Sapık mı Aşık mı? Ozellikle Erkekler Cevaplasin?

Birisi var. Goz goze geliyoruz. Bir iki hafta boyle bisey olmadi ama tekrar basladi. Baktiginda dik dik bakiyor. Mesela geçen gün uzağa oturdu. Arkada arkadasi vardi. Onunla konusmak icin dondu Donerken bana bakiyordu. Yanimdan gecerkende bana bakiyor. Sonra ona baktigimda gozlerini kaciriyor. Gecen gun yine sirti donuk uzakta arkadaslariylaydi ben ordan gectim. Sonra baska biryere gecmek icin dondum. Sonra oda dondu ve beni izledi. Gozlerime dik dik bakti. Normaldede pek fazla gulmeyen herseye dik dik bakan biri. Bazen arkadaslariyla gurup olarak uzak bir kosede duruyorlar. onun sirti bana donuk oluyo. Arkadaslari bana bakiyor. Ama bazen bu kisi bel altima bakiyo. Sizce asik mi Sapik mi?
Güncellemeler
+1 yıl
onunla daha once hic konusmuslugumuz yok.
Güncellemeler
+1 yıl
bir gun dersi bir gun veya iki gun olmasina ragmen. Tam benim ders saatimde benim oldugum sinifa geldi hocayla konusuyodu. Bana bakti. Sonra iki dakikaya siniftan cikti. Ben en alt kata gittim hocaya soyleyio. Sonra tekrar isim bitince yukari ciktim. Tekrar karsilastik. Arkadasiyla konusurken bana bakiyodu.
Sapık mı Aşık mı? Ozellikle Erkekler Cevaplasin?