Tüm kızlar beni reddediyor neden???

Arkadaşlar şimdiye kadar birçok kıza teklif ettim ancak hepsi de reddetti.. İçlerinden benden hoşlananlar da vardı.. Bana öyle gelmiştir sandım baştan ama arkadaşlarımla da haber göndermişlerdi. Yani emindim onlar bile reddettiler beni...

-Ben sana bir şey söylemek istiyorum.. Uzun zamandan beri seni tanıyorum biliyorsun arkadaşız ancak ben seni daha yakından tanımak istiyorum.. Benimle denemek ister misin

vb. şeyler söylüyorum...

-Ama biz arkadaşız biliyorsun olmaz bence ...

-Peki tamam saygı duyarım o zaman bir teklifin her zamamn bir evet bir de hayır cevabı vardır. Teşekkür ederim dinlediğin için diyorum ..

Sonra ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum.. Normal arkadaşlığımıza devam ediyoruz gibi.. Ancak kız bana imalı imalı bakıyor.. Ben normal davranınca da bir süre sonra arkadaşlığını da bitiriyor...

Ya da teklif ettikten sonra düşünmem lazım diyor ..

İki gün sonra yanına gidiyorum.. Düşündün mü diye.. Düşünmedim diyor.. 2 gün daha bekliyorum... Düşündün mü diyorum .. Düşündüm ama olmaz .. diyorlar. Peki teşekkür ederim diyorum.. İstisnasız hep böyle oldu..

Artık beni istemediklerini düşünüyorum... neden sizce ?
Güncellemeler
+1 yıl
tekliften önce hiçbir şekilde fiziksel temasta bulunmuyorum. Elini tutmuyorum sarılmıyorum. Sadece tokalaşıyorum diyebilirim .
Tüm kızlar beni reddediyor neden???