Görüş yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 😊
Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklerin önceki hayatlari olsun simdiki hayatlari olsun
Ilgisizlikleri umursamamazliklari olsun sevgiyi hissetirememezlikleri olsun bizi sıkıyor bizde insaniz herhalde hep ki. clarinda gezeceklerimizi saniyorlar ama bu ciddi davranislarini duzeltmek yerine hem kabul etmiyorlar hemde duzeltmiyorlar boylelerini aldatacaksin bile hak ediyorlar cunku boyle insanlar acimayacaksin burnu surtulsun kendilerini kaf daginda gormesinler...
Madem bukadar kiz sikayetci bu durumlardan niye erkekler farkina varip kendilerini duzeltmiyorlar hic anlamiyorum..
Sagol canim ama gercek bunlar hep boyleler
Erkektir çoğunlukla seni elde edene kadar güzel laflar davranışlar fazla ilgi falan sonra elde ediyor sıkıldım gerçekten sorun sende değil deyip bırakıyor. Biz mi? Bizse bağlanma derecesine bağlı bir bunalımlar efendime söyleyeyim depresyonlar ohooo...
Erkekler çabuk sıkılır
Bunun nedeni de kızlar
Sevgilim varken öküz gibi bakıp kesiyolar ordan burdan ekliyolar
Nedeni belli sevgilisi olan erkek çekicidir sonrasında da tabikidiğer kızdan sıkılıyosun
Genelde ben ole yaparim ama kizlar
Cok cabuk aikiliyorum insanlar dan iliskim olmuyo indan
Gecmez ya
Bir erkeğin kabul etmesi birsey gercekleri degistirmez asıl kızlar umutun kralını verir kuyruk sallamayan kancığın peşinden gitmezler demişler
Cevap
37Cevap
Herkes suçu karşı tarafa atmış yine bakıyorum da 😂
Ben başta her şeyi anlatıyorum ben böyle biriyim var mısın gerçekten benimle bu yola diyorum. Evet varım diyor, ben olduğum gibi davranıyorum zaten sonra bana sen öylesin sen böylesin diyor. ee ben sana demiştim uyarmıştım :(
Umut vermeden reddetmeye çalışa çalışa 3 tane mi ne sevgilim oldu üçü de canımdan bezdirdi.
Onlara sorsan ben de canlarından bezdirdim.
UYMUYORSANIZ UZAK DURUN.
Bazı kızlar. Ve bu durumda olan sadece sevip bağlanıp üzülen tek taraf olan kişiye oluyor
Genelde kızlar daha doğrusu bir kız oldu bunu bana yaşatan ama ben gittim çünkü onun sıkılmasını bekleyemedim.
Sitedeki ankete güvenilmez çunku bu sitedeki kızların %90 ı ya sevdigine kavuşamamış ya da ayrılmış kizlar o yüzden objektif değil
Yaşayan. Atıyorum sevgilisi aldatmıştır insanlara güveni gitmiştir. Tam bir kızla konuşur onda güven bulamaz sıkıldım der ayrılır.
Maalesef biz. Ama son zamanlarda kızlarda da arttı bu durum.
Neden tşk?
☺ yiğidi öldür ama hakkını yeme.
Kızı erkeği yok varsa fıtratında şerefsizlik onu yapar. Herkes sütünün hakkını verir.
Kızlar ve erkekler birbirine düşman galiba sonuca bak
Bence iki taraf da eşit. Sonuçta cinsle alakalı bir sey değil karakterle alakalı bir şey.
Bence de
Bu husus cinsiyet meselesi değil karakter meselesidir...
her iki tarafta yapabiliyor ama kendimden yola çıkarsam erkekler demem gerekir... :D
Genelleme yapmayı doğru bulmuyorum. Her iki taraf ta maymun iştahlı olabiliyor.
bayan arkadaşlardan bu anlamda yeterince kazık yemişliğim vardır.. bununla da övünürüm... uzun süre oturamadım gerçi
Kadınlar. Ne istedigini bilen bir allahin kulu kadin ben gormedim duymadim. Hepsi ayni...
Ben de bzn skliorum ama karsimdaki kisi brz sabretse bikc gune gecio ama erkekler asiri sklganlar
Kişiden kişiye değişiyor ama erkekler daha çabuk sıkılıyor sanki ilgi azalıyor falan
Haklisin trip cok oluyo kizlarda yoruyor
butun erkekler kız basip butun kizlar erkek basmis
😂😂
ahahha oylara bak ters simetrik:)))
Bunun cevabı kız veya erkek değil cevap KAREKTERSİZLER
Hadi bakalım 😄😂😂😀😃😀
Bakalım 😄
İyi olan kazansın 😄😃😀😃
Yok ya 😂 ben sana diyorum kizlardir biz erkeklere en çok bunu yapan tamam bazen bizde yaparız ama büyük çoğunlukla siz siniz 😀😃😄😄
Benim kalmadi görmüyonmu sonucu 😄😄😄
Erkekler olur cinsel isteklerini yerine getirirler daha sonra işleri biter ve başka limanlara yelken açarlar
Bunun cinsiyetle alakası yok. Karakter meselesi.
KIZLAR. şu an o acıdan çekiyorum işte.
Her iki taraftanda olabiliyor
Genelde kızlar olur arz talep meselesi :)
Kazanan taraf malesef..
anket çok komik 😂😂
kızlar erkek
erkekler kız seçeneğini işaretlemiş 😂😂😂
bu arada seni gün içinde 3. ye görüyorum
bir dahaki sefere 💐 🍫 alıp gelirim 😊😊
hazırlığını yap bence 😊
Erkeklerdir büyük ihtimalle
Erkekler 😈😈😈😈😈😈😈
Cevap veriyorum:Erkekler
kısaca şerefsiz diyebiliriz
Benden sıkılan olmadı hiç
İki tarafta bunlar ne istediklerini bilmeyenlerdir
Cinsiyeti yok bunun
Kesinlikle kızlar :3
değişiklik iyidir
erkekler
Erkekler elbette :)
hatunlar.
Buradayım işte
Erkekler
şerefsizler tarafi
beyler oluyor abv
Kızlar tabiki
şerefsizlerin tarafı
şerefsiz kanadından
İki tarafta bence
Komiksin cidden :D Takipci kasmak falan
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar