayıyo başkasına
Bir nevi aldatma ya da aldatti
Anladim
özet geçeyim. seni istemiyor.
Yukarda oku asıl nedenleri var
okuyup öyle yazdım zaten. bunlar klasik ayrılma ayakları.
Pat diye insam demez mutlaka bir sebebi var
sebebini artık sen anlarsın. yaşadığınız olaylara bağlı birazda. anlatmak istersen dinlerim. gizliden çıkabilirim.
(18-24) 5dak
Ya aslinda ciddi birşeydi ailen tanışmaya daha çağırmadi sende suç yok senden soğudum demek zorunda kaldim dedi. Teldede konuştuk sonra bittimi dedim bitti dedi. Sonra sustum.
Oda alo alo alo dedi cevap vermedim en son efendim dedim kapatıyorum dedi.
Mesajdada senin kötü olmani istemiyorum. Ben kötü biriyim dedi. Bende ne kötüsü bama karşı kötülük yapmadın dedim oda öyleyim dedi.
En son ne kötüsü dedim? Herkes hata yapar dedim dürüst ol dedim cvp yok uyudu zannedersem
Olay bu
çok izlemiş dramatik hollywood filmlerini
bi' boq yemiş.
Dimi yoksa pat diye insan ayrılmaz
bahane bunlar bahane
Söyledim asıl nedenini
Klişe dümen yalan
Ya durup dururken demezki insan.
Ciddi birşeydi herşeyde çok iyiydi sırf aileler tanışmadi diye benim ailem daha tanışmadi diye bitirdi sende hata yok dedi ve ben kötü biriyim dedi. Bende tutup ne kötüsü? Bana karşı kötülüğün olmadi hiç dedim öyleyim dedi tekrar. Bende nedem kötüsün? Bak bir hata yaptıysan dürüst ol söyle dedim herkes hata yapar dedim cevap vermedi uyudu zannedersem
Bilmiyorum ya
Ben badboy olcam.
Aldatmış mı?
Banada öyle geldi
Pişman olurmuki
Anladim
işi bitmiştir aenle
Kötü şeyler yapmadık ya
Malın teki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar