Ne yaparsam yapayım erkek arkadaşım değerimi anlamıyor... Başak erkeğinin peşinden koşması için seni deliler gibi sevmesi için nasıl olmak lazım ve neler yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar KScanlar,
Başak burcu erkekleriyle birlikte olmak çok zor çok 🙂 Ama onları elde etmek ve Başak burcu erkeğini peşinden koşturmak için bazı önerilerde bulunacağım. Onları nasıl etkileriz ve kendimize nasıl bağlarız bunları konuşacağız. Fazla uzatmadan sizlerle bu konuya detaylı şekilde bakalım.
Başak Burcu Erkeğini Peşinden Koşturmak İçin Ne Yapmalıyız?

Başak Burcu Erkeğini Peşinden Koşturmak İçin Ne Yapmalıyız? Başak burcu erkeğini etkilemek ve onu peşinizden koşturmak istiyorsanız, öncelikle onun ne tür biri olduğunu iyi anlamanız gerekiyor. Başak erkekleri genellikle detaylara dikkat eder, düzenli ve titizdirler. Bu yüzden ilk izlenim çok önemli. Kendinize iyi bakın, şık ve temiz görünmeye özen gösterin. 🌟
Başak erkeği, zeki ve bağımsız kadınlardan çok etkilenir. Kendi başınıza bir şeyler başarabileceğinizi göstermek, onun ilgisini çekecektir. Kariyerinizdeki başarılarınızı, hobi veya ilgi alanlarınızdaki yeteneklerinizi onunla paylaşın. Bu, sizin hakkınızda daha fazla düşünmesine sebep olabilir.
Başak erkeğiyle iletişim kurarken, açık ve doğrudan olun. Oyun oynamaktan hoşlanmazlar; dolayısıyla dürüst ve açık olmanız, onun saygısını kazanmanızı sağlar. Ayrıca, nazik ve saygılı bir tutum sergilemek, onun kalbini kazanmanız için ekstra puanlar kazandırır.
Başak Burcu Erkeğine Nasıl Yaklaşmalı?

Başak Burcu Erkeğine Nasıl Yaklaşmalı? Başak burcu erkeğine yaklaşırken, sakin ve kontrollü bir tavır sergilemek önemlidir. Onlar genellikle çekingen ve analitik düşünen insanlar olduğu için, abartılı davranışlar ve aşırı enerji onları rahatsız edebilir. İlişkinizin doğal ilerlemesine izin verin; acele ettirilmiş hissiyatından kaçının.
Samimi ve içten olun. Başak erkeği, sahtelikten hemen rahatsız olur ve bu tür bir davranış onları hızla uzaklaştırabilir. Kendi duygularınız ve düşünceleriniz hakkında açık olun, aynı zamanda onun duygularına ve düşüncelerine karşı anlayışlı olun. Onunla derin ve anlamlı konuşmalar yapın; bu, onun size olan ilgisini ve bağlılığını artırabilir.
Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Başak burcu erkeği genellikle düzenli, akıllı ve hedeflerine odaklanmış kadınlardan hoşlanır. Kendine bakmayı seven, zeki ve kültürlü kadınlar onlar için çok çekicidir. Ayrıca, geleneksel değerlere saygı duyan ve aileye önem veren bir kadın, Başak erkeğinin gözünde her zaman yüksek değer taşır.
Onlar ilişkilerinde karşılıklı saygı ve destek görmek isterler. Bu yüzden, güvenilir ve sadık bir partner olmanız, Başak erkeğinin sizden hoşlanmasını sağlar. Duygusal olgunluk ve sabır, bu burcun erkeğini etkileyen başka önemli özelliklerdir.
Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan etkilenir ve onun için ne yapmalıyım?

Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan etkilenir ve onun için ne yapmalıyım? Başak burcu erkeği, ayrıntılara dikkat eden bir kadından çok etkilenir. Onunla aynı düzeyde düzenli ve organize olabilirseniz, bu onun dikkatini çeker. Zekanızı ve bağımsızlığınızı sergilemek, onun saygısını kazanmanıza yardımcı olur. Entelektüel konuşmalar yapmak, sanat veya edebiyat gibi konularda bilgi sahibi olmak, onun ilgisini çekebilir.
Başak erkeği, duygusal olarak kendini ifade etmekte zorlanabilir, bu yüzden duygusal desteğiniz ve anlayışınız onun için çok değerli olacaktır. Ona karşı anlayışlı ve destekleyici olun, ilişkinize dair ciddi ve sağlam temeller atın. Bu sayede, Başak erkeği sizin peşinizden koşmaya başlayabilir. 🌼
Her şeyden önemlisi, Başak burcu erkeğiyle bir ilişki kurarken sabırlı olun ve onun hızına saygı gösterin. Onun zamanla size ısınmasına izin verin ve doğal bir bağ kurmaya çalışın. Bu, uzun vadede sağlıklı ve mutlu bir ilişki için sağlam bir temel oluşturur.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
kosma pesınden senı anlaya bılıyorum bırak bıraz mesaj atma bekle gorunce onu kac bende kosardım sonra bı gun bunları yaptım tıpıs tıpıs benım pesımden geldı bosver bıraz erkekler pesınden kosan kızı degıl pesınden koscagı kızı sever zaten
08 Yorumla
Oğlak+1 yılDorusu böyle bir kızı üst seviye hiçbir erkek sevmez uğraşmaz bile Hatta bu tür taktikler yapanı terk edecektir. Gelelim asıl meseleye Erkek ilişkinin başlarında elde edene kadar çaba sarfeder sonra ilgi alakasını geri çektiği gözlemlenir Kadın Direk artık değersizleştim diye düşünüp çekip gitmeye kalkar ve erkek gitmesin diye tekrar hamle yapmaya başlar. burada bunu yaptı diye gözünde ki değeri arttığından sevdiğin sevgisinin artışından dolayı yapmaz. Zaten hala seviyordur fakat Kadın o değeri sürekli görmek ister ki Bu zihinsel mental açıdan bi hayli yorucudur doğal olarak Bir Erkek çocuğuna bile baktığınızda örnek vermek gerekirse Bu çocuğun oyuncak bir kamyonu olsun Oynar bir süre sonra bırakır çokda ilgilenmez bir süre sonra ama eğer biri gelirde çalmaya kalkarsa Çocuk çıldırır delirir kafayı yer. Zannedersin ki artık onun hiçbir değeri yok Hayır hep vardır ancak sürekli öyle davranmaz. Yani ilişkilerde de Erkek sürekli bir noktadan sonra bireyselleşmeye İlgi ve odak noktasını dağıtmaya başlar kimisi işine kimisi sosyal ilişkilerine ailesine vs. Kadın yine değerlidir bir şey eksilmemiştir ama sürekli o değeri habire görmek ister. Dediğim gibi hem mental açıdan aralıksız şekilde ilgili alakadar olmak erkeği zihinsel piskolojik olarak yorar hemde Tarih boyunca bu günde olduğu gibi sürekli sorumluluk ve performans yükü altında olan erkek, İş aile arkadaş tarafından , bu yatırımı bölmeye başlar. Artık ilişki oluşmuştur bu tarafı halletmiştir Şimdi diğer meseleleride çözmek gerekir. İşte bu durumda Kadın dert yanar Erkekde kaybetmeyeyim diye tekrar hamle yapar. Değişen bir şey yoktur ilkinde de sonundada Ama dediğim gibi statülü saygın üst seviye bir erkek bu tarz durumlarda Mantıksal davranıp O kadını terk eder ve Kadınların p, iç dediği erkeklerden olur.
+1 yılbaşak erkeklerinin peşinden koşma sanırım en iyi tavsiyem o olucak ha birde yakın arkadaşlarınla tanıştırma üzer seni..
29 Yorumla
Yengeç+1 yılevet üzülerek soyluyorum ki oyle
Başak+1 yılAnlıyor insan ne yaşatırsa, insanlara kendilerini nasıl hissettirirse ya da kötü niyetle ne yaparsa bir gün hepsinin burnundan fitil fitil geldiğini de iş işten geçmiş oluyor. Yapanın yağtığı yanına kar kakmıyor en azından benim geçmişte yaptığım hatalar yanıma kalmadı. Ve hep geçmişte yanlışlıkla da olsa ya da bencilliğime yenik düşerek kalbini kırdığım güzel insanlara dönüp bıraktıkları güzel hatıraları hep içimde yaşattığımı söylemek isterdim. Ama affı olmuyor işte...
Yengeç+1 yılbu seninde oyle biri oldugun anlamina mi geliyor?
Yengeç+1 yılozelden yazarsin
Yengeç+1 yılsen bilirsin
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşağın peşinden koşmasını mı istiyorsun. İşte o biraz zor. En zor insanlardandır başak erkeği. Bir de gururları var ki söz konusu ailesi olmadığı sürece gururunu ayakları altına almaz.
31 Yorumla
Astroloji & Burçlar konusunda 405 cevap paylaştı. Başak erkeği peşinden koşabilir mi yaaa kendini kandırıyorsun başak kadar zor erkek bulamazsın..
Burcum Başak 😁27 Yorumla
Başak+1 yılİsteklerimizi kaplayan karakter.
Bizler eşlerimizi şimdiden düşünürüz kendimiizi ezer onu ezmez kullanmaz kırmaz ve incitmek için kesinlikle tercih etmeyiz kendimiz kadar onada değer veririz. Verdiğimiz değerin yerini korursa o baş tacıdır. Her zaman sevgilimizi kendimize benzetmek için cok uğraşırız cok zor güçlü ve başarılı bir kişiliğe sahip olmasını isteriz ki onun daha çok yeri olsun yanımızda bunun yanında temizlik hastasıyız. Mesala ben hala bakım yaparım kendime. Ve aynı tarzda eşimiz sevgilimiz temizlikte cok titiz kendi bakımında oldukca bakımlı başarılı olması lazım.
sevgilimin giydiği pantolon giydiği ayakkabılar bile beni kendinden soğumuştur. Aynı zamanda sacları bakımlı düz oluşu cildin bakımlı olması burun gibi bozukluklar herşeye aşırı dikkat ederiz. Karakteri oldukca bizi temsil etmeli cok zor güçlü ve başarılı olması etkiler. Sıradan insanlar ise asla dikkatimizi Çekmez ne güzellikleriyle nede karakterleriyle hep güler geceriz.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
20Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılUmursuz olmak gerek gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeşinden koşan erkek değersizdir. Bunu yaptığı zaman kısa sürede kadın soğur ve terk eder Öncelikle bunu belirteyim Gelelim cevaba Bu Erkekle alakalı bir şey Zayıf karakterli abaza sünepe karakterde bi zavallıysa Denemene gerek bile yok O zaten Muhtaç ve ezik olduğundan hemen koşar Alfaysa Ne yapsan yap bir işe yaramaz. Hatta denersen terk bile eder
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBasak erkeginden kac uzaklas. Yaranmaya calisma. Valla daha mutlu olursun. Bir iliski de mutluluk olmali ama basakla bu olmaaaz...
Sotun bile sorunlu kendi icinde... Kac kac kac kurtar kendini bi ohhh de.20 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesi bir tutmayın. Bazıları bir anda umursama naz yapacağım derken g.. gibi kalırsınız ben size söyleyim.
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence bırak onu kendi halinde. Çok üzerine düşüyorsun.
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşma bence... Deliler gibi sevsem de kimsenin peşinden koşmam... Net...
10 Yorumla
+1 yılBen lezbiyen olduğum içi hep başak kızlar peşimdne koşuyor. :)
20 YorumlaBaşaklar kimsenin pesinden deli gibi koşmaz, kendim de dahil.
00 Yorumla
+1 yılçok yanlış bir burca denk gelmişsin :) peşinden falan koşacağını sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılo isterse yapar bunu bende basagim imkani yok senin onu pesinden kosturmana
10 Yorumla
+1 yılbende başağım fazla koşma o sana gelecektir ne kadar sıkarsan o kadar uzaklaşır
16 Yorumla
Aslan+1 yıl😊 uzun mesele ya
Aslan+1 yıl😊 tabi yardımcı olmak için yazabilirim
Oğlak+1 yılGelirmi peki gercekten
Başak erkeği ilişkiyi hep sorgulayan taraftır peşinden koşması zor görünüyor
00 Yorumla
+1 yılBunun burçla ilgisi yok seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyordur kadın erkek farketmez
00 YorumlaUmursamamak, zor kadını oynamak lazım.
140 Yorumla
Koç+1 yıl@Agramon ben de şöyle anlatayım, ona karşı soğuk ol kendini geri çek. Bu sürede hem dinlenirsin kendine bakarsın. Sosyal medyadan veya sosyal yaşamından kopma ama. Onsuz ne kadar mutlu olabildiğini görmesi lazım. Tabi bunu gözüne sokmaya çalışırsan anlar ne yapmaya çalıştığını. Kendin fotoğraf paylaşma ama paylaşanlara yorum yap mesela. Meydanda ol ama çokta fazla değil. Ondan önce nasıl olduğunu düşün ve o yokmuş gibi davran bir süre
Astroloji & Burçlar konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen ona ilgin var bence sen kosarsın gibi
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bence akrep erkeği daha iyi😎
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşak kimsenin peşinden koşmaz
00 Yorumla Kendin gibi ol. Severse öyle sevsin...
20 Yorumla
+1 yılbu zamanda burca inanlar var.
20 Yorumla
+1 yılO yanlış tekrarlanmaz işte
10 Yorumla
+1 yılKusasım geldi😂😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılklasik Türk kızı taktiği ağır takıl yaninda
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılcilve yap kaç senindir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüz verme gerisi gelir
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılonun mantığina uymalisin
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılVar bir çözümü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşak erkeği bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok zordur işin :(
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşak burcu erkekler başka insanlardır.. ve zor insaanlardır.
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası