bu yazıyı gorudum ıcımparcalandı cunku aynı dertten ben de muzdarıpım. onu cok sevıyordum. hala da sevıyorum her ne kadar bana yasattıklarını hatırlamak ıstemesım de. yarı yolda bırakılmak, kullanılmak , umut verıp sonrasında arkasına bıle bakmamak. bılemıyorum ama kendılerının basına gelse kımbılır ne hıssederler. ama nasıbımızde yokmus dıyorum ne yapalım beddua etmek arkasından atıp tutmak yakısmaz bıze. sadece susuyorum. ıcımden aglıyorum
Hevesi başkasında olanın, nefesi olunmaz. her satılana sevgili denilmez, sevgi AŞK asla sizi bırakmaz,,, insanlar sevmeyi bırakır, kırılan kalp bir gönlü yıkmak,,,, kabeyi yıkmaktan farksızdır, gönül teröristlerine duygularınızı teslim etmeyin,,,, onlar terketmeden önce siz terkedin, sinyalller gelmeden, vurun tekmeyi gitsin,,,,, gidenin sevgilisi olmaz,,,,, olsada onuda bırakacaktır,,,, bu tip insanların kan ihtiyacını gidermwyin yıpranırsınız,,,, gerçek seven kendini belli eder,,,,, gidene güle güle...
üzüldügünü gorünce icin rahat ediyosa eger gercekten sevmemissindir ve ego meselesidir. bunu anlaman karakterini gösterir. uzak dur kendinede onada zarar verme...
Bende çok sevdim seviyorum da ama hala umut veriyor ve yok oluyor bianda amacı ne bilmiyorum çok yoruldum üzülüyorum da hayatıma aldug8m ilk kişi ve çok çok sevdim evlenmek üzere bir y9la çıktık ama o değişik
En İyi Cevaplar