Kızlar, Sorun AMCAMIN KIZI?

Öncelikle herkese Slmlar Kızların Görüşünü Merek Ettigim İçin Sadece kızlara Soruyorum Vereceginiz Cevaplar Gerçek Benim İçin Çok degerli.

Öncelikle Amcamın Kızıyla Çocuklugumuz Beraber geçti Nerdeyse Beraber büyük amcam gile yakın oturuyoduk ordan taşındık saten ondan sonra anladım Onun bana olan duygularını azda olsa biliyodum

ama yinede böyle bişey olmaz olamaz filan diyip geçiyodum ama taki bana olan duygusunu Agızından kaçırınca bir şok oldum anlamamazlıktan geldim bidaha söyle duymadım dedim oda sonra söylerim filan

diyip geçiştirdi bende Açıkcası anlamamazlıktan geldigimi anlayıp bidaha konuşmaz aramaz sormaz diye düşünürken bu daha Ters Tepti Tek şöyle Söyliyim Sabahları Beni Görmek için Pazarlı Gelip Bizde Kahvaltı yapıyo Buna Okadar eminki Gelip beni uyandırıyo Açıkcası Ne yapacagımı bilmiyorum

HA Şunuda Söyliyim Bende Ona karşı boş Degilim Bende Onu Gerçekten Seviyorum ama Akraba ilişkisine
karşı olup böyle birşeyin başıma gelmesini kendime yediremiyorum bazen kendimlede çelişiyom Olsa ne
olacakki yani diyip geri öyle olmaz amcamın kızına nasıl bakarım filan diye kendimle dövüşüyorum ONUN Benim gibi düşündügünü sanmıyomm Gel sevgili olalım Desem Anında Kabul eder sizden yardım İstiyorum

Anlatacak okadar şey varki buraya sıgdıramam sizden yardım istiyorum atacagınız yorum gerçekten kaderimi berirliyecek
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle herkese Teşekkür ederim Vardıgım karar en iyi uzak olmak yine böyle yaparsa çok açık konuşacam yapacak bişey yok ailemi akrabalarımı helede amcamı karşıma almak istemem bu korku değil bugüne kadar ALLAH'Tan başka kimseden korkmam herşeyin bir oluru var ama biz olmuyacak şeye amin demeye çalıştık neyse yapcak bişey yok ama bunu kendisine anlatacam ya anlıyacak ya anlıyacak artık psikolojim bozuldu yeter bu kadar herkese yorumları için teşekkür ederim
Kızlar, Sorun AMCAMIN KIZI?