Diyelim ki kilolu ve çirkin diye reddettiğiniz kız/erkek birkaç yıl içerisinde zayıflayıp güzelleşiyor. Onu öyle gördüğünüzde ne hissedersiniz? Zamanında kabul etmediğiniz için pişman olur musunuz? Mathilde isimli bu genç kızımız beğendiği oğlan tarafindan reddedildikten sonra tam tamına 53 kilo vermiş. Reddeden kişi büyük ihtimalle pişmandır.
Kilolu ve çirkin diye reddettiğiniz kişi birkaç yıl içerisinde zayıflayıp evrim geçirse ne hissedersiniz?
genellikle o tur kızlar kendini ezik embesil gördügü için degişime adım atarlar ve her zaman dedigim gibi evrim degil bendine bakmadır kendine bakmamış zamanında reddi alınca hırslanım ona pişmanlık duygusu cetirecem derken benim gözünde o artık aptal biridir gercegi bu bakım erkeklerde anı sorun lise 1 de 130 kiloydu arkadasım ve boyuda 170 di adam simdi sırıp gibi üni 2 deyiz aynı ünide kızlar hasta demekki bazı erkeklerin düşüncesi de karşıdakı tarafta var dış görünüş ama ben reddetmeyi beni ona uygun biri olmadıgımdan reddetme beyanında olurdu kırıcı olmamaya ve enden daha iyi bir kişi ile karşılascanı söylerdim Kısacası iki tarafta da dış görünüşe önem veren kişi var beniöm için 1 çi içtenlik ve sevgisi 2 si saygısı 3 dış görünüsüdür o beni dış görünüşüne göre bu yakışır tavrıyla geldini bilkiyorsam redderim hemde sert ce ama yok bana biriktirdigi bişeyler arsa kalbını kırmadan söylerim tabi bende ona ilgi duyuyorsam ileki günlerde tatlı dillede söylerdim kendisine ceki düzen verebilmesini
En İyi Cevaplar