2 aylık sanal bir ilişkiydi yılbaşında kargo gönderdik annesi ile tanıştım görüntülü arama vasıtasıyla başka biri olmadığını biliyorum bu konuşma öncesi kavga da olmadı aşırı duygusal birisi hep kaybetmekten korkuyorum dedi, o terk etti bir de çocuk gibi engelledi en çokta gururumu kirdigim için kızıyorum kendime ne yapayım lütfen bişey diyin😔
iliskilerin sorunu karşı tarafı binbir cesit şeylerle darlamak! istemiyorsa askindan ölsende sessizce gideceksin yapacak bir sey yok o artik gitti yaptigin israr onu iyice biktiracaktir sana öfke duymasina sebep olacaktir
Hahaha cok duygulandim la :D liseli donemlerim geldi ozamn msn vardi tabi helallik almalar falan lar ulan neydi ozamnlar guzel bir anı olmus ilerde gulersin Şu an icin farkli tabide :)
Gururlu davranmak zaten sana bir şey kazandırmaz... Fakat şu an beklemen gerektiğini düşünüyorum. Eğer seni gerçekten sevdiyse en fazla 2 hafta uzak kalır ama sonra gelir. Bekle, bekle ve kendine bir süre tanı. 2 hafta dolduğunda gelmezse vazgeç. Demekki o senin için doğru kişi değilmiş.
çocuk gibi bu konuşmadan sonra kaldırdı sonra bir daha engelledi bir yanım böyle bir adamla nasıl birlikte oldun diyor diğer yanım hala sevdiğimi soyluyor
seni tanımıyorum ama sevgiline attığın mesajlardan da anlaşılıyor ki kocaman yüreğin var. gurur yapmayıp tekrar denemek istemişsin. dediğim gibi boşver onu hayatına bak
En İyi Cevaplar