2 sorum olacak.
1-) hıc bı erkegn evıne gtmeyen .arabada dahı sevısmeyen bı kız var mı?
2-)opusmeyen bı kız var mı?
1-) hıc bı erkegn evıne gtmeyen .arabada dahı sevısmeyen bı kız var mı?
2-)opusmeyen bı kız var mı?
1-)Direk birleşme olmamışsa bile bir şikelde bir şeyler yaşanıyor, elbette vardır ama sayı çok azdır. Ne yapmaz diyeceğin kızlar neler yapıyor.
2-)Öpüşme en masumu sayılır. Sadece öpüşmüş olsun ona razı eder kız milleti :D
o yüzden hiç takılma bu tür konulara. kendimiz ettik kendimiz bulduk. biz nasıl olmalarını istiyorsak öyle oldu kızlar.
Yapmaz dıyecegım kızlardan bırısının en olmayacak seylerı yaptıgını gordum. Kendısını nasıl o duruma dusurdugune cok sasırdım. Onun yuzunden pek cok ıyı ınsanı kaybettım... Hatta o olaylar donemınde bu sıteye uye oldum vs. ama sunu soylemek lazım herkes o kadar kotu degıl ama hıc bır sey yapmamıs bulmak da neredeyse ımkansız
Deger verdım haddınden fazla ve olmadı. Sevgı konusunda zorlanıyorum ben o yuzden bır sey dıyemem. Ama hak ettıgınden daha fazla deger verdım ve yurumedı ayrıldık bu kadar
Benim tanıdığım kızlar. asdfgh
Neden gelmiyorsunuz lahn asdfgh
eşimle nişanlamladan önce hiç evine gitmedim.arabasına 3 yıldan sonra bindim ve hiç sevişmedim ama öpüşmüştük nasıl oda 4 yılda falandı
eşimle 15 yaşında çıkmaya başlamıştık zaten ona bağlı olduğumdan hiç sorun yaşamadım sırf o rahatsız olmasın diye üniversiteye bile gitmedim çok küçük yaşta olduğumdan dolayı o zamanlar şimdinin küçük kızları gibi değildik bağlılıkla alakalı yani hiç kimseye karşı bişi hissetmedim elimi bile ilk eşim tuttu.
teşekkürler.kişilikle alakalı işte ben şuan 21 yaşındayım yapanlar neler yapıyorda önemli olan bağlılık umarım herkes istediği kişiye sahip olur:)
hha:))) yokk benim gibi arkdaşlarım var ama kardeşim yok:((((
15 yaşında aklında bunlar mı vardi?21 yaşındasın ve diğerlerine laf atıyorsun..onların problemi ne biliyor musun hormonal hareketlilikler ve sabırsızlık ve tabi inançsızlık.20 yaşında hiçbir şeye fırsatın olmamış ki çocuk yaşta evlenmişsin zaten?kusura bakma ama bacım 15 yaşında manita yapmış kızın laf attığın kızlar yaşında neler yapabileceğini tahmin etmek güç değil.18 im ve anne diyorum,benimle görüsmek icin senden izin almak isteyen biri var...
herkesin kendine göre sebepleri vardır başkalarının sebepleri hormonları beni ilgilendirmez okul birincisi ve derslerinden başka hiçbişi düşünmeyen birisiyken aniden babamı kaybettim ve yıllardır üvey çocuk olduğumu düşünerek yaşadım kimsenin hormonları beni ilgilendirmez bana sevgiliyi hormonlarım değil hayat yaptırdı çünkü çekip gidemeyecek kadar güçsüzdüm başkalarının inançsızlığı varken benim kurtulacağıma dair inançlarım vardı ki iyiki eşimi seçmişim iyiki onunlayım ve mutluyum
Senin tanıştığın kızlar öyleyse diğerlerinin suçu ne .. ?
İnsanın canı sıkmayın saçma sapan genelleme yapıp ..
..
Cevap
7Cevap
bir kizin en guzel ceyizi opulmemis dudaklaridir
Ramiz Karaeski
Ya ne insanlar var...herkesi kendi çevreniz gibi görmeyin.
El ele bile tutşmayan kızlar var..ne mutlu ki onlar benim arkadaslarım ve onlar da mutlu ki ben de arkadaslarıyım.
İstanbul fatih
Yoktur kardeş.Seni genellemenle yalnız bırakıyorum.
Var tabiki o dediklerinin hiç birini yapmadım hep terkedildim :(
bende öyle düşünüyorum zaten.
varım.uzaylı değiliz.
..
takdir baabında +++ yani
tabi ki..anormal bir şey değil bu..
kızlar benı yanls anlamayn.illaki vardr bende boyle kızlara cok buyuk saygı duyuyrm belkıde boyle kızlarn varoldgnu gormek hosuma gdyr. ama devır oyle bı devırkı.herkese sevısmek normaal gelır olmus. ve bı kızın bırıne rastlamstm opusmedm bıle demstı ınanın ınanmıstm. kız o işi bıle yapms. ama gercektendeaılesıne saygnsndan hıc bı erkegı dahı opmeyen bı kız gormstm.sıze ne kdr sacma bı soru gıbı gelsede bence bana kızsanızda bı erkek ıcın en guzel en ozel sey bu.
Kızların ve erkeklerin hepsi geniş olmayabilir. Bu da gayet normal
bulursan alacak mısın?, napacaksın? :D
Gerçekten olmadığını mı düşünüyorsun
Burası Değerlenir.
Rezerved...
:D
:)
vardır ama çok nadir öyle kızlar
Var tabii ki. Senin dediğin anormal zaten.
napacan?
ben varım
yazık olmuş :S
şu mübarek günde merak edilene bak
Bulunması zor gibi görünmeye başladı gibi...
ben varım nolmuş :D
kalmadı bence oyle
Sevgilimi arıyon :D
yok be valla sevglı aramak degl derdm. ama soyle bsey var bı kız var hayatmda sevdm .ama cok rahat,sevsmek ona cok mrmal gelyr.baska erkeklern evıne gttgnıde soyledı.asırıda ısteklı.sırf bu yuzden sogudum ondan ayrldm. zaman ıstedm cnku kaldramyrm.hayatmn en zor zmnlrnı yasyrm.napcm bılmyrm kafayı yemek uzrym bu soruyuda oyle bı pskoljyle sordm ama cıdden bılyrm namslu kızlr var ama rol yapanda cok. 3 senelk ılskm bıde alskanlklar var zor
illaki vardır.
Mutlaka vardır
vardır tabi ki ...
arabada 5 evde 15
Hoşuna giderse ?
evet var ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar