ne düşünürsen o olurmuş
Ne düşünürsen o olur diyorlar ama doğru mu?
ne düşünürsen o olurmuş
İnsanoğlu düşünceleri hakkında...
Farklı düşüncelere sahip olan insan,bazı şeyleri kavramak akıl sahibi olan ve yönlendirmesini veren yüce ALLAH'ın takdirine dayanarak bazı yerlerde olup olmaması durumuna ALLAH bilir..
Bir istersin çıkar..Bir istersin çıkar..Ama çıktığına şükrediyor musun?
Her çicek ALLAH'a zikrettiğini görebiliyor musun?Göremeyebilirsin.Bazı kişilerin kalp gözü vardır.Onlar görüyorlar şükrediyorlar..
Birde Hadiselerde bir zaman diliminde bir adamın her istediği oluyormuşHer istediği..Mesela zenginlik sağlık ve her türlü istediği oluyormuş.Ama bir şey var..Onu unutuyor..
O unuttuğu ise ALLAH'tır.ALLAH demesin diye cehennem yollarını açmış ve bu adamın hiç bir zaman ALLAH demesin diye isteklerini yerine getirdiğini bir yerde okudum.Şükretmelisin.İstediğin gibi olmadığına da şükretmelisin..
ne alakası var soruyla bu dediklerinin
kötü düşünmekle paronayaklıkla ne alakası var
Yine Albert Einstein'ın lafıdır : "Size kötü diyenlere sakın aldırmayın. Bana da gerizekalı dediler atomu parçalayıp ellerine verdim." İnsan iyi olmaya ve iyi niyetli olmaya devam etmelidir. Kimseye ve olanlara aldırmamalıdır.
ben sürekli negatif düşünüyorum ve korkuyorum gerçekleşirmi diye elimde degil
ya valla sadece sorunun baslıgını okudum usendım okumaya kusura bakma ne düsünürsen o olur bence yalnıs bir kavram ben simdi araba düsünüyorum eve teslim arabamımı getircekler :D şaşma sen bence oluruna bırak herseyi olacagı varsa olur zaten
Cevap
3Cevap
bence sen diğer şeylere bakma pozitif düşün her zaman için her zaman allaha dua et
negatif dusunursen gerçekleşirmi
sitede soru sorunca o kadar negatif cevap veriyorlar ki iyi dusuncek bir beynim kalmadı
Allah ayetinde diyor ki neyi ümit ediyorsanız size onu veririz. Neyi düşünürsen onu ümit etmiş olursun zaten. Hayırlı iftarlar.
o zaman neden herkes aşk acısı çekiyor
kötü düşünmek elinde degilki insanın, kötü düşünce geçiyorsa içinden sürekli paranoyak bir şekilde omu oluyor yani
Kim demiş insanın elinde değil diye :)) Allah o aklı süs niyetine vermemiş. Kullanasınız diye vermiş. Kötü düşünmek yerine herhalde hakkımda bu hayırlıymış Allahım en iyisini sen bilirsin deyip işin içinden sıyrılmak varken neden kötü düşünelim ki.
yani sen şimdi ne demek istiyon :D
kötü düşünürsen kötümü olur diyor
siz ortak mısınız :>)
Nötr düşün %50 şans asdfghj
ne demek o? % 50 şans ne alaka
yani inanma öyle şeylere demek ne istersen o olur :D
kötü düşünürsen kötümü olur diyor
inanma derken? sende ne istersen o olur diyorsun o kadar kolaymı
o kadar kolay bişeyi istersin ve uğrunda çabalarsın ya yarın olur ya 30 sene sonra ama mutlaka olur
o dediğin ayrı ama sürekli paranoyak bir şekilde kötü düşünceler içinde boğulursan
o kötü düşüncelermi olur
mutlaka olurmu? cok seviyorum evlenelim istiyorum mutlaka olurmu
yada beni sevmiyormu diye üzülüp duruyorum mutlaka sevmiyormudur ben böyle düşünüyorum diye
valla kızlar öyle bir değişik yazıyo ki beynim error veriyo :D ben anlamadı başkası cevaplasın umarım aradığın cevabı bulursun :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar