Erkek neden kendi kendine dost olarak gordugu kiza sozler verir ve sonradan tutmaz
(Yalnis anlasilmasin bazi kadinlarda tutmaz evet)
(Yalnis anlasilmasin bazi kadinlarda tutmaz evet)
öl söz verme öl sözünden dönme. bu hayat felsefesiyke yasadik hep söz namustur soz veripte lan sözünün eri degilmis dedirtmem ben kendime tutabileceksem veririm yoksa da yok
Ben bugüne kadar verdiğim sözlerin hep arkasında durdum. Sen sözünü tutmayana denk geldiysen oda senin sorunun. Ayrıca kızlar çok mu söz tutuyor
Cevap
12Cevap
Valla bugüne kadar ne söz verdiysem tutmaya çalıştım bu konuda çok hassasım
keşke olabilse o zaman herşey çok güzel olurdu dimi.
kişilige ve verilen söze bağlı bir erkegin bir kadını dost olarak görmesi gibi enteresan olaylar gibi...
haklısın erkekler verdikleri sözü tutmazlar ama adamlar tutar. sana adam denk gelmemiş
kim demiş tutmaz diye verdiği sözü yavşaklar tutmaz erkekler değil
şeref sizlere özgü bir şey senin dediğini kadın var erkek de var...
kimyası bozuk insanlar yalan söyler bayanı erkeği olmaz
canın yanmış belli :D
kişilikten nasibini alamamış senin çocuk
Erkekler tutar! Oğlanlar tutmaz.
Siz onlara hala erkek dediginiznicin
Sakin şampiyon :)
Cansın abi ya beni güldürüyorsun yine
Sne nerelerdesin yine yurtdışındamısın?
sa ben tutarim bb
Zaten hep genelleme yapın hep genelleme
Ben gibi yani 😂😂😂 valla söz tutmayan erkek genelde umursamaz olur ben sevmem öyle insanları boş geliolar bana
Aslinda kasdettigim kisi hic umursamaz degildi cok ilgili alakaliydi sorumluluk sahibiydi harika bir dosttu en zor zamanlarimda yalniz birakmazdi herseyi beraber yapardik bensiz hic biryere gitmezdi hep beni arardi konusurduk benle hep hayal kurardi gelecege dair benim hep yanimda olacagi hakkinda kendi kendinw sozler verirdi ben arkadasligimizi bitirecek olsam bile o bitirmemek icin caba sarf edermis bunu kendi dedi sonra yeni arkadas ortamina karistik arkadasligimiz bir cirpida bitti
al işte daha ne denirki böyle insana gözü dışarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar